Aproximativ 150 de angajați de la Termocentrala Mintia protestează și cer prezența premierului Viorica Dăncilă

Aproximativ 150 de angajați de la Termocentrala Mintia protestează și cer prezența premierului Viorica Dăncilă
scris 21 nov 2018

Aproximativ 150 de angajați de la Termocentrala Mintia au demarat un protest, miercuri dimineață, nemulțumiți că Ministerul Energiei a anunțat că se va trece pe gaz, în timp ce Guvernul anunțase anterior că va fi păstrată funcționalitatea pe cărbune. Lucrul nu este întrerupt.

Potrivit reprezentanților sindicatului de la Termocentrala Mintia, angajații din schimbul al treilea și din schimbul întâi, aproximativ 150 de persoane, protestează, miercuri dimineață, în sala de comandă a termocentralei și cer prezența premierului Viorica Dăncilă, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Toți potențialii beneficiari ai gazelor ExxonMobil-OMV Petrom din Marea Neagră au denunțat contractele de rezervare de capacitate pe viitoarea conductă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Toți potențialii beneficiari ai gazelor ExxonMobil-OMV Petrom din Marea Neagră au denunțat contractele de rezervare de capacitate pe viitoarea conductă

Oamenii spun că Guvernul anunțase anterior că termocentrala va funcționa în continuare pe cărbune, în timp ce reprezentanți ai Ministerului Energiei au anunțat că se va întrerupe funcționarea pe cărbune și se va trece la gaz.

Activitatea Termocentralei Mintia nu este întreruptă, ci este asigurată de o parte din personalul din schimbul al treilea.

viewscnt
Afla mai multe despre
termocentrala mintia
proteste