DOCUMENT Idee de interzicere a debranșării de la RADET și a instalării de centrale termice individuale. Pentru ce străzi din București este propusă interdicția

DOCUMENT Idee de interzicere a debranșării de la RADET și a instalării de centrale termice individuale. Pentru ce străzi din București este propusă interdicția
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 16 mai 2018

În cele mai multe zone compacte de blocuri "comuniste" din Capitală, debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire și instalarea de centrale termice individuale ar putea fi interzise, prin declararea lor ca fiind zone unitare de încălzire. Aceste zone unitare cu monopol RADET vor ocoli însă în general cartierele unde predomină casele, vilele și blocurile mai vechi, unele cu centrale de clădire, dar și multe din ansamblurile rezidențiale mai noi. Cel puțin acestea sunt recomandările studiului aflat în posesia Profit.ro, comandat anul trecut de Primăria Capitalei și recepționat recent de aceasta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Vara trecută, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a adoptat o Strategie de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a consumatorilor din municipiul București, în care era menționată și intenția stabilirii de zone unitare de încălzire în București, în care să existe un singur sistem de termoficare, respectiv cel centralizat, ceea ce înseamnă interzicerea deconectărilor și debranșărilor de la RADET și a instalărilor de centrale termice individuale.

"Având în vedere importanța deosebită a sistemului centralizat de termoficare pentru nivelul de trai al populației, sunt necesare mai multe măsuri, printre care și cele privind instituirea zonelor unitare de încălzire, astfel încât să se poată evalua necesarul de energie termică și implicit dimensiona corespunzător elementele sistemului de alimentare cu energie termică. Necesitatea identificării, delimitării și stabilirii zonelor unitare de încălzire este însă impusă și de asigurarea unei stabilități la nivelul sistemului, de crearea condițiilor tehnice și economice de accesare a unor fonduri de investiții în infrastructura sistemului de termoficare, cât și a unor fonduri nerambursabile care pot fi accesate în cadrul diverselor programe operaționale de la nivelul Uniunii Europene", se arăta în documentul citat.

Primăria a comandat și un studiu pe această temă, recepționat recent. Acesta, întocmit de firma de consultanță în energie ATH Energ SRL, recomandă stabilirea de astfel de zone unitare de încălzire, cu toate că numărul de debranșări de la RADET din București este, cel puțin deocamdată, mult mai mic decât în alte orașe din România. Unul dintre argumente este că așa-numitele centrale de apartament sunt pe val, ca urmare a concurenței intense de pe această piață, dar și a neliberalizării totale a prețurilor la gaze pentru clienții casnici.

Victor Ponta și Dan Șova, achitați în dosarul Turceni-Rovinari. Decizia nu este definitivă CITEȘTE ȘI Victor Ponta și Dan Șova, achitați în dosarul Turceni-Rovinari. Decizia nu este definitivă

Astfel, autorii enumeră, printre amenințările la adresa sistemului centralizat de încălzire (SACET) din București, "extinderea agresivă a centralelor de apartament, ca urmare a unor oferte avantajoase ale furnizorilor (pachete de servicii compuse din centrala de apartament, serviciul de furnizare a gazului, servicii de mentenanță și revizii a centralei și instalațiilor de utilizare a gazului), concomitent cu menținerea unui preț reglementat la gazul natural pentru consumatorii casnici".

"Dacă în zona analizată există potențial de dezvoltare imobiliară, se va urmări posibilitatea de includere a acesteia în zona unitară a SACET. Este cunoscut faptul că majoritatea condominiilor construite în ultimii 10-15 ani au fost prevăzute din proiectare cu centrale proprii de bloc chiar și în zonele în care se află rețele SACET", se mai menționează în studiul citat.

La delimitarea zonelor unitare de încălzire, autorii studiului au ținut cont de trei criterii pentru fiecare punct termic, respectiv densitatea de consum (cantitatea anuală de gigacalorii pe metrul de traseu de rețea), pierderile din rețele și valoarea estimată medie a investițiilor în reabilitare necesare, calculată în lei pe metrul de traseu de rețea. Documentul menționează că între consumul anual de energie termică și lungimea rețelei există o relație de dependență care condiționează eficiența economică a racordării la SACET, definind practic limita până la care un SACET se poate extinde în zonele cu densitate de consum redusă, respectiv în zone cu case.

DOCUMENT Idee de interzicere a debranșării de la RADET și a instalării de centrale termice individuale. Pentru ce străzi din București este propusă interdicția

Decizie Guvern: o comisie condusă de Liviu Dragnea va realiza Strategia ”România 2040” CITEȘTE ȘI Decizie Guvern: o comisie condusă de Liviu Dragnea va realiza Strategia ”România 2040”

"Definirea unei zone unitare de încălzire presupune atât obligativitatea din partea consumatorilor arondați ei de a utiliza un singur tip de încălzire, dar și din partea furnizorului de energie termică de a asigura un serviciu de calitate și de a branșa la SACET consumatorii din zona unitară care nu sunt încă branșați sau cei noi care apar în această zonă, în urma unor proiecte de dezvoltare imobiliară. Asigurarea unui serviciu de calitate presupune în primul rând un nivel redus al pierderilor tehnologice, asigurarea parametrilor calitativi și cantitativi solicitați de consumatori, asigurarea mentenanței și investițiilor de reabilitare necesare", se precizează în studiu.

Legea în prezent în vigoare definește "zona unitară de încălzire" ca "areal geografic aparținând unei unități administrativ-teritoriale, în interiorul căruia se poate promova o singură soluție tehnică de încălzire". Zonele unitare de încălzire se decretează ca atare de către primării. Acestea pot decide că, într-o anumită zonă, toată lumea trebuie să se încălzească fie prin sistem centralizat, fie prin centrale individuale pe gaze, fie prin altă metodă, care să fie însă unica în acea zonă. Inutil de precizat că, acolo unde au stabilit zone unitare, autoritățile locale au mers pe varianta încălzirii centralizate.

De exemplu, la Galați, primăria a stabilit prin hotărâre încă din 2008 o zonă unitară de încălzire prin sistem centralizat, în care sunt incluse foarte multe din blocurile de locuințe din municipiu. Locatarii acestora nu au dreptul să se debranșeze de la sistemul centralizat de încălzire, nici individual și nici colectiv, adică grupați în asociații de proprietari.

Cu alte cuvinte, pe legislația actuală, este la latitudinea autorităților locale dacă stabilesc sau nu zone unitare de încălzire, în care să fie interzise debranșările de la încălzirea centrală. De altfel, legea stipulează expres că autoritățile locale sunt cele care "au ca atribuție stabilirea zonelor unitare de încălzire, pe baza studiilor de fezabilitate privind dezvoltarea regională, aprobate prin hotărâre a Consiliului Local, a Consiliului Județean sau a Consiliului General al Municipiului București ori a Asociației de Dezvoltare Comunitară, după caz".

