CEC Bank deschide o agenție la Deveselu, unde este amplasat sistemul antirachetă al armatei americane

CEC Bank deschide o agenție la Deveselu, unde este amplasat sistemul antirachetă al armatei americane
scris 24 apr 2018

CEC Bank a deschis o nouă agenție în județul Olt, în comuna Deveselu, astfel că banca a ajuns la 1.022 unități, cea mai extinsă rețea teritorială, din care 480 sunt situate în mediul rural.

Prin intermediul unităților CEC sunt deserviți circa 556.000 clienți persoane fizice și juridice, potrivit băncii.

„CEC Bank își manifestă suportul pentru dezvoltarea mediului rural, iar prin deschiderea acestei agenții vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor și agenților economici cu o nouă unitate care va oferi toată gama de servicii financiare”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președintele - director general al CEC Bank.

FOTO Țiriac a preluat proprietatea istorică din Toscana, care i-ar fi aparținut fostului premier italian Giulio Andreotti, acuzat de legături cu mafia CITEȘTE ȘI FOTO Țiriac a preluat proprietatea istorică din Toscana, care i-ar fi aparținut fostului premier italian Giulio Andreotti, acuzat de legături cu mafia

CEC Bank este a șaptea bancă după active din România.

Banca a înregistrat, după primele nouă luni din 2017, un profit brut de circa 203,9 milioane lei.

La Deveselu este amplasat sistemul antirachetă al armatei americane.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cec
deveselu