CNE Cernavodă are un nou director

CNE Cernavodă are un nou director
scris 19 oct 2020

SN Nuclearelectrica anunță încetarea de drept a contractului individual de muncă al lui Dan Bigu, directorul Sucursalei CNE Cernavodă, și numirea în locul său, începând de luni, a lui Valentin Nae.

"SN Nuclearelectrica SA informează acționarii și investitorii asupra încetării de drept contractului individual de muncă al domnului Dan Bigu, Directorul Sucursalei CNE Cernavodă, ca urmare a întrunirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.(...) În urma finalizării procedurii interne de selecție, funcția de Director a Sucursalei CNE Cernavodă va fi preluată de domnul Valentin Nae începând cu data de 19.10.2020", se menționează într-un raport al companiei remis Bursei de Valori București.

PREMIERĂ Statul cumpără centralizat carburanți auto. Benzinarii se vor bate pe un contract de miliarde de lei CITEȘTE ȘI PREMIERĂ Statul cumpără centralizat carburanți auto. Benzinarii se vor bate pe un contract de miliarde de lei

Valentin Nae este absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea București, promoția 1986. El are o experiență de 34 de ani în industria nucleară, cu numeroase specializări interne și internaționale. Expertiza sa provine în egală măsură din zona de operare și management a CNE Cernavodă, fiind de-a lungul timpului șeful Secției Control Radiații, operator principal de camera de comandă, dispecer șef de tură Unitatea 1 și inginer șef al Departamentului Sisteme de Proces, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
valentin nae