CCR: Numirea lui Marian Neacșu la ANRE - constituțională

CCR: Numirea lui Marian Neacșu la ANRE - constituțională

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

scris 22 ian 2020

Curtea Constituțională a României a respins, miercuri, sesizarea depusă de USR privind numirea lui Marian Neacșu în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, stabilind că decizia este constituțională, scrie Agerpres.

Neacșu a fost deputat și fost secretar general al PSD. Marian Neacșu a plecat în luna februarie 2019 din PSD, înscriindu-se în Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Franța va închide 14 reactoare nucleare până în 2035 CITEȘTE ȘI Franța va închide 14 reactoare nucleare până în 2035

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, acesta a lucrat la IAS Slobozia și Ceres SA Slobozia și a fost director general al Morăritul SA. Totodată, a fost director în cadrul companiei Morărit și Panificație SA.

El a absolvit, în 1987, Facultatea de Studii Economice dn Craiova. În 2013, la Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir", a absolvit un Master în domenul "Studii de Securitate și Apărare", potrivit CV-ului.

A urmat totodată cursuri de “Tehnici superioare de nutriție a animalelor” și „Formularea rețetelor de furajare asistată de calculator”.

viewscnt
Afla mai multe despre
marian neacșu
anre