Wizz Air introduce o cursă între București și Birmingham

Wizz Air introduce o cursă între București și Birmingham
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 sep 2015

Wizz Air a anunțat că începând din 22 mai 2016 va introduce ruta București - Birmingham, zborurile urmând a fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Biletele pe noua rută Wizz Air către Marea Britanie vor fi puse în vânzare începând de astăzi.

"Suntem încântați că astăzi am adăugat rețelei Wizz Air din București a patra rută către Marea Britanie. Noua rută către Birmingham nu numai că întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România, dar oferă, totodată, o oportunitate pentru clienții noștri care călătoresc în scopuri de afaceri sau turistice să exploreze West Midlands la tarifele noastre reduse, de la numai 179 RON*. De asemenea, tarifele noastre scăzute atrag mai mulți vizitatori în capitala României, impulsionează turismul și consolidează relațiile de afaceri dintre cele două țări", a declarat Tamara Mshvenieradze, corporate communications manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 63 de aeronave Airbus A320 și oferă mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leagă 112 destinații din 38 de țări. Compania este listată la London Stock Exchange.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
bucuresti birminigham