VIDEO Zăpadă mare pe Transfăgărășan. Drumul dintre Bâlea Cascadă și Piscul Negru rămâne în continuare închis

VIDEO Zăpadă mare pe Transfăgărășan. Drumul dintre Bâlea Cascadă și Piscul Negru rămâne în continuare închis
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2024

Drumarii de la DRDP Brașov au intervenit în această dimineață pe Transfăgărășan pentru a curăța carosabilul de zăpada depusă peste noapte, anunță Turnul Sfatului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Zăpada mare pe Transfăgărășan! Am intervenit și azi dimineață pe Transfăgărășan, în zona Bâlea Cascadă pentru curățarea carosabilului de zăpada depusă peste noapte.

Aproape jumătate din marile orașe din China se scufundă – unele rapid. Zeci de milioane de oameni pot ajunge să trăiască în case sub nivelul mării CITEȘTE ȘI Aproape jumătate din marile orașe din China se scufundă – unele rapid. Zeci de milioane de oameni pot ajunge să trăiască în case sub nivelul mării

Vă rugăm să nu vă aventurați în zonă dacă nu sunteți pregătiți pentru condiții de iarnă! Partea superioară a drumului (între Bâlea Cascadă și Piscul Negru) este în continuare închisă!”, transmit cei de la DRDP Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
zapada