După ce a pierdut din piață, Tarom primește liber de la Guvern pentru angajări, salarii mai mari și investiții fără restricțiile impuse altor companii de stat. Bugetul companiei nu va mai fi avizat de Executiv CITEȘTE ȘI După ce a pierdut din piață, Tarom primește liber de la Guvern pentru angajări, salarii mai mari și investiții fără restricțiile impuse altor companii de stat. Bugetul companiei nu va mai fi avizat de Executiv

Pe de altă parte, legea în prezent în vigoare nu stipulează nicăieri în mod expres interdicția de debranșare în zonele unitare de încălzire, în pofida definiției acestora, ceea ce a făcut ca, în multe localități unde au fost stabilite astfel de zone de către municipalități și au fost interzise debranșările, locatarii și asociațiile de proprietari să dea în judecată primăriile și să câștige, inclusiv în baza legislației europene care garantează libertatea de alegere a furnizorilor de servicii.

În aprilie 2016, instituția Avocatului Poporului a atras atenția că, prin elemente de legislație secundară, se impun restricții suplimentare la debranșări și deconectări, care adaugă la legea primară și limitează nelegitim libertatea individuală de alegere a sistemului de încălzire. Instituția se referea la anumite prevederi din Regulamentul-cadru al serviciului public de alimentare cu energie termică, elaborat de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) și valabil din 2007.

Avocatul Poporului nu se opunea ca atare acestor restricții suplimentare, ci recomanda includerea lor în Legea primară serviciului public de alimentare cu energie termică. Instituția se referea expres inclusiv la interdicția de debranșare din zonele unitare de încălzire centralizată decretate de primării, acuzând că aceasta nu este prevăzută de legea energiei termice. Ca atare, în acel an, a fost inițiat un proiect de modificare a legii, care introduce prevederea potrivit căreia "deconectarea unui consumator de energie termică dintr-un condominiu și debranșarea totală a instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă menajeră ale unui utilizator tip condominiu sunt interzise în cazul în care condominiul se află într-o zonă unitară de încălzire prin sistem centralizat de alimentare cu energie termică".

Guvernul a exprimat punct de vedere pozitiv asupra proiectului și a cerut completarea sa cu includerea energiei termice livrate populației sub formă de căldură și apă caldă pe lista livrărilor de bunuri și prestărilor de servicii pentru care este aplicată cea mai redusă cotă de TVA prevăzută de Codul Fiscal, de 5%. Din vara anului trecut, însă, draftul de act normativ nu a mai avansat procedural pe agenda Camerei Deputaților, neajungând să fie dezbătut în plen.

Volkswagen cheamă în service 410.000 de mașini din cauza unei probleme cu centura de siguranță CITEȘTE ȘI Volkswagen cheamă în service 410.000 de mașini din cauza unei probleme cu centura de siguranță

În ultimii 2-3 ani, în întreaga țară, ritmul debranșărilor de la sistemele centralizate de încălzire, acolo unde acestea mai există, a scăzut, însă acest lucru nu este o veste bună, ci mai degrabă dimpotrivă. Asta pentru că motivul temperării volumului de debranșări nu ține de îmbunătățirea performanțelor SACET-urilor și a gradului de satisfacție al clienților, ci de faptul că mulți dintre consumatorii care își permiteau din punct de vedere financiar și tehnic să iasă din sistemele centralizate și să înceapă să-și încălzească pe cont propriu locuințele au făcut-o deja.

În aceste condiții, riscul este ca "prizoniere" ale sistemelor centralizate de încălzire să rămână în special persoanele cu venituri mici, care, deși nemulțumite de serviciile regiilor locale de termoficare, nu își pot permite costurile inițiale mari ale investiției presupuse de instalarea unui sistem alternativ individual de încălzire a locuinței.

DOCUMENT Idee de interzicere a debranșării de la RADET și a instalării de centrale termice individuale. Pentru ce străzi din București este propusă interdicția

Scăderea numărului de clienți reduce încasările operatorilor SACET, respectiv capacitatea acestora de a investi în întreținerea, repararea și recondiționarea rețelelor de transport și distribuție a energiei termice. Astfel că cercul vicios se perpetuează: clienții se debranșează nemulțumiți de calitatea furnizării căldurii și apei calde, respectiv de întreruperile dese și lungi, iar scăderea numărului de consumatori face și mai dificilă sporirea calității serviciilor, din cauza diminuării veniturilor disponibile pentru investiții.

Listă: Ce străzi din București sunt propuse pentru a face parte din zona unitară de încălzire prin sistem centralizat RADET, cu interdicție de debranșare și instalare de centrale individuale

Notă: La străzile plasate în interiorul zonei unitare de încălzire unde apare nota "v. mențiunea", acest lucru înseamnă că doar condominiile de pe stradă sunt incluse în zonă, nu și casele.

Nr.crt.

Denumirea

Tip

sector

In Zona Unitara de incalzire (ZU)

 

Tip retea

 

strazii

 

 

De la…

Pana la…

 

0

1

2

3

4

5

6

 

 

 

 

 

 

 

1

16 Februarie

Strada

1

Nu

 

 

2

Abrud

Strada

1

str. Iordache Golescu

Bd. Ion Mihalache

RTS

3

Abus

Strada

1

Nu

 

 

4

Acetilenei

Strada

1

Nu

 

 

5

Aciliu

Strada

1

Nu

 

 

6

Acordeonului

Strada

1

Nu

 

 

7

Acordului

Strada

1

Nu

 

 

8

Acumulatorului

Strada

1

Nu

 

 

9

Adalin

Strada

1

Nu

 

 

10

Ady Endre

Strada

1

Nu

 

 

11

Aeromodelului

Strada

1

Nu

 

 

12

Aeroportului

Strada

1

Nu

 

 

13

Afanata

Strada

1

Nu

 

 

14

Afluentului

Strada

1

Nu

 

 

15

Agapia

Strada

1

Nu

 

 

16

Agatului

Strada

1

Nu

 

 

17

Agronomiei

Strada

1

Nu

 

 

18

Aiud

Strada

1

Nu

 

 

19

Al Alexandru

Alee

1

Nu

 

 

20

Al Faurei

Alee

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

21

Al Hrisovului

Alee

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

22

Al Matelotilor

Alee

1

Nu

 

 

23

Al Modrogan

Alee

1

Nu

 

 

24

Al Pajurei

Alee

1

Da - intregime

 

RTS

25

Al Priporului

Alee

1

Nu

 

 

26

Al Privighetorilor

Alee

1

Nu

 

 

27

Al Sandu Aldea Constantin

Alee

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

28

Al Scrovistea

Alee

1

Nu

 

 

29

Al Somesul Rece

Alee

1

Nu

 

 

30

Al Stalpeanu M. Gheorghe,lt.av.

Alee

1

Nu

 

 

31

Al Teisani

Alee

1

Nu

 

 

32

Albac

Strada

1

Nu

 

 

33

Aldeni

Strada

1

Nu

 

 

34

Alecsandri Vasile

Strada

1

Nu

 

 

35

Alexandr Sergheevici Poskin,poet

Strada

1

Nu

 

 

36

Alexandrescu Grigore

Strada

1

Nu

 

 

37

Alexandrina

Strada

1

Nu

 

 

38

Alexandru Campeanu, mr.

