Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care fondul de investiții ROCA preia companiile Frigotehnica și Eco Clima Industrial

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care fondul de investiții ROCA preia companiile Frigotehnica și Eco Clima Industrial
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2018

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care ROCA SA, platformă de investiții și management destinată companiilor românești în dificultate, preia companiile Frigotehnica SRL și Eco Clima Industrial SRL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritatea de Concurență a analizat această operațiune și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziții dominante.

Fondatorii platformei sunt CITR Group, Dan Șucu, familia Pavăl, dar și Astra Rail Management, proprietarul producătorului de vagoane Astra Rail Industries din Arad, controlat de antreprenorul german Thomas Manns. Portofoliul companiei mai include societatea S-Karp INC SRL, ce are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și Tremot, unul dintre principalii jucători de pe piața de produse apicole din România.

Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România CITEȘTE ȘI Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România

Frigotehnica SRL a fost înființată în anul 1991 și are ca domeniu principal de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Frigotehnica SRL este un furnizor integrat din punct de vedere tehnologic pentru proiecte la cheie în domeniul soluțiilor de răcire, realizând inginerie de proiect, managementul proiectelor, logistica proiectului, instalarea și punerea în funcțiune, monitorizarea, întreținerea și service-ul. Frigotehnica SRL deține controlul unic asupra companiei Eco Clima Industrial SRL.

Eco Clima Industrial SRL are ca obiect principal de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Eco Clima Industrial SRL este profilată în proiectarea, execuția și montajul echipamentelor și instalațiilor frigorifice, oferind soluții complexe și complete de refrigerare (comerciale și industriale).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
roca
frigotehnica