Exporturile românești de produse medicale și farmaceutice, ușor în creștere

Exporturile românești de produse medicale și farmaceutice, ușor în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2018

România a exportat, în ianuarie, produse medicale și farmaceutice în sumă de 65,5 milioane de euro, o valoare cu 1,8% mai mare față de cea din perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe de altă parte, importurile de produse medicale și farmaceutice s-au cifrat la 210,6 milioane euro, fiind cu 3,2% mai mari comparativ cu cele ianuarie 2017, înregistrându-se astfel un deficit de 145,1 milioane euro pe acest segment, scrie Agerpres.

Analiză Saxo Bank: SUA se îndreaptă spre recesiune, politica economică a lui Trump nu pare capabilă să o evite CITEȘTE ȘI Analiză Saxo Bank: SUA se îndreaptă spre recesiune, politica economică a lui Trump nu pare capabilă să o evite

În luna ianuarie 2018, exporturile FOB au însumat 5,423 miliarde euro și au crescut cu 15,9% comparativ cu ianuarie 2017, iar importurile CIF au totalizat 6,198 miliarde, în creștere cu 17,3%.

viewscnt
Afla mai multe despre
medicamente
ins