Strada

1

Nu

 

 

39

Alion

Strada

1

Nu

 

 

40

Almas

Strada

1

Nu

 

 

41

Alunului

Strada

1

Nu

 

 

42

Aman Theodor,pictor

Strada

1

Nu

 

 

43

Amforei

Strada

1

Nu

 

 

 

44

Amicitiei

Strada

1

Nu

 

 

45

Amintirii

Strada

1

Nu

 

 

46

Amman

Strada

1

Nu

 

 

47

Anghel Gheorghe,serg.

Strada

1

Nu

 

 

48

Anina

Strada

1

Nu

 

 

49

Aninoasa

Strada

1

Nu

 

 

50

Aninului

Strada

1

Nu

 

 

51

Ankara

Strada

1

Nu

 

 

52

Anton Volopentia

Strada

1

Nu

 

 

53

Arad

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

54

Arbore Hatmanul

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

55

Arcasilor

Strada

1

Nu

 

 

56

Ardealului

Strada

1

Nu

 

 

57

Ardeziei

Strada

1

Nu

 

 

58

Argentina

Strada

1

Nu

 

 

59

Aricescu D. Constantin

Strada

1

Nu

 

 

60

Ariei

Strada

1

Nu

 

 

61

Aries

Strada

1

Nu

 

 

62

Arion C. C.

Strada

1

Nu

 

 

63

Aripilor

Strada

1

Nu

 

 

64

Aristia Costache

Strada

1

Nu

 

 

65

Armindenului

Strada

1

Nu

 

 

66

Artarului

Strada

1

Nu

 

 

67

Astronomului

Strada

1

Nu

 

 

68

Atelierele Noi

Strada

1

Nu

 

 

69

Atelierului

Strada

1

Nu

 

 

70

Atena

Strada

1

Nu

 

 

71

Atlasului

Strada

1

Nu

 

 

72

Aurel Popoviciu

Piata

1

Nu

 

 

73

Automatizarii

Strada

1

Nu

 

 

74

Avantului

Strada

1

Nu

 

 

75

Aviatiei

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

76

Avionului

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

77

Avrameni

Strada

1

Nu

 

 

78

Bacului

Strada

1

Nu

 

 

79

Baesu Aurel,pictor

Strada

1

Bd Bucurestii Noi

Ardealului

RTS

80

Bahluiului

Strada

1

Nu

 

 

81

Baia

Strada

1

Nu

 

 

82

Baia de Cris

Strada

1

Nu

 

 

83

Baia Sprie

Strada

1

Nu

 

 

84

Baiculesti

Strada

1

CT Casa Presei

Bd. Poligrafiei- str Jiului

RTP

85

Balaban Emil,ing.

Strada

1

Nu

 

 

86

Balacescu Constantin

Strada

1

Nu

 

 

87

Balanescu Rosetti

Strada

1

Nu

 

 

88

Balaria

Strada

1

Nu

 

 

89

Baldovin Parcalabul

Strada

1

Nu

 

 

 

 

90

Balescu Constantin,amiral

Strada

1

Nu

 

 

91

Balonului

Strada

1

Nu

 

 

92

Balota

Strada

1

Nu

 

 

93

Bals Gheorghe,ing.

Strada

1

Nu

 

 

94

Balsamului

Strada

1

Nu

 

 

95

Banat

Strada

1

Nu

 

 

96

Baneasa

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

97

Banul Antonache

Strada

1

Nu

 

 

98

Banului

Strada

1

Nu

 

 

99

Barajul Arges

Strada

1

Nu

 

 

100

Barbu Lautaru

Strada

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

101

Bargaului

Strada

1

Nu

 

 

102

Barierei

Strada

1

Nu

 

 

103

Baritiu George

Strada

1

Calea Grivitei

str Petru Maior

RTS

104

Barlogeni

Strada

1

str. Lastarisului

Bd Bucurestii Noi

RTP, RTS

105

Barnutiu Simion

Strada

1

Nu

 

 

106

Baru Mare

Strada

1

Nu

 

 

107

Bauxitei

Strada

1

Nu

 

 

108

Bd Aerogarii

Bulevard

1

Nu

 

 

109

Bd Alexandru Furtunescu

Bulevard

1

Nu

 

 

110

Bd Alexandru Ioan Cuza

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

111

Bd Apicultorilor

Bulevard

1

Nu

 

RTP, RTS

112

Bd Averescu Alexandru,maresal

Bulevard

1

Da - intregime

 

RTS

113

Bd Aviatorilor

Bulevard

1

Nu

 

RTS

114

Bd Balcescu Nicolae

Bulevard

1

Nu

 

RTS

115

Bd Banul Manta

Bulevard

1

Da - intregime

 

RTS

116

Bd Bucurestii Noi

Bulevard

1

Da - intregime

 

RTS

117

Bd Campul Pipera

Bulevard

1

Nu

 

RTS

118

Bd Dacia

Bulevard

1+2

Nu

 

 

119

Bd Duca D. Gheorghe,ing.

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

120

Bd Expozitiei

Bulevard

1

Nu

 

 

121

Bd Ficusului

Bulevard

1

Nu

 

 

122

Bd Gloriei

Bulevard

1

Nu

 

 

123

Bd Golescu Dinicu

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

124

Bd Iancu de Hunedoara

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

125

Bd Ion Ionescu de la Brad

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

126

Bd Laminorului

Bulevard

1

Nu

 

 

127

Bd Lascar Catargiu

Bulevard

1

Nu

 

 

128

Bd Luptatorilor

Bulevard

1

Nu

 

 

129

Bd Magheru Gheorghe,g-ral.

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

130

Bd Marasti

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

131

Bd Mihalache Ion

Bulevard

1

Da - intregime

 

RTP

132

Bd Mircea Eliade

Bulevard

1

Nu

 

 

133

Bd Oaspetilor

Bulevard

1

Nu

 

 

134

Bd Petrila

Bulevard

1

Nu

 

 

135

Bd Poligrafiei

Bulevard

1

CT Casa Presei

str. Jiului;

RTP

 

 

136

Bd Prezan Constantin

Bulevard

1

Nu

 

 

137

Bd Primaverii

Bulevard

1

Nu

 

 

138

Bd Schitu Magureanu

Bulevard

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

139

Bd Stamatin Neculai

Bulevard

1

Nu

 

 

140

Beldiceanu N. Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

141

Belgrad

Strada

1

Nu

 

 

142

Belizarie

Strada

1

Nu

 

 

143

Beller Radu,lt.av.

Strada

1

Nu

 

 

144

Berca

Strada

1

Nu

 

 

145

Berna

Strada

1

Nu

 

 

146

Berthelot Henri Mathias,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

147

Berveni

Strada

1

Nu

 

 

148

Berzei

Strada

1

Nu

 

 

149

Betonierei

Strada

1

Nu

 

 

150

Bianu Ioan,filolog

Strada

1

Nu

 

 

151

Bibescu George Valentin

Strada

1

Nu

 

 

152

Bibicescu G. Ioan

Strada

1

Nu

 

 

153

Biborteni

Strada

1

Nu

 

 

154

Biharia

Strada

1

Nu

 

 

155

Bihor

Strada

1

Nu

 

 

156

Bilciuresti

Strada

1

Nu

 

 

157

Biruintei

Strada

1

Nu

 

 

158

Biserica Amzei

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

159

Biserica Enei

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

160

Bistrita

Strada

1

Nu

 

 

161

Blanc Louis,arh.

