Volkswagen pune ChatGPT pe mașini

Volkswagen pune ChatGPT pe mașini
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 ian 2024

Producătorul german Volkswagen a anunțat la CES 2024 că-și va data mașinile cu ChatGPT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Tehnologia dezvoltată de OpenAI va fi folosită pentru a îmbunătăți actualul asistent de pe mașinile Volkswagen, care va dobândi, astfel, noi abilități.

Compania spune că, după integrarea ChatGPT, asistentul său va face interacțiunea mai intuitivă, devenind capabil să comunice mai ușor și să înțeleagă comenzile mai bine.

FOTO Anunț după filmare din dronă - La vară, circulație deschisă până pe A2! CITEȘTE ȘI FOTO Anunț după filmare din dronă - La vară, circulație deschisă până pe A2!

Mutarea este clar una menită puncteze la capitolul marketing, utilitatea ChatGPT în mașini fiind încă la stadiu de promisiune.

Chatbot-ul dezvoltat de OpenAI va fi adăugat pe mașinile Volkswagen cu cea mai nouă versiunea a sistemului de infotainment - ID.7, ID.4, ID.5, ID.3, precum și noile Volkswagen Tiguan, Passat și Golf.

Volkswagen nu este primul producător auto care decide să integreze ChatGPT pe mașinile sale. Mercedes-Benz a făcut un anunț similar încă din iunie anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
chatgpt
mașini