Dezvoltatorul imobiliar CTP îl numește pe Emanoil Dascălu, fost la Aedificia Carpați și Kaufland, în funcția de Director de Construcții pentru România

Dezvoltatorul imobiliar CTP îl numește pe Emanoil Dascălu, fost la Aedificia Carpați și Kaufland, în funcția de Director de Construcții pentru România

Emanoil Dascălu

scris 20 feb 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România, îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții, pentru România, urmând a supraveghea desfășurarea proiectelor de construcții ale CTP în întreaga țară.

Emanoil Dascălu, 45 de ani, are o experiență de 20 de ani în management pe segmentul de construcții și s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei rețele de depozite, hypermarketuri și clădiri de birouri.

Între 2003 și 2005, Emanoil Dascălu a fost consultantul Directorului General al Aedificia Carpați. Timp de aproape șapte ani a fost Directorul companiei de retail Kaufland România, unde s-a implicat intens în dezvoltarea și implementarea standardelor de construcție, alături de departamentul internațional. În perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul Kaufland România la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură și membru al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. De asemenea, a lucrat în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și a fost responsabil pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat, se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

Tot ce se cunoaște pe căi neoficiale despre Galaxy S9 cu 5 zile înainte de lansare. De la camera foto la preț CITEȘTE ȘI Tot ce se cunoaște pe căi neoficiale despre Galaxy S9 cu 5 zile înainte de lansare. De la camera foto la preț

Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
emanoil dascalu