Alimentarea cu gaze în zona bulevardului Ion Mihalache, oprită în urma unei avarii. 3.800 de clienți casnici afectați

Alimentarea cu gaze în zona bulevardului Ion Mihalache, oprită în urma unei avarii. 3.800 de clienți casnici afectați
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2023

Alimentarea cu gaze naturale în zona bulevardului Ion Mihalache din Sectorul 1 al capitalei a fost oprită sâmbătă la prânz în urma unei avarii produse de lucrători ai Termoenergetica care săpau mecanizat, anunță Distrigaz Sud Rețele, precizând că normativul în vigoare prevede că în zona de protecție a rețelelor de distribuție a gazelor naturale nu este permisă săpătura mecanizată, aceasta făcându-se exclusiv manual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către reprezentanțiiTermoenergetica ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizatăpe B-dul. Ion Mihalache, din sectorul 1 al municipiului București, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectiva astăzi, 14 ianuarie 2023, începând cu ora 12:20. În urma acestei opriri sunt afectați cca. 3.800 de clienți casnici și non-casnici aflați pe 43 de străzi adiacente Bulevardului Ion Mihalache (Caraiman, Lainici, Griviței, Cașin, Expoziției, Clăbucet, Carol Knappe etc.)”, precizează Distrigaz Sud Rețele, citată de News.ro.

FOTO Reșița își face parc fotovoltaic pe o pășune CITEȘTE ȘI FOTO Reșița își face parc fotovoltaic pe o pășune

Comform sursei citate, potrivit normativului în vigoare, în zona de protecție a rețelelor de distribuție a gazelor naturale nu este permisă săpătura mecanizată, aceasta efectuându-se exclusiv manual.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de sâmbătă, până în orele 21:00.

”După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, transmite compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
avrie
gaze
alimentare
bucurești