Administratorul special al RADET a amânat adunarea creditorilor

Administratorul special al RADET a amânat adunarea creditorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2019

Administratorul special al RADET, RomInsolv, a anunțat amânarea adunării creditorilor, programată pentru luni, pentru ”o dată ce va fi comunicată ulterior”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În ultimele săptămâni, zeci de blocuri din București au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă și căldură din cauza avariilor în rețeaua RADET, scrie News.ro.

Regia programase pentru luni o adunare a creditorilor, dar RomInsolv a anunțat că aceasta a fost amânată până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Rata anuală a inflației a scăzut în decembrie 2018 la 3,27% CITEȘTE ȘI Rata anuală a inflației a scăzut în decembrie 2018 la 3,27%

Președintele USR București, Roxana Wring, a atras atenția că RADET nu are un plan viabil de ieșire din criză.

”Asta înseamnă că, la doi ani de la intrarea în insolvență, RADET nu are un plan de ieșire din criză. Deși a fost depus de acum un an, planul elaborat de Rominsolv este neviabil, nu are precizate sursele de finanțare și, din acest motiv, nu poate fi pus în practică”, a scris Wring pe pagina sa de Facebook.

Ea a atras atenția că primarul Gabriela Firea nu caută o soluție la problemele apărute în ultima perioadă, iar RADET poate intra oricând în colaps.

”În loc să caute o soluție la problemele semnalate, Gabriela Firea preferă să tragă de timp și speră ca iarna să fie cât mai blândă. Însă această lipsă de acțiune și această lipsă de responsabilitate îi vor costa enorm pe bucureșteni. RADET poate oricând să intre în colaps din punct de vedere tehnic, dar, la fel de bine, poate să intre în colaps și din punct de vedere juridic”, a mai scris Wring.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet