Călin Gălășeanu a fost ales pentru a treia oară președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente

Călin Gălășeanu a fost ales pentru a treia oară președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente

Călin Gălășeanu

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2018

Călin Gălășeanu, Country Manager Bristol-Myers Squibb (BMS), a fost ales pentru a treia oară președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), în urma votului primit în cadrul Adunării Generale a Asociației din luna februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Călin Gălășeanu, medic de profesie, are o experiență de 20 de ani în industria farmaceutică. Din anul 2012 conduce compania Bristol-Myers Squibb în România, iar anterior acestei poziții a ocupat funcții de conducere în departamentele de Market Access și Comerciale în cadrul BMS România și BMS Olanda.

În perioada 2014 – 2016 a fost președintele ARPIM, iar din anul 2017 ocupă funcția de președinte al Local American Working Group din România.

Alexandrion, producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro, intră în forță pe piața hotelieră locală: a cumpărat hotelul New Montana și l-a recrutat pe cel care a condus 10 ani vânzările Ramada CITEȘTE ȘI Alexandrion, producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro, intră în forță pe piața hotelieră locală: a cumpărat hotelul New Montana și l-a recrutat pe cel care a condus 10 ani vânzările Ramada

Un nou membru în board-ul ARPIM este reprezentantul companiei Amgen România, Dr. Alina Culcea, Director General.

Din componența board-ului mai fac parte: Servier Pharma, Serge Nicollerat, Director General, MSD România, Fabrizio Giombini, Director General care ocupă cele două poziții de Vicepreședinte, Roche România - Martine Draullette, Director General; Eli Lilly România - Attila Fejer, Director General;  Janssen România - Christian Rodseth, Director General și, din funcția de Director Executiv al ARPIM, Dan Zaharescu.

Adunarea Generală a Asociației a acceptat intrarea în rândul membrilor ARPIM a companiei Celgene.

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) este organizația care susține obiectivele comune ale celor mai importante 29 de companii farmaceutice internaționale producătoare de medicamente originale, prezente în România.

Companiile farmaceutice membre ARPIM sunt: Abbvie, Amgen, Angelini Pharmaceuticals, Astellas Pharma, AstraZeneca, Bayer, Berlin-Chemie, A. Menarini, Boehringer Ingelheim, Boiron, Bristol Myers Squibb, Celgene, Chiesi, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Ipsen, Johnson & Johnson, Lundbeck, Merck Romania, Merck Sharp & Dohme, Novartis Pharma Services Romania, Novo Nordisk Farma, Pfizer, Roche, Sanofi Aventis, Servier Pharma, Shire, Takeda Pharmaceuticals, UCB Pharma, Vifor Pharma.

viewscnt
Afla mai multe despre
calin galasteanu
arpim