Volkswagen va concura Tesla cu un automobil electric care va costa sub 20.000 de euro

Volkswagen va concura Tesla cu un automobil electric care va costa sub 20.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 nov 2018

Volkswagen va concura Tesla cu un automobil electric care va costa sub 20.000 de euro (22.836 dolari) și va converti trei dintre fabricile sale în unități producătoare de vehicule electrice, în cadrul unui amplu program de restructurare, a declarat joi o sursă apropiată situației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News

Automobilul electric, cunoscut sub numele “MEB entry”, este pregătit pentru un volum de producție de 200.000 de vehicule, în timp ce un sedan de dimensiuni medii, I.D. Aero, va avea un volum de producție de 100.000 de unități, a spus persoana, scrie News.ro.

FOTO Skoda Scala, viitoarea „Octavia hatchback”, lansare pe 6 decembrie într-un oraș inedit. Prima imagine cu interiorul mașinii CITEȘTE ȘI FOTO Skoda Scala, viitoarea „Octavia hatchback”, lansare pe 6 decembrie într-un oraș inedit. Prima imagine cu interiorul mașinii

Panurile urmează să fie discutate la o întâlnire a consiliului de supraveghere, programată pentru 16 noiembrie, când grupul din Wolfsburg urmează mai discute alianțe de amploare cu producătorul de baterii cu celule SK Innovation și cu grupul Ford.

Fabricile VW din Emden, Zwickau și Hanovra vor construi vehicule electrice, în cadrul planului de reorganizare, a mai spus sursa.

Reprezentanții Volkswagen au refuzat să comenteze.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
tesla
automobil electric