Coca-Cola HBC numește un nou Director General pentru operațiunile din România

Coca-Cola HBC numește un nou Director General pentru operațiunile din România

Jovan Radosavljevic

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2018

Coca-Cola HBC anunță numirea lui Jovan Radosavljevic în funcția de Director General al subsidiarei din România, acesta urmând a-l înlocui pe Jaak Mikkel, care va prelua poziția de Director General al Coca-Cola HBC Polonia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Jaak Mikkel ocupă și funcția de Președinte al AmCham România.

Jovan Radosavljevic și-a început cariera la Coca-Cola HBC în urmă cu circa 16 ani în echipa de vânzări din Serbia. În 2009 a devenit director de vânzări al Coca-Cola HBC Serbia, extinzându-și apoi responsabilitățile în Muntenegru, în 2010, și în Kosovo, în 2011.

Rebranding în industria de colectare. Top Factoring va opera sub numele Intrum, lider mondial de credit management CITEȘTE ȘI Rebranding în industria de colectare. Top Factoring va opera sub numele Intrum, lider mondial de credit management

A activat și pe piața românească pentru 3 ani, ca director comercial.

În prezent, Jovan Radosavljevic conduce o echipă de 370 de oameni în Pivara Skopje, un joint-venture format între Coca-Cola HBC & Heineken în Macedonia. 

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă și are operațiuni în 28 de țări, servind o populație de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea. 

Vânzările Coca-Cola HBC în România s-au majorat anul trecut cu 6%, până la 177 milioane de navete.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola hbc
jovan radosavljevic