CTP a numit un Business Development Manager pentru Transilvania pe care l-a recrutat de la furnizorul de servicii logistice E van Wijk

CTP a numit un Business Development Manager pentru Transilvania pe care l-a recrutat de la furnizorul de servicii logistice E van Wijk

Daniel Paraschiv

scris 20 iun 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România, l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania, acesta urmând a supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. 

Înainte de a se alătura CTP,  a petrecut aproape 3 ani în funcții de conducere în cadrul companiei româno-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport. 

Google lansează Messages for web, o aplicație online care permite comunicarea prin SMS de pe PC CITEȘTE ȘI Google lansează Messages for web, o aplicație online care permite comunicarea prin SMS de pe PC

În zona de vest a țării, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în următoarele orașe: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta. 

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
daniel paraschiv