Strada

1

Nu

 

 

162

Blaremberg Constantin,col.

Strada

1

Nu

 

 

163

Bogdan Ion,prof.

Strada

1

Nu

 

 

164

Bogdan Voda

Strada

1

Nu

 

 

165

Boghiu Constantin,serg.

Strada

1

Nu

 

 

166

Boiangiu Radu

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

167

Borsa

Strada

1

Nu

 

 

168

Boteanu

Strada

1

Nu

 

 

169

Bradului

Strada

1

Nu

 

 

170

Braescu Smaranda

Strada

1

Nu

 

 

171

Branarul

Strada

1

Nu

 

 

172

Bratianu Gheorghe

Strada

1

Nu

 

 

173

Bratocea

Strada

1

Nu

 

 

174

Brazilia

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

175

Brezoianu Ion

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

176

Brodina

Strada

1

Nu

 

 

177

Brosteanu Ernest,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

178

Bruxelles

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

179

Bucegi

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

180

Buclei

Strada

1

Nu

 

 

181

Budisteanu Constantin

Strada

1

Nu

 

 

 

 

182

Budisteanu Constantin,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

183

Buescu Radu

Strada

1

Nu

 

 

184

Bumbesti

Strada

1

Nu

 

 

185

Bunesti

Strada

1

Nu

 

 

186

Burada Theodor

Strada

1

Nu

 

 

187

Burcus Stefan,arh.

Strada

1

Nu

 

 

188

Burileanu Stefan,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

189

Butuceni

Strada

1

Nu

 

 

190

Buzdugan Constantin,poet

Strada

1

Nu

 

 

191

Buzesti

Strada

1

Nu

 

 

192

Buzias

Strada

1

Nu

 

 

193

Buzoianu Iani

Strada

1

Nu

 

 

194

Caderea Bastiliei

Strada

1

Nu

 

 

195

Caierului

Strada

1

Nu

 

 

196

Caineni

Strada

1

Nu

 

 

197

Caiuti

Strada

1

Nu

 

 

198

Cal Dorobanti

Cale

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

199

Cal Floreasca

Cale

1

Da - intregime

 

RTP

200

Cal Grivitei

Cale

1

Da - intregime

 

RTP

201

Calcarului

Strada

1

Nu

 

 

202

Caldarusani

Strada

1

Nu

 

 

203

Calinescu George

Strada

1

Nu

 

 

204

Calpan Gheorghe,cap.

Strada

1

Nu

 

 

205

Cameliei

Strada

1

Nu

 

 

206

Campineanu Ion

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

207

Campinita

Strada

1

Nu

 

 

208

Campul cu Maci

Strada

1

Nu

 

 

209

Cantacuzino Ioan,prof.dr.

Strada

1

Nu

 

 

210

Cantarului

Strada

1

Nu

 

 

211

Cantonului

Strada

1

Nu

 

 

212

Capalna

Strada

1

Nu

 

 

213

Capitanu Constantin

Strada

1

Nu

 

 

214

Capriorilor

Strada

1

Nu

 

 

215

Capsa Nicolae,mr.av.

Strada

1

Nu

 

 

216

Caracas Constantinache, g-ral

Strada

1

Nu

 

 

217

Carafoli Elie

Strada

1

Nu

 

 

218

Caragea Ioan Voda

Strada

1

Nu

 

 

219

Caragiani Elena

Strada

1

Nu

 

 

220

Caraiman

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

221

Caramfil G. Nicolae

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

222

Caransebes

Strada

1

Nu

 

 

223

Carbunarilor

Strada

1

Nu

 

 

224

Carol Popp de Szathmary,pictor

Strada

1

Nu

 

 

225

Carpati

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

226

Carpenului

Strada

1

Nu

 

 

227

Casin

Strada

1

Nu

 

 

 

 

228

Castanului

Strada

1

Nu

 

 

229

Cavnic

Strada

1

Nu

 

 

230

Cazzavillan Luigi

Strada

1

Nu

 

 

231

Ceasornicului

Strada

1

Nu

 

 

232

Cehov Anton Pavlovici,comp.

Strada

1

Nu

 

 

233

Cerceilor

Strada

1

Nu

 

 

234

Cerchez Grigore,arh.

Strada

1

Nu

 

 

235

Ceremusului

Strada

1

Nu

 

 

236

Cernat Alexandru,g-ral

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

237

Cernesti

Strada

1

Nu

 

 

238

Cetatea Neamtului

Strada

1

Nu

 

 

239

Chile

Strada

1

Nu

 

 

240

Chiscani

Strada

1

Nu

 

 

241

Chitila Triaj

Strada

1

Nu

 

 

242

Ciacova

Strada

1

Nu

 

 

243

Cihoschi Stanislav

Strada

1

Nu

 

 

244

Ciresoaia

Strada

1

Nu

 

 

245

Cisnadie

Strada

1

Nu

 

 

246

Ciugureanu Daniel

Strada

1

Nu

 

 

247

Ciurea Viorel

Strada

1

Nu

 

 

248

Clabucet

Strada

1

Nu

 

 

249

Clemenceau Georges

Strada

1

Nu

 

 

250

Clopotarii Vechi

Strada

1

Nu

 

 

251

Clucereasa Elena

Strada

1

Nu

 

 

252

Clucerului

Strada

1

Nu

 

 

253

Cluj

Strada

1

Nu

 

 

254

Coanda Constantin,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

255

Coanda Henri

Strada

1

Nu

 

 

256

Cobalcescu Grigore,prof.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

257

Cocarascu Octav, cpt.

Strada

1

str Petru Maior

Cala Grivitei

RTS

258

Cocovici,mr.

Strada

1

Nu

 

 

259

Colectiei

Strada

1

Nu

 

 

260

Columb Cristofor

Strada

1

Nu

 

 

261

Comana

Strada

1

Nu

 

 

262

Constantin Daniel

Strada

1

Nu

 

 

263

Constantin Stere

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

264

Constantinescu Alexandru

Strada

1

Nu

 

 

265

Constantinescu Gherasim

Strada

1

Nu

 

 

266

Constantinescu Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

267

Constantinide Gh.,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

268

Copilului

Strada

1

Nu

 

 

269

Copsa Mica

Strada

1

Nu

 

 

270

Coralilor

Strada

1

Nu

 

 

271

Cornatel

Strada

1

Nu

 

 

272

Cornescu

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

273

Corvin Matei

Strada

1

Nu

 

 

 

 

274

Bd Maniu Iuliu

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

275

Costinescu Nicolae,ing.

