Blocuri cu 4 etaje - avizate spre a fi ridicate în curtea PNL

Blocuri cu 4 etaje - avizate spre a fi ridicate în curtea PNL
scris 18 dec 2019

Un proiect imobiliar care propune construirea a 3 blocuri cu 4 etaje pe Aleea Modrogan 1 A, în parcul vilei Filipescu-Brâncoveanu, monument istoric, a fost aprobat miercuri în ședința Consiliului General. Blocurile ar urma să fie construite practic în curtea vilei în care se află sediul central al PNL, lângă Bulevardul Aviatorilor, după ce terenul a fost dezmembrat și vândut de RA-APPS. În Planul Urbanistic al zonei protejate Filipescu, aprobat tot de Primăria Capitalei, vila apare cu grad maxim de protecție, la fel și parcul pe care urmează să se edifice construcțiile, conservarea fiind obligatorie.

Această bucată din curtea vilei a ajuns proprietate privată după ce RA-APPS a vândut-o în noiembrie 2014 contra sumei de 4.433.800 euro fără TVA, arată Hotnews.

EXCLUSIV FOTO One United cumpără de la pilotul de raliuri Gabriele Marotta teren pentru hotel și apartamente de lux în cartierul corporatiștilor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO One United cumpără de la pilotul de raliuri Gabriele Marotta teren pentru hotel și apartamente de lux în cartierul corporatiștilor

Proiectul a primit și aviz de la Ministerul Culturii, iar acum urmează să fie supus aprobării Consiliului General. Dacă va primi undă verde și de aici, următorul pas este emiterea autorizației de construire.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pnl
blocuri
vila