Wizz Air introduce trei noi curse din Suceava către Italia

Wizz Air introduce trei noi curse din Suceava către Italia
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2017

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, va introduce trei noi rute de la Aeroportul Internațional din Suceava spre Treviso, Bologna și Roma - Ciampino.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totodată, pasagerii din zona de nord a României vor putea călători mai des spre Italia și Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum și în timpul sărbătorilor pascale, cu două zboruri speciale de la mijlocul lui aprilie spre Roma, Bologna și Milano.

"Suntem încântați să vă oferim astăzi mai multe noutăți pentru clienții din Bucovina și să sărbătorim lansarea a trei noi rute din Suceava, spre Veneția Treviso, Bologna și Roma Ciampino, în Italia. În calitate de cel mai mare operator aerian din România cu tarife reduse în mod constant, continuăm să ne extindem rețeaua regională și să susținem piața locală de muncă în sectoarele aviației și turismului, consolidând, totodată, relațiile de afaceri între țări. Suntem permanent în căutare de moduri de a răspunde așteptărilor clienților, astfel că, odată cu noile rute, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des în Italia și în Marea Britanie pe parcursul vacanței de Paște, cu ajutorul zborurilor speciale programate pentru jumătatea lunii aprilie, precum și pe parcursul sezonului cald. Echipajul nostru prietenos îi așteaptă pe pasagerii WIZZ la bord pe oricare dintre cele cinci rute disponibile de la aeroportul Suceava", a declarat Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air.

Trenul București-Istanbul va putea circula cu 200 km/h CITEȘTE ȘI Trenul București-Istanbul va putea circula cu 200 km/h

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze.

Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajați. În România, compania operează zboruri către 56 de destinații din 20 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air