Strada

1

Nu

 

 

276

Cotesti

Strada

1

Nu

 

 

277

Cotiturii

Strada

1

Nu

 

 

278

Cotnari

Strada

1

Nu

 

 

279

Cotrus Aron

Strada

1

Nu

 

 

280

Craciun

Strada

1

Nu

 

 

281

Craiovei

Strada

1

Nu

 

 

282

Crangul cu Artari

Strada

1

Nu

 

 

283

Crangului

Strada

1

Nu

 

 

284

Cretei

Strada

1

Nu

 

 

285

Cretu Nicolae Florin,cpt.

Strada

1

Nu

 

 

286

Cretu Petre,av.

Strada

1

Nu

 

 

287

Cretulescu Niculae,medic

Strada

1

Nu

 

 

288

Cricovului

Strada

1

Nu

 

 

289

Crinului

Strada

1

str. Lastarisului

str. Ardealului

RTP, RTS

290

Crisana

Strada

1

Nu

 

 

291

Cristescu Constantin,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

292

Cristesti

Strada

1

Nu

 

 

293

Cristianul Mare

Strada

1

Nu

 

 

294

Crivesti

Strada

1

Nu

 

 

295

Cronicarilor

Strada

1

Nu

 

 

296

Crusovat

Strada

1

Nu

 

 

297

Curtisoara

Strada

1

Nu

 

 

298

Cutescu Stork Cecilia

Strada

1

Nu

 

 

299

Daeni

Strada

1

Nu

 

 

300

Daimaca Victor

Strada

1

Nu

 

 

301

Danielopolu Daniel

Strada

1

Nu

 

 

302

Dante Alighieri

Strada

1

Nu

 

 

303

Darclee Hariclea

Strada

1

Nu

 

 

304

Darian Dumitru,lt.c-dor.av.

Strada

1

Nu

 

 

305

Darmanesti

Strada

1

Nu

 

 

306

Darza

Strada

1

Nu

 

 

307

David Emmanuel

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

308

Dealul Negru

Strada

1

Nu

 

 

309

Dej

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

310

Delavrancea Barbu

Strada

1

Bd Ion Mihalache

Bl 33D

RTS

311

Delta Dunarii

Strada

1

Nu

 

 

312

Demetriade Aristide,actor

Strada

1

Nu

 

 

313

Demetriade Gheorghe,cpt.av.

Strada

1

Nu

 

 

314

Demnitatii

Strada

1

Nu

 

 

315

Deparateanu Alexandru

Strada

1

Nu

 

 

316

Diaconul Coresi

Strada

1

Nu

 

 

317

Dima Dumitru,sold.

Strada

1

Nu

 

 

318

Diocheti

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

319

Dirijorului

Strada

1

Nu

 

 

 

 

320

Dissescu Constantin,jr.

Strada

1

Nu

 

 

321

Doamna Despina

Strada

1

Nu

 

 

322

Doamna Elena

Strada

1

Nu

 

 

323

Doamna Stanca

Strada

1

Nu

 

 

324

Dobrescu I. Demetru

Strada

1

Nu

 

 

325

Dobrogeanu Gherea Constantin

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

326

Dobrogei

Strada

1

Nu

 

 

327

Docentilor

Strada

1

Nu

 

 

328

Documentului

Strada

1

Nu

 

 

329

Dolomitului

Strada

1

Nu

 

 

330

Domnita Ancuta

Strada

1

Nu

 

 

331

Dona C. Nicolae,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

332

Dornei

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

333

Dorobantu Vasile,serg.

Strada

1

Nu

 

 

334

Draghiceanu Virgil

Strada

1

Nu

 

 

335

Dragoslavele

Strada

1

Nu

 

 

336

Dridu

Strada

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

337

Drossu Nicolae,cpt.av.

Strada

1

Nu

 

 

338

Drum Brote Eugen

Drum

1

Nu

 

 

339

Drum Carierei

Drum

1

Nu

 

 

340

Drum Codrii Cosminului

Drum

1

Nu

 

 

341

Drum Garii

Drum

1

Nu

 

 

342

Drum Lapus

Drum

1

Nu

 

 

343

Drum Muntele Gaina

Drum

1

Nu

 

 

344

Drum Plaiu Nucului

Drum

1

Nu

 

 

345

Drum Regimentului

Drum

1

Nu

 

 

346

Drumul Nisipoasa

Strada

1

Nu

 

 

347

Duetului

Strada

1

Nu

 

 

348

Duiosiei

Strada

1

Nu

 

 

349

Dunacesti

Strada

1

Nu

 

 

350

Dunei

Strada

1

Nu

 

 

351

Durau

Strada

1

Nu

 

 

352

Durbac Raducu Dumitru,lt.col.

Strada

1

Nu

 

 

353

Echipajului

Strada

1

Nu

 

 

354

Ecluzei

Strada

1

Nu

 

 

355

Edgar Quinet

Strada

1

Nu

 

 

356

Eftimiu Victor

Strada

1

Nu

 

 

357

Elanului

Strada

1

Nu

 

 

358

Eliberarii

Strada

1

Nu

 

 

359

Elizeu

Strada

1

Nu

 

 

360

Elocintei

Strada

1

Nu

 

 

361

Eminescu Mihai

Strada

1

Nu

 

 

362

Carabusului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

363

Enescu George

Strada

1

Nu

 

 

364

Episcopiei

Strada

1

Nu

 

 

365

Episcopul Timus

Strada

1

Nu

 

 

 

 

366

Episcopul Vulcan

Strada

1

Nu

 

 

367

Epuresti

Strada

1

Nu

 

 

368

Eraclie Arion

Strada

1

Nu

 

 

369

Esarcu Constantin

Strada

1

Nu

 

 

370

Fabrica de Caramida

Strada

1

Nu

 

 

371

Faclie Alexandru,erou

Strada

1

Nu

 

 

372

Fagaras

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

373

Fagului

Strada

1

Nu

 

 

374

Fanionului

Strada

1

Nu

 

 

375

Faurei

Strada

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

376

Feldioara

Strada

1

Nu

 

 

377

Feleacu

Strada

1

Nu

 

 

378

Felix Iacob,dr.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

379

Fernic Ionel

Strada

1

Nu

 

 

380

Feroviarilor

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

381

Filip Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

382

Finlanda

Strada

1

Nu

 

 

383

Fiordului

Strada

1

Nu

 

 

384

Floare de Crang

Strada

1

Nu

 

 

385

Florescu Dumitru

Strada

1

Nu

 

 

386

Florilor

Strada

1

Nu

 

 

387

Fluviului

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

388

Fortunei

Strada

1

Nu

 

 

389

Fotino Dionisie

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

390

Franklin Benjamin

Strada

1

Nu

 

 

391

Frasinului

Strada

1

Nu

 

 

392

Fratii Golescu

Strada

1

Nu

 

 

393

Frezorilor

Strada

1

Nu

 

 

394

Frumoasa

Strada

1

Nu

 

 

395

Fruntasului

Strada

1

Nu

 

 

396

Fuica Vasile,lt.av.

