Audi anunță vizita autorității germane de transport la centrele de testare ale companiei

Audi anunță vizita autorității germane de transport la centrele de testare ale companiei
scris 26 iun 2018

Audi anunță că va avea o întâlnire oficială cu KBA, autoritatea germană de transport, pe 27 iunie, pe tema modificărilor de software la motoarele diesel. Potrivit companiei, vor fi urmărite noile procese optimizate, necesare pentru obținerea autorizațiilor.

Audi a anunțat că autoritatea de transport federală KBA va face o vizită la sediul companiei pentru a asista la testarea motoarelor diesel pe care compania le utilizează pe anumite modele. „Suntem permanent în contact cu autoritatea de autorizare și furnizăm continuu informații despre rezultatele testelor sistematice pe motoarele diesel”, a declarat Benrd Martens, membru al Consiliului de Adminsitrație, responsabil cu furnizorii și șef al echipei interne care gestionează criza diesel. „Interesul nostru suprem este clarificarea necondiționată. Asta este ceva ce vrem să demonstrăm mâine la certificare care va include de asemenea o vizită pe standurile noastre de teste.”

Noile proceduri de teste WLTP (proceduri armonizate globale) și simultan teste sistematice ale softurilor de management al motoarelor sunt cele două obiective majore ale Audi, referitor la testele de emsii. Potrivit companiei, angajații Audi au la dispoziție noi procese, care urmează un pachet de reguli noi, denumite intern „Golden Rules”, obligatorii pentru divizia de Dezvoltare Vehicule. Acestea au ca scop, împreună cu un „Cod de Conduită”, stabilirea unor standarde uniforme în înteg grupul. Practic, este urmărit controlul multiplu și responsabilitățile distribuite astfel încât să fie stabiliți toți pașii pentru aprobări.

„Știm că trebuie să recâștigăm încrederea. Trebuie să continuăm să investim toate eforturile pentru a face asta și pentru a demonstra convingător. Am introdus multe îmbunătățiri de la sfărșitul lui 2015 și multe vor mai veni.”, a mai declarat Mertens.

Volkswagen a depășit toate recordurile cu modelul electric I.D. R Pikes Peak CITEȘTE ȘI Volkswagen a depășit toate recordurile cu modelul electric I.D. R Pikes Peak

Audi a trecut printr-o perioadă foarte grea, care încă nu s-a încheiat, începând cu 2015, când a izbucnit scandalul motoarelor diesel și al manipulărilor testelor, care s-a extins de la marca VW la Audi. Suspiciunile și investigațiile autorităților s-au prelungit până la actuala generație de motoare, care acum se află pe piață și care a fost nevoită să treacă printr-o nouă etapă de rechemare și rescriere a softurilor.

Întâlnirea cu cei de la KBA are ca scop obținerea certificatului general de operare, un document care atestă faptul că un producător de autovehicule întrunește toate condițiile legale de producție și testare a automobilelor, pentru a putea circula pe șoselele din Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
diesel
kba
certificat motoare
emisii