Dimofte și Popoviciu pun panouri fotovoltaice la Piața Obor

Dimofte și Popoviciu pun panouri fotovoltaice la Piața Obor

Sursă foto: https://piataoborbucuresti.ro/ro/

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2024

Piața Obor Market & Complex Comercial, operatorul pieței Obor din Capitală, companie controlată indirect de oamenii de afaceri Radu Dimofte și Puiu Popoviciu, pregătește un proiect de achiziție și instalare a unui sistem de producție de energie electrică solară, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania a încheiat în acest sens un contract de furnizare de echipamente și servicii, pentru livrarea, montarea și punerea în funcțiune a unui sistem fotovoltaic, cu firma specializată Fotosolar Energy din Ploiești.

În anul vânzării Hidroelectrica, Fondul Proprietatea a devenit o entitate de 6 ori mai mică. De cât cash dispune emitentul CITEȘTE ȘI În anul vânzării Hidroelectrica, Fondul Proprietatea a devenit o entitate de 6 ori mai mică. De cât cash dispune emitentul

Piața Obor Market & Complex Comercial SA a terminat anul 2022 cu profit net de 3,3 milioane lei, la venituri totale de 18,8 milioane lei.

Societatea a fost înființată în 2005, iar în 2007 a încheiat un contract de parteneriat public-privat cu Primăria Sectorului 2, pentru modernizarea infrastructurii pieței.

FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră CITEȘTE ȘI FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră

Proiectul a avut 2 etape. Etapa 1 a fost dezvoltată pe o suprafață de 15.600 mp și a constat într-o clădire comercială cu 4 nivele (S+P+2E), cu o suprafață totală construită de 21.500 mp și o platformă comercială exterioară, desfășurată pe o suprafață de 11.670 mp. În etapa 2, piața tradițională s-a extins cu un centru modern de retail. Investiția a fost finalizată și inaugurată în 2010.

Investiția s-a ridicat la circa 14 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
piața obor panouri fotovoltaice
piața obor dimofte popoviciu