Strada

1

Nu

 

 

397

Gafencu Grigore

Strada

1

Nu

 

 

 

 

 

 

 

 

398

Gala Galaction,scriitor

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

399

Galiceni

Strada

1

Nu

 

 

400

Galileia

Strada

1

Nu

 

 

401

Gandhi Mahatma

Strada

1

Nu

 

 

402

Gara de Nord

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

403

Garlei

Strada

1

Nu

 

 

404

Garofitei

Strada

1

Nu

 

 

405

Gemeni

Strada

1

Nu

 

 

406

Gheorghe Stefan

Strada

1

Nu

 

 

407

Gherghel Paraschiva

Strada

1

Nu

 

 

408

Catinei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

409

Ghetarilor

Strada

1

Nu

 

 

410

Ghetiei

Strada

1

Nu

 

 

 

 

411

Ghiozdanului

Strada

1

Nu

 

 

412

Giulesteanu Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

413

Giurescu Dimitrie,mr.

Strada

1

Nu

 

 

414

Glastrei

Strada

1

Nu

 

 

415

Godeanu Constantin,slt.

Strada

1

Nu

 

 

416

Godeni

Strada

1

Nu

 

 

417

Gogol Nikolai,scriitor

Strada

1

Nu

 

 

418

Golescu Iordache

Strada

1

Nu

 

 

419

Golescu Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

420

Golovita

Strada

1

Nu

 

 

421

Gorki Maxim

Strada

1

Nu

 

 

422

Gorunului

Strada

1

Nu

 

 

423

Gratioasa

Strada

1

Nu

 

 

424

Grauntelui

Strada

1

Nu

 

 

425

Greceanu Radu

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

426

Grigorescu Eremia,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

427

Grigorescu Nicolae,pictor

Strada

1

Nu

 

 

428

Grohotisului

Strada

1

Nu

 

 

429

Gusti Dimitrie,sociolog

Strada

1

Nu

 

 

430

Haga

Strada

1

Nu

 

 

431

Hagi Ghita

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

432

Hagi Moscu Maria

Strada

1

Nu

 

 

433

Halta Grivita

Strada

1

Nu

 

 

434

Haltei

Strada

1

Nu

 

 

435

Haret Spiru

Strada

1

Nu

 

 

436

Harghita

Strada

1

Nu

 

 

437

Hasdeu Iulia,poeta

Strada

1

Nu

 

 

438

Helesteului

Strada

1

Nu

 

 

439

Heliului

Strada

1

Nu

 

 

440

Hentia Sava,pictor

Strada

1

Nu

 

 

441

Herastrau

Strada

1

Nu

 

 

442

Herman Oberth

Strada

1

Nu

 

 

443

Herminei

Strada

1

Nu

 

 

444

Honterus Johannes

Strada

1

Nu

 

 

445

Horatiu

Strada

1

Nu

 

 

446

Hotin

Strada

1

Nu

 

 

447

Hrisovului

Strada

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

448

Hristache Pitarul

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

449

Hubert Dumitru,cpt.av.

Strada

1

Nu

 

 

450

Hulubitei

Strada

1

Nu

 

 

451

Ialomicioarei

Strada

1

Nu

 

 

452

Ienuparului

Strada

1

Nu

 

 

453

Iezeru

Strada

1

Nu

 

 

454

Inculet Ion

Strada

1

Nu

 

 

455

Infratirii

Strada

1

Nu

 

 

456

Inovatorilor

Strada

1

Nu

 

 

 

 

457

Institutul Medico - Militar

Strada

1

Nu

 

 

458

Int Aeronavei

Intrare

1

Nu

 

 

459

Int Alexandrescu Grigore

Intrare

1

Nu

 

 

460

Int Alexe Marin

Intrare

1

Nu

 

 

461

Int Alpinistilor

Intrare

1

Nu

 

 

462

Int Amzei

Intrare

1

Nu

 

 

463

Int Anasonului

Intrare

1

Nu

 

 

464

Ceahlaul

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

465

Int Armasului

Intrare

1

Nu

 

 

466

Int Augustin Dan,serg.

Intrare

1

Nu

 

 

467

Int Aurora

Intrare

1

Nu

 

 

468

Int Baldovin Parcalabul

Intrare

1

Nu

 

 

469

Int Barsesti

Intrare

1

Nu

 

 

470

Int Berheci

Intrare

1

Nu

 

 

471

Int Biserica Alba

Intrare

1

Nu

 

 

472

Int Bitolia

Intrare

1

Nu

 

 

473

Int Blaj

Intrare

1

Nu

 

 

474

Int Bogdanita

Intrare

1

Nu

 

 

475

Int Bravurii

Intrare

1

Nu

 

 

476

Int Brosteni

Intrare

1

Nu

 

 

477

Int Buciumat Gheorghe,sold.

Intrare

1

Nu

 

 

478

Int Buciumeni

Intrare

1

Nu

 

 

479

Int Buzesti

Intrare

1

Nu

 

 

480

Int Caderea Bastiliei

Intrare

1

Nu

 

 

481

Int Calugareanu Anda

Intrare

1

Da - intregime

 

RTS

482

Int Campeanu Alexandru,mr.

Intrare

1

Nu

 

 

483

Int Campul cu Maci

Intrare

1

Nu

 

 

484

Int Cantilli Grigore,g-ral.

Intrare

1

Nu

 

 

485

Int Capriorilor

Intrare

1

Nu

 

 

486

Int Casului

Intrare

1

Nu

 

 

487

Int Catedrei

Intrare

1

Nu

 

 

488

Int Cazzavillan Luigi

Intrare

1

Nu

 

 

489

Int Ciresoaia

Intrare

1

Nu

 

 

490

Int Ciucului

Intrare

1

Nu

 

 

491

Int Cofitei

Intrare

1

Nu

 

 

492

Int Colierului

Intrare

1

Nu

 

 

493

Int Condeiului

Intrare

1

Nu

 

 

494

Int Corvin Matei

Intrare

1

Nu

 

 

495

Int Craciun Mihai

Intrare

1

Nu

 

 

496

Int Cupsani

Intrare

1

Nu

 

 

497

Int Dacilor

Intrare

1

Nu

 

 

498

Int Daimaca Victor

Intrare

1

Nu

 

 

499

Int Dascalu Nicolae,serg.

Intrare

1

Nu

 

 

500

Int Difuzorului

Intrare

1

Nu

 

 

501

Int Dobre D. Ioan,sold.

Intrare

1

Nu

 

 

502

Int Dragomirna

Intrare

1

Nu

 

 

 

 

503

Int Dridu

Intrare

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

504

Int Duca Voda

Intrare

1

Nu

 

 

505

Int Episcopul Ambrozie

Intrare

1

Nu

 

 

506

Int Epistolei

Intrare

1

Nu

 

 

507

Int Epocii

Intrare

1

Nu

 

 

508

Int Ezareni

Intrare

1

Nu

 

 

509

Int Fabulistului

Intrare

1

Nu

 

 

510

Int Felix Iacob,dr.

