Directorul Bayer Romania - numit Country Division Head al companiilor combinate Bayer și Monsanto în România, Bulgaria și Republica Moldova

Directorul Bayer Romania - numit Country Division Head al companiilor combinate Bayer și Monsanto în România, Bulgaria și Republica Moldova

FOTO: Pascal Cassecuelle

scris 15 mar 2019

Pascal Cassecuelle a preluat conducerea diviziei de Crop Science, rezultată din combinarea Bayer și Monsanto, coordonând operațiunile pentru România, Bulgaria și Republica Moldova. 

De asemenea, Pascal Cassecuelle rămâne în funcția de Director General al Bayer Romania și Senior Bayer Representative pentru Bayer la nivelul grupului de țări România, Bulgaria și Moldova.

Tranzacție: După mulți ani, retailerul român Zanfir pierde lupta cu hypermarketurile multinaționale. Mega Image îi preia afacerea CITEȘTE ȘI Tranzacție: După mulți ani, retailerul român Zanfir pierde lupta cu hypermarketurile multinaționale. Mega Image îi preia afacerea

Pascal Cassecuelle și-a început cariera ca reprezentant de vânzări în Franța, în 1995. Ulterior a fost promovat pe poziția de Country Division Head, în Vietnam, iar în 2002 a devenit Crop Science Regional Marketing APAC (regiunea Asia Pacific), cu sediul în Thailanda.

Din 2005 a fost responsabil pentru Managementul Portofoliului în Germania, apoi a fost avansat în Argentina, în calitate de Country Division Head pentru cluster-ul Conosur (Argentina, Bolivia, Chile, Uruguay și Paraguay). Înainte de a fi numit la conducerea Bayer pentru grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova, Pascal Cassecuelle a fost Head of Environmental Science pentru piețele emergente.

În România, Bayer are 300 de angajați și vânzări cumulate de aproximativ 280 milioane de euro.

Tranzacția globală prin care grupul german Bayer a preluat concernul american Monsanto contra sumei de 62,5 miliarde dolari, finalizată în iunie și care a creat cel mai mare grup din sectorul mondial al pesticidelor și semințelor, a fost perfectată recent și la nivelul României, compania Monsanto România SRL, cu rulaj de aproape 443 milioane lei în 2017, intrând sub controlul unui vehicul investițional al Bayer înregistrat în Olanda.

viewscnt
Afla mai multe despre
pascal cassecuelle
bayer