Wizz Air reia în decembrie zborurile de la Chișinău. Cursele, suspendate în martie din cauza „riscului ridicat din spațiul aerian al țării”

Wizz Air reia în decembrie zborurile de la Chișinău. Cursele, suspendate în martie din cauza „riscului ridicat din spațiul aerian al țării”
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2023

Wizz Air își va relua la mijlocul lunii decembrie cursele de pe aeroportul din Chișinău, suspendată din 14 martie 2023 ca urmare a „riscului ridicat din spațiul aerian al țării”. Anunțul a fost făcut de premierul Dorin Recean pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică.”, a scris Dorin Recean.

Un nume important din piața auto va intra în Formula 1 CITEȘTE ȘI Un nume important din piața auto va intra în Formula 1

Șeful guvernului de la Chișinău a mai spus că „Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri”, arată G4Media.ro

Boardingpass.ro scrie că potrivit datelor din sistemul de rezervări, Wizz Air va opera doar trei rute spre capitala Republicii Moldova, din Londra (Marea Britanie) și Milano și Roma (Italia), începând din 14 decembrie.

Zborurile dintre Chișinău și aeroportul Malpensa din Milano (Italia), precum și cele către și dinspre aeroportul Fiumicino din Roma vor fi disponibile în fiecare zi de joi și duminică. Între Chișinău și aeroportul Luton din capitala Marii Britanii, Wizz Air va zbura de trei ori pe săptămână, în fiecare marți, joi, sâmbătă.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
chișinău