Brașoveanca Lori Oroșan - recrutată de Chanel pentru a repeta în Greater China rețeta aplicată la H&M

Brașoveanca Lori Oroșan - recrutată de Chanel pentru a repeta în Greater China rețeta aplicată la H&M

Sursa foto - Lori Oroșan

scris 15 ian 2020

Brașoveanca Lori Oroșan, desemnată în toamna anului 2016 de retailerul suedez H&M să ocupe poziția de director de expansiune în Greater China, regiune care cuprinde China Continentală, Hong Kong, Macau și Taiwan, a fost recrutată acum de casa de modă franceză Chanel să dezvolte business-ul companiei în China Continentală, Hong Kong și Macau.

Ea lucra la H&M din noiembrie 2007, pornind de pe postul de Expansion Project Manager pentru România și Canada, fiind numită după 4 ani Real Estate Manager pentru România și Ungaria și ocupându-se, din iunie 2012, de afacerile H&M în Greater China.

EXCLUSIV Dragoș Anastasiu cheamă angajați din Sri Lanka și caută și prin alte țări din Asia. De ce sunt aceștia preferați CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragoș Anastasiu cheamă angajați din Sri Lanka și caută și prin alte țări din Asia. De ce sunt aceștia preferați

Oroșan este absolventă a Universității Transilvania din Brașov.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
orosan
chanel