Administrația Națională Apele Române a atribuit OMV Petrom un contract cadru de 4,13 milioane lei

Administrația Națională Apele Române a atribuit OMV Petrom un contract cadru de 4,13 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2018

Administrația Națională Apele Române (ANAR) a atribuit OMV Petrom un contract cadru cu o durată de patru ani și o valoare de 4,13 milioane lei, fără TVA, pentru furnizarea de carburanți, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Negocierea a avut loc fără publicarea unui anunț de participare, potrivit News.ro.

Ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitație deschisa, la o licitație restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil, potrivit anunțului.

Unii văd totuși profit: O mină de mangan de lângă Vatra Dornei, băgată în faliment de stat, dar cumpărată de o companie slovacă pentru sub 1 milion de euro. Cumpărătorul spune că și-a asigurat acum mangan pe minimum 20 de ani CITEȘTE ȘI Unii văd totuși profit: O mină de mangan de lângă Vatra Dornei, băgată în faliment de stat, dar cumpărată de o companie slovacă pentru sub 1 milion de euro. Cumpărătorul spune că și-a asigurat acum mangan pe minimum 20 de ani

”Au fost luate în considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selecție calitativă”, se arată în justificarea alegerii acestei proceduri de negociere.

 

Contractele din cadrul acordului cadru vizează furnizarea de carburanți pentru o durată de 4 ani, furnizare carburanți auto pe bază de carduri și furnizarea de motorină vrac pentru nava Sarmisegetusa, în portul Giurgiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
carburanti
contract
omv petrom
apele romane
licitatie