Electromagnetica și-a planificat investiții de 12 milioane lei, fără TVA, în acest an, și estimează venituri totale de 272,1 milioane lei

Electromagnetica și-a planificat investiții de 12 milioane lei, fără TVA, în acest an, și estimează venituri totale de 272,1 milioane lei
scris 30 apr 2018

Producătorul și furnizorul de energie și corpuri de iluminat Electromagnetica estimează venituri totale de 272,1 milioane lei în acest an, cu 12% mai mari față de cele raportate anul trecut, de 243,06 milioane lei, și și-a stabilit un program de investiții de 2,61 milioane euro fără TVA (circa 12 milioane lei fără TVA), potrivit unui raport publicat pe site-ul companiei.

”Programul de investiții va fi realizat din surse proprii de finanțare, în funcție de disponibilitățile financiare și priorități. Investițiile vor fi orientate către achiziția de echipamente tehnologice, SDV-uri, aparate și instalații de măsură și control precum și lucrări de mentenanță a echipamentelor și de întreținere și modernizare a clădirilor”, se menționează în document.

Compania și-a bugetat totodată un profit brut de 7,5 milioane lei, de la un rezultat brut negativ de -15 milioane lei anul trecut, scrie News.ro.

”În anul 2018 previzionăm obținerea de profit pentru toate activitățile societății în valoare de 7,5 milioane lei”, arată raportul companiei privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru acest an.

Poliția Română, recomandări la retragerea banilor din bancomat: Verificați autenticitatea fantei în care introduceți cardul și dacă pe tastatura originală a bancomatului nu a fost aplicată o tastatură falsă CITEȘTE ȘI Poliția Română, recomandări la retragerea banilor din bancomat: Verificați autenticitatea fantei în care introduceți cardul și dacă pe tastatura originală a bancomatului nu a fost aplicată o tastatură falsă

Oficialii Electromagnetica spun că activitatea de producție de energie a depășit ușor media ultimilor ani.

”Aproximativ 45% din necesarul de certificate verzi necesare furnizării de energie au fost asigurate de certificatele verzi aferente producției proprii de energie. Pentru anul 2018 estimăm menținerea producției la același nivel și o creștere a numărului de certificate verzi”, mai subliniază autorii raportului.

Electromagnetica este listată la BVB cu simbolul ELMA și are o capitalizare de 87,88 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
electromagnetica
investitii