Cererile de vacanțe pentru Canada au crescut, odată cu ridicarea vizelor și lansarea zborurilor directe

Cererile de vacanțe pentru Canada au crescut, odată cu ridicarea vizelor și lansarea zborurilor directe
scris 17 iun 2018

Cererile de vacanțe pentru Canada au crescut, odată cu ridicarea vizelor din acest an și cu lansarea zborurilor directe, începând din luna iunie, de către Air Canada Rouge, a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, director general al Eturia, touroperator specializat pe vacanțe exotice, care precizează că cele mai căutate orașe sunt Montreal, Toronto și Vancouver.

”În urma măsurilor luate de către statul canadian s-a simțit o creștere interesantă pentru cererile românilor în ceea ce privește această destinație. Acestea au crescut comparativ cu anii precedenți și ne așteptăm ca, în anii următori, Canada să devină o destinație preferată de români. De asemenea, observăm că cererile pentru Canada se și concretizează în proporție de 80% în vânzări”, spune directorul.

Compania aeriană Air Canada Rouge a lansat luna aceasta zboruri directe între București și Montreal, la fel și legătura non-stop între București și Toronto, care vor fi efectuate de două ori pe săptămână, până în luna octombrie.

FOTO Primele autobuze electrice, dotate cu wi-fi, au început să fie folosite în România CITEȘTE ȘI FOTO Primele autobuze electrice, dotate cu wi-fi, au început să fie folosite în România

De asemenea, românii pot călători fără vize în Canada, din acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
canada