CIS Group își extinde activitatea în Republica Moldova. Urmează Bulgaria, Serbia și Grecia

CIS Group își extinde activitatea în Republica Moldova. Urmează Bulgaria, Serbia și Grecia
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2021

CIS Group, unul dintre cei mai importanți jucători din industria de gaze naturale din România, își extinde activitatea în Republica Moldova prin subsidiara CIS Gaz Trading, în baza obținerii licenței de furnizare a gazelor naturale și energiei electrice de la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

CIS etimează în 2022 atingerea unui procent de 25% din business-ul său din activități de export și trading internațional. Anul trecut, cifra totală de afaceri agregată a firmelor grupului a fost de 40 milioane de euro.

Un rus, un britanic și o româncă supervizează business-urile energetice românești preluate de la CEZ de noii proprietari australieni de la Macquarie CITEȘTE ȘI Un rus, un britanic și o româncă supervizează business-urile energetice românești preluate de la CEZ de noii proprietari australieni de la Macquarie

„Ne bucurăm că reușim să ne consolidăm poziția pe piața din Republica Moldova, unde suntem prezenți încă de anul trecut prin intermediul diviziei de construcție – montaj conducte. Prin cele patru mari divizii de business ale grupului ne dorim să ne extindem activitatea pe piața energetică regională, atât în Republica Moldova, cât și în Bulgaria, Serbia sau Grecia, unde am semnat deja primele contracte de parteneriat,” a declarat Sebastian Călugăr, CEO al CIS Group.

CIS Gaz este o companie românească cu capital 100% privat având o experiență de 30 de ani pe piața locală. Activitatea companiei se derulează prin intermediul celor patru mari divizii – furnizare gaz, construcție – montaj conducte, mentenanță, integritate conducte și furnizarea de echipamente pentru industria de gaze naturale și țiței.

În prezent, compania parcurge un plan de restructurare și modernizare de business având ca finalitate o nouă structură de tip holding: CIS Group. Dezvoltarea grupului se bazează pe liniile de business deja deschise, operate de către Sebastian Călugăr, în calitate de CEO al viitorului holding.

viewscnt
Afla mai multe despre
cis group
gaze
moldova