Intrare

1

Nu

 

 

511

Int Filioara

Intrare

1

Nu

 

 

512

Int Frumoasa

Intrare

1

Nu

 

 

513

Int Fulgerului

Intrare

1

Nu

 

 

514

Int Furtuna Stefan

Intrare

1

Nu

 

 

515

Int Gadinti

Intrare

1

Nu

 

 

516

Int Gavana

Intrare

1

Nu

 

 

517

Int Geneva

Intrare

1

Nu

 

 

518

Int Gliei

Intrare

1

Nu

 

 

519

Int Grivitei

Intrare

1

Nu

 

 

520

Int Hasdeu Iulia,poeta

Intrare

1

Nu

 

 

521

Int Ierbarului

Intrare

1

Nu

 

 

522

Int Iliescu Teodor,av.

Intrare

1

Nu

 

 

523

Int Ilinca Marin,cap.

Intrare

1

Nu

 

 

524

Int Insulei

Intrare

1

Nu

 

 

525

Int Ionescu David,cap.

Intrare

1

Nu

 

 

526

Int Iorga Nicolae

Intrare

1

Nu

 

 

527

Int Jijia

Intrare

1

Nu

 

 

528

Int Jugului

Intrare

1

Nu

 

 

529

Int Knappe Carol

Intrare

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

530

Int Lacul Razelm

Intrare

1

Nu

 

 

531

Int Lacul Rosu

Intrare

1

Nu

 

 

532

Int Lacul Sarat

Intrare

1

Nu

 

 

533

Int Lacul Suhaia

Intrare

1

Nu

 

 

534

Int Lemnea Dumitru,lt.

Intrare

1

Nu

 

 

535

Int Liteni

Intrare

1

Nu

 

 

536

Int Luncani

Intrare

1

Nu

 

 

537

Int Macedonski Alexandru,poet

Intrare

1

Nu

 

 

538

Int Madrigalului

Intrare

1

Nu

 

 

539

Int Maguricea Noua

Intrare

1

Nu

 

 

540

Int Maguricea Veche

Intrare

1

Nu

 

 

541

Int Mandolinei

Intrare

1

Nu

 

 

542

Int Manuscrisului

Intrare

1

Nu

 

 

543

Int Miciurin V. I.

Intrare

1

Nu

 

 

544

Int Micle Veronica

Intrare

1

Nu

 

 

545

Int Moeciu

Intrare

1

Nu

 

 

546

Int Moigrad

Intrare

1

Nu

 

 

547

Int Moneasa

Intrare

1

Nu

 

 

548

Int Movilitei

Intrare

1

Nu

 

 

 

 

549

Int Murmurului

Intrare

1

Nu

 

 

550

Int Neatarnarii

Intrare

1

Nu

 

 

551

Int Nicoresti

Intrare

1

Nu

 

 

552

Int Noptii

Intrare

1

Nu

 

 

553

Int Pacuraru Avram,cap.

Intrare

1

Nu

 

 

554

Int Petrescu Camil

Intrare

1

Nu

 

 

555

Int Pilsudki Iosif

Intrare

1

Nu

 

 

556

Int Poiana

Intrare

1

Nu

 

 

557

Int Polona

Intrare

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

558

Int Rasadului

Intrare

1

Nu

 

 

559

Int Raschita

Intrare

1

Nu

 

 

560

Int Razesu

Intrare

1

Nu

 

 

561

Int Recea

Intrare

1

Nu

 

 

562

Int Rigas

Intrare

1

Nu

 

 

563

Int Roma

Intrare

1

Nu

 

 

564

Int Ruginita

Intrare

1

Nu

 

 

565

Int Sabiesti

Intrare

1

Nu

 

 

566

Int Sagna

Intrare

1

Nu

 

 

567

Int Santierului

Intrare

1

Nu

 

 

568

Int Scoala Herastrau

Intrare

1

Nu

 

 

569

Int Serdarului

Intrare

1

Da - intregime

 

RTS

570

Int Setrarului

Intrare

1

Nu

 

 

571

Int Sevastopol

Intrare

1

Nu

 

 

572

Int Sfatului

Intrare

1

Nu

 

 

573

Int Sibioara

Intrare

1

Nu

 

 

574

Int Simionescu Gheorghe

Intrare

1

Nu

 

 

575

Int Solzilor

Intrare

1

Nu

 

 

576

Int Stegarului

Intrare

1

Nu

 

 

577

Int Sterie Radu

Intrare

1

Nu

 

 

578

Int Stirbei Voda

Intrare

1

Nu

 

 

579

Int Straulesti

Intrare

1

Nu

 

 

580

Int Sutasului

Intrare

1

Nu

 

 

581

Int Tarafului

Intrare

1

Nu

 

 

582

Int Tell Christian,g-ral.

Intrare

1

Nu

 

 

583

Int Teodoroiu Ecaterina

Intrare

1

Nu

 

 

584

Int Tocului

Intrare

1

Nu

 

 

585

Int Tomescu Toma,dr.

Intrare

1

Nu

 

 

586

Int Tribunei

Intrare

1

Nu

 

 

587

Int Tudor Stefan

Intrare

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

588

Int Unditei

Intrare

1

Nu

 

 

589

Int Urali

Intrare

1

Nu

 

 

590

Int Valceanu Gheorghe

Intrare

1

Nu

 

 

591

Int Valului

Intrare

1

Nu

 

 

592

Int Varful Plaiului

Intrare

1

Nu

 

 

593

Int Verde

Intrare

1

Nu

 

 

594

Int Witing

Intrare

1

Nu

 

 

 

 

595

Int Zablaului

Intrare

1

Nu

 

 

596

Int Zablovschi,ing.

Intrare

1

Nu

 

 

597

Int Zamfirescu Leonida Eliza

Intrare

1

Nu

 

 

598

Ionescu Emanoil

Strada

1

Nu

 

 

599

Ionescu Nicolae,prof.

Strada

1

Nu

 

 

600

Ionescu Paul,lt.col.

Strada

1

Nu

 

 

601

Iorga Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

602

Iresti

Strada

1

Nu

 

 

603

Iscovescu Barbu,pictor

Strada

1

Nu

 

 

604

Iser Iosif,pictor

Strada

1

Nu

 

 

605

Islaz

Strada

1

Nu

 

 

606

Istrati Panait

Strada

1

Nu

 

 

607

Iulian Stefan

Strada

1

Nu

 

 

608

Izbandei

Strada

1

Nu

 

 

609

Izbiceni

Strada

1

Nu

 

 

610

Jandarmeriei

Strada

1

Nu

 

 

611

Jimbolia

Strada

1

Nu

 

 

612

Jitia

Strada

1

Nu

 

 

613

Jiului

Strada

1

Nu

 

 

614

Jugastrului

Strada

1

Nu

 

 

615

Jules Michelet

Strada

1

Nu

 

 

616

Knappe Carol

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

617

Laculet

Strada

1

Nu

 

 

618

Lainici

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

619

Lamaiului

Strada

1

Nu

 

 

620

Lapusneanu Alexandru

Strada

1

Nu

 

 

621

Lascar Buruiana

Strada

1

Nu

 

 

622

Lastarisului

Strada

1

Nu

 

 

623

Lautei

Strada

1

Nu

 

 

624

Lazar Gheorghe

Strada

1

Nu

 

 

625

Leaganului

Strada

1

Nu

 

 

