Complexul Energetic Hunedoara cere intrarea voluntară în insolvență, susțin sindicatele

Complexul Energetic Hunedoara cere intrarea voluntară în insolvență, susțin sindicatele
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2019

Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara (CEH) a hotărât luni să solicite intrarea voluntară în procedură de insolvență, ca soluție pentru criza financiară cu care se confruntă acest agent economic, a anunțat președintele Sindicatului "Muntele", Darius Câmpean.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Decizia Consiliului de Administrație al CEH survine înainte de judecarea, pe 31 octombrie, la Tribunalul Hunedoara, a cererii depuse de mai mulți creditori ai complexului, care solicită intrarea acestuia în insolvență, scrie Agerpres.

INFOGRAFIC Analiză Termene.ro - Creșterea afacerilor din agricultură, depășită doar de cea a datoriilor. Situația pe județe CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Analiză Termene.ro - Creșterea afacerilor din agricultură, depășită doar de cea a datoriilor. Situația pe județe

"Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara a hotărât intrarea în insolvență, o cerere voluntară, pe lângă procesul care va urma pe data de 31 octombrie, unde ni se cere insolvența de către creditori", a declarat liderul sindical.

Potrivit acestuia, intrarea în insolvență a CEH ar putea fi singura soluție pentru ca această societate să mai poată funcționa, iar minerii și energeticienii de la termocentralele Mintia și Paroșeni să-și poată lua salariile pe timpul iernii care se apropie.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul energetic hunedoara
insolventa