Date Profit.ro: E.ON semnează pentru încă 5 ani în City Gate Towers din Piața Presei și plusează cu 1.200 metri pătrați

Date Profit.ro: E.ON semnează pentru încă 5 ani în City Gate Towers din Piața Presei și plusează cu 1.200 metri pătrați
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 20 apr 2018

Furnizorul de energie și gaze E.ON România și-a prelungit pentru încă 5 ani contractul de închiriere a spațiului pe care îl ocupă în complexul de birouri City Gate Towers din Piața Presei Libere din București și, de asemenea, a contractat încă 1.200 de metri pătrați în proiect, ajungând astfel la circa 4.000 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

E.ON este chiriaș al complexului de birouri din anul 2011, când a închiriat 2.600 metri pătrați. 

City Gate Towers a fost dezvoltat de către GTC și Bluehouse, iar din 2016 GTC a preluat integral proiectul.

EXCLUSIV Radu Enache, proprietarul lanțului hotelier Continental, negociază cumpărarea hotelului Golden Tulip Times din București, tranzacție de 5 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Radu Enache, proprietarul lanțului hotelier Continental, negociază cumpărarea hotelului Golden Tulip Times din București, tranzacție de 5 milioane euro

City Gate Towers este alcătuit din două turnuri cu o suprafață închiriabilă de 48.000 de metri pătrați și dispune de peste 1.000 de locuri de parcare, subteran. Complexul este ocupat în proporție de 96%, printre companiile chiriașe fiind Rompetrol, Microsoft, Telecom, Roche etc.

E.ON Romania, membră a E.ON Group AG din Germania, operează în sectorul gazelor naturale și al industriei energetice în partea de nord a României. Grupul E.ON este prezent în România din 2005 și are circa 3 milioane de clienți în sectoarele de gaze naturale și energie electrică.

Mișcare pe piața imobiliară: Electrica SA pregătește mutarea celor 350 de angajați din București în clădirea America House, mai aproape de principalul concurent Enel. Actualele sedii ale companiei vor fi puse să facă bani CITEȘTE ȘI Mișcare pe piața imobiliară: Electrica SA pregătește mutarea celor 350 de angajați din București în clădirea America House, mai aproape de principalul concurent Enel. Actualele sedii ale companiei vor fi puse să facă bani

Companiile au închiriat în primul trimestru aproape 70.000 de metri pătrați de spații de birouri în București, din care 60% a reprezentat cerere nouă (contracte noi, extinderi ale suprafețelor deja existente și pre închirieri), potrivit unui raport al companiei imobiliare JLL.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on
city gate
birouri
bucuresti