Yango lansează un nou serviciu

Yango lansează un nou serviciu
scris 13 dec 2019

Aplicația de ride-hailing Yango introduce noul serviciu Premium în București, în completarea opțiunilor Econom, Confort și Taxi, care permite pasagerilor să opteze pentru mașni din clasa premium.

Opțiunea va oferi utilizatorilor Yango accesul la automobile precum Mercedes-Benz Clasa E și Clasa S, Audi A6 și A8 sau BMW Seria 5 și Seria 7. 

GRAFIC Vânzările Skoda scad din cauza Chinei și Germaniei CITEȘTE ȘI GRAFIC Vânzările Skoda scad din cauza Chinei și Germaniei

Cursele comandate prin noua opțiune Premium pornesc de la un tarif de 20 lei.

Yango este o aplicație digitală de ride-hailing. Serviciul este operat de către MLU Europe B.V., companie membră a grupului Yandex, echivalenta din Rusia a Google. În prezent, Yango (serviciu care funcționează și sub numele de Yandex.Taxi în unele țări) operează în 17 țări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel și se extinde rapid în mai multe regiuni ale lumii. 

Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat în 2011, iar până la sfărșitul lunii septembrie 2018 compania a înregistrat 1 miliard de curse. Peste 700.000 de șoferi sunt conectați activ la serviciu în fiecare lună. 

Yandex este prezentă cu 34 de birouri la nivel global și a fost listată la bursa NASDAQ începând din 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
yango
ride-hailing