China consideră că SUA greșesc ieșind din acordul nuclear cu Rusia

China consideră că SUA greșesc ieșind din acordul nuclear cu Rusia
scris 22 oct 2018

Statele Unite fac o greșeală prin retragerea din acordul nuclear cu Rusia,afirmă oficialii de la Beijing, scrie Reuters.

Hua Chungying, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe din China, a declarat într-o conferință de presă că statul chinez se opune retragerii SUA, scrie News.ro.

DOCUMENT Guvernul pregătește pentru 2019 înghețarea salariilor bugetarilor și a cotei la Pilonul II, numărul de angajați din sectorul public nu va crește, dividende de 90% de la companiile de stat CITEȘTE ȘI DOCUMENT Guvernul pregătește pentru 2019 înghețarea salariilor bugetarilor și a cotei la Pilonul II, numărul de angajați din sectorul public nu va crește, dividende de 90% de la companiile de stat

Donald Trump a anunțat că Statele Unite urmează să se retragă dintr-un tratat cu privire la armamentul nuclear încheiat cu Rusia în timpul Războiului Rece, acuzând Moscova că-l încalcă ”de mulți ani”.

Tratatul INF (Intermediate Nuclear Forces Treaty) privind armamentul nuclear cu rază media de acțiune a fost semnat în 1987 de liderii american și sovietic din acea vreme, Ronald Reagan și Mihail Gorbaciov.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
acord nuclear
sua