CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea la bursă

 CONFIRMARE JT Grup Oil, controlat de un fost șef ALDE, își pregătește venirea  la bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil SA, din județul Constanța, un business cu vechime de 20 de ani și rulaj anual de peste 126 milioane lei înainte de pandemie, își pregătește venirea la bursă, confirmând informațiile transmise anterior de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Procedura a fost deja lansată pentru listarea la Bursa de Valori București (BVB).

Fondul belgian AYA Properties cumpără Record Park Offices din Cluj, tranzacție de 35 milioane euro CITEȘTE ȘI Fondul belgian AYA Properties cumpără Record Park Offices din Cluj, tranzacție de 35 milioane euro

Astfel, Consiliul de Administrație a fost împuternicit pentru efectuarea tuturor demersurilor de admitere la tranzacționare a acțiunilor societății pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București - S.A., piața AeRO sau pe piața principală a Bursei de Valori București - S.A. 

Concomitent, a fost aprobată majorarea capitalului social de la 25 milioane lei la 35 milioane lei prin emisiunea unui număr de 10.000.000 acțiuni nominative, cu valoare nominală de 1,00 leu și o primă de emisiune ce va fi stabilită de către Consiliul de Administrație, acțiuni ce urmează a fi oferite spre vânzare în vederea listării pe piața AeRO a Bursei de Valori București sau pe piața principală a Bursei de Valori București - S.A., printr-o Ofertă Publică Inițială sau printr-un Plasament Privat.

Este aprobat ca ca cele 10.000.000 de acțiuni nou emise să fie oferite spre vânzare în vederea listării pe piața AeRO a Bursei de Valori București sau pe piața principală a Bursei de Valori București - S.A., printr-o Ofertă Publică Inițială sau printr-un Plasament Privat.

DECIZIE&TABEL Statul a devenit entitate centrală de stocare petrolieră în România. Câți bani estimează că va încasa de la petroliști CITEȘTE ȘI DECIZIE&TABEL Statul a devenit entitate centrală de stocare petrolieră în România. Câți bani estimează că va încasa de la petroliști

JT Grup Oil SA, înființată în 2001, este controlată de omul de afaceri constănțean Jean-Paul Tucan, cu 90% din acțiuni, restul de 10% din capital fiind în posesia lui Bogdan Florin Aldea, care este și director general al companiei.

JT Grup Oil a terminat anul trecut cu profit net de 5,7 milioane lei, cifră de afaceri de 224,3 milioane lei și un număr mediu de 35 de angajați. Compania deține mai multe depozite de carburanți, în Năvodari, Mamaia și Cernavodă, precum și o flotă proprie de cisterne.

Românii vor putea conduce din nou, în Italia, mașinile înmatriculate acasă CITEȘTE ȘI Românii vor putea conduce din nou, în Italia, mașinile înmatriculate acasă

JT Grup Oil are operațiuni și în construcții, imobiliare, turism, agrement, colectare de deșeuri, logistică și service auto pentru utilitare, camioane, autobuze și remorci.

Fondatorul și acționarul majoritar al JT Grup Oil, Jean-Paul Tucan, a activat și în politică în urmă cu câțiva ani, deținând o vreme una dintre pozițiile de vicepreședinte la nivel național al ALDE, partidul care a făcut coaliție de guvernare cu PSD în perioada 2017-2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
distribuitor carburanti
depozite carburanti
jt grup oil sa; noi listari bvb