Conpet are un nou Director General

Conpet are un nou Director General
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Consiliul de Administrație al transportatorului național de țiței Conpet l-a numit pe Dorin Tudora în funcția de director general, pentru patru ani, până la data de 20 aprilie 2025.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”Urmare a derulării procedurii de recrutare și selecție a directorului general efectuată în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul de Administrație, prin Decizia nr. 8/ 20 aprilie 2021, a numit pe Tudora Dorin în funcția de director general începând cu data de 21 aprilie 2021, cu o durată a mandatului de 4 ani, respectiv până la data de 20 aprilie 2025 (inclusiv), delegându-i conducerea societății în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu contractul de mandat”, arată un anunț al companiei.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Dorin Tudora a mai fost director general al Conpet între iunie 2010 și iulie 2012. El este director general adjunct al companiei din februarie 2020, scrie News.ro.

Conpet a înregistrat în 2020 un profit net de 58,9 milioane lei, asemănător celui din 2019 (58,87 milioane lei), în timp ce cifra de afaceri a scăzut ușor, la 406,92 milioane lei, de la 407,82 milioane lei în 2019.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Conpet deține o poziție de monopol pe piața transporturilor de țiței prin conducte, neavând astfel concurenți în domeniul său de activitate. OMV Petrom este clientul care deține cea mai mare pondere în veniturile din transport ale societății (81,2%).

Sistemul de transport prin conducte are o lungime de aproximativ 3.800 km, din care, în prezent, se utilizează pentru transportul țițeiului, gazolinei, condensatului 3.161 km de conducte.

Compania are circa 1.600 de salariați și o capitalizare de 793 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
dorin tudora