Deficit major de benzină în sud-estul SUA

Deficit major de benzină în sud-estul SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2021

Șoferii din sud-estul Statelor Unite aveau dificultăți, joi, să găsească benzină la pompe, majoritatea benzinăriilor din regiune rămânând fără carburanți după zilele de panică declanșate de un atac cibernetic asupra celui mai mare operator de conducte din țară, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Colonial Pipeline, care s-a închis vinerea trecută după un atac cibernetic ransomware, a anunțat că a început procesul de repornire, dar va dura zile să reia operațiunile normale. Acest lucru ar putea face ca benzinăriile să aibă probleme de aprovizionare pentru restul acestei săptămâni, scrie News.ro.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Aproximativ 70% din benzinăriile din statul Carolina de Nord erau fără combustibil, împreună cu aproximativ jumătate din stațiile din Virginia, Carolina de Sud și Georgia, potrivit firmei de analiză GasBuddy.

Nicole Guy, agent de leasing din Atlanta, a petrecut o mare parte din dimineața zilei de joi conducând de la o benzinărie închisă la alta într-o încercare disperată de a-și umple rezervorul.

”Sora mea a plătit aseară 3,50 dolari la pompă pentru mașina ei. M-am gândit că dacă mă uit astăzi voi găsi un preț mai bun. Nu am plătit niciodată atât de mult la pompă."

Ea a spus că era pe punctul să își cheme prietenii pentru ajutor pentru găsirea combustibilului.

ULTIMA ORĂ România intervine împotriva Facebook și reclamă la Comisia Europeană, alături de alte state, achiziția startup-ului IT Kustomer CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ România intervine împotriva Facebook și reclamă la Comisia Europeană, alături de alte state, achiziția startup-ului IT Kustomer

Prețul mediu al benzinei la nivelnațional a crescut peste 3 dolari galonul, cel mai mare din octombrie 2014, a anunțat Asociația Americană a Automobilelor, iar prețurile din anumite zone au crescut cu până la 11 cenți într-o zi.

Rețeaua Colonial Pipeline transportă 100 de milioane de galoane pe zi de benzină, motorină și combustibil pentru avioane către Coasta de Est, aproape jumătate din aprovizionarea regiunii.

Panica șoferilor a dus la epuizarea carburanților din benzinării chiar și acolo unde se făceau încă livrări normale.

Autoritățile de stat și federale au făcut apel ca cu șoferii să nu își facă stocuri, spunând că acest lucru ar înrăutăți lucrurile.

viewscnt
Afla mai multe despre
benzina
sua
deficit