626

Leandrului

Strada

1

Nu

 

 

627

Lebedei

Strada

1

Nu

 

 

628

Lectorului

Strada

1

Nu

 

 

629

Lemnarilor

Strada

1

Nu

 

 

630

Leordina

Strada

1

Nu

 

 

631

Levente Mihai

Strada

1

Nu

 

 

632

Libelulei

Strada

1

Nu

 

 

633

Limanului

Strada

1

Nu

 

 

634

Limpejoarei

Strada

1

Nu

 

 

635

Linistei

Strada

1

Nu

 

 

636

Lipova

Strada

1

Nu

 

 

637

Lipscani

Strada

1

Nu

 

 

638

Lisabona

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

639

Lita

Strada

1

Nu

 

 

640

Londra

Strada

1

Nu

 

 

 

 

641

Lonea

Strada

1

Nu

 

 

642

Lotru

Strada

1

Nu

 

 

643

Lovinescu Eugen

Strada

1

Nu

 

 

644

Ludescu Stoica

Strada

1

Nu

 

 

645

Ludus

Strada

1

Nu

 

 

646

Lugoj

Strada

1

Nu

 

 

647

Lupu Dionisie

Strada

1

Nu

 

 

648

Lupu Vasile

Strada

1

Nu

 

 

649

Luterana

Strada

1

Nu

 

 

650

Macarie Cantaretul

Strada

1

Nu

 

 

651

Macedonia

Strada

1

Nu

 

 

652

Macelariu Horia

Strada

1

Nu

 

 

653

Macul Rosu

Strada

1

Nu

 

 

654

Macului

Strada

1

Nu

 

 

655

Madgearu Virgil

Strada

1

Nu

 

 

656

Madrid

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

657

Madrigalului

Strada

1

Nu

 

 

658

Magheri Stefan,erou

Strada

1

Nu

 

 

659

Magiresti

Strada

1

Nu

 

 

660

Magura Florilor

Strada

1

Nu

 

 

661

Magura Odobesti

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

662

Magura Slatioarei

Strada

1

Nu

 

 

663

Maguricea

Strada

1

Nu

 

 

664

Maica Alexandra

Strada

1

Nu

 

 

665

Maica Teofana

Strada

1

Nu

 

 

666

Maicanesti

Strada

1

Nu

 

 

667

Maltopol

Strada

1

Nu

 

 

668

Malul Mare

Strada

1

Nu

 

 

669

Malul Mic

Strada

1

Nu

 

 

670

Mamaia

Strada

1

Nu

 

 

671

Manastirea Dealu

Strada

1

Nu

 

 

672

Manastirea Horezu

Strada

1

Nu

 

 

673

Manastirea Neamt

Strada

1

Nu

 

 

674

Manastirea Putna

Strada

1

Nu

 

 

675

Manolescu Grigore

Strada

1

Nu

 

 

676

Manu Gheorghe

Strada

1

Nu

 

 

677

Manzului

Strada

1

Nu

 

 

678

Maracineanu Walter

Strada

1

Nu

 

 

679

Maramures

Strada

1

Nu

 

 

680

Marasescu Ion,lt.av.

Strada

1

Nu

 

 

681

Marasoiu Gheorghe,cpt.av.

Strada

1

Nu

 

 

682

Marginei

Strada

1

Nu

 

 

683

Marinarilor

Strada

1

Nu

 

 

684

Marinescu Costache

Strada

1

Nu

 

 

685

Marmurei

Strada

1

Nu

 

 

686

Marsa

Strada

1

Nu

 

 

 

 

687

Martin Teodor

Strada

1

Nu

 

 

688

Maslinului

Strada

1

Nu

 

 

689

Medelnicerului

Strada

1

Nu

 

 

690

Medias

Strada

1

Nu

 

 

691

Meditatiei

Strada

1

Nu

 

 

692

Medresti

Strada

1

Nu

 

 

693

Mendeleev D. I.

Strada

1

Nu

 

 

694

Menuetului

Strada

1

Nu

 

 

695

Mesteacanului

Strada

1

Nu

 

 

696

Mexic

Strada

1

Nu

 

 

697

Mezes

Strada

1

Nu

 

 

698

Micle Veronica

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

699

Micu Clain Samuil

Strada

1

Nu

 

 

700

Miercani

Strada

1

Nu

 

 

701

Mihai Viteazul

Strada

1

Nu

 

 

702

Mihaileni

Strada

1

Nu

 

 

703

Milcov

Strada

1

Nu

 

 

704

Mille Constantin

Strada

1

Nu

 

 

705

Millo Matei

Strada

1

Nu

 

 

706

Mimozei

Strada

1

Nu

 

 

707

Mincu Ion,arh.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

708

Minervei

Strada

1

Nu

 

 

709

Ministerului

Strada

1

Nu

 

 

710

Minovici Nicolae,dr.

Strada

1

Nu

 

 

711

Mircea Petre,cpt.av.

Strada

1

Nu

 

 

712

Mircesti

Strada

1

Nu

 

 

713

Mirea George Demetrescu,pictor

Strada

1

Nu

 

 

714

Miron Costin

Strada

1

Nu

 

 

715

Mironiuc Vasile

Strada

1

Nu

 

 

716

Mirutei

Strada

1

Nu

 

 

717

Missail George,scriitor

Strada

1

Nu

 

 

718

Mitropolit Andrei Saguna

Strada

1

Nu

 

 

719

Mitropolitul Varlaam

Strada

1

Nu

 

 

720

Moceanu Gheorghe

Strada

1

Nu

 

 

721

Modestiei

Strada

1

Nu

 

 

722

Moeciu

Strada

1

Nu

 

 

723

Moldovei

Strada

1

Nu

 

 

724

Moliere Jean Baptiste,dramaturg

Strada

1

Nu

 

 

725

Monetariei

Strada

1

Nu

 

 

726

Monnet Jean

Strada

1

Nu

 

 

727

Mora Grigore,dr.

Strada

1

Nu

 

 

728

Moraru Octavian,sold.

Strada

1

Nu

 

 

729

Movilitei

Strada

1

Nu

 

 

730

Moxa Mihail

Strada

1

Nu

 

 

731

Munteanu Vlad

Strada

1

Nu

 

 

732

Munteniei

Strada

1

Nu

 

 

 

 

733

Muntii Tatra

Strada

1

Nu

 

 

734

Mures

Strada

1

Nu

 

 

735

Muresanu Andrei,poet

Strada

1

Nu

 

 

736

Murfatlar

Strada

1

Nu

 

 

737

Musetesti

Strada

1

Nu

 

 

738

Musicescu Gavriil

Strada

1

Nu

 

 

739

Muzeul Zambaccian

Strada

1

Nu

 

 

740

Muzicutei

Strada

1

Nu

 

 

741

Nades

Strada

1

Nu

 

 

742

Namaesti

Strada

1

Nu

 

 

743

Napoca

Strada

1

Nu

 

 

744

Nasta Alexandru

Strada

1

Nu

 

 

745

Natatiei

Strada

1

Nu

 

 

746

Naturalistilor

Strada

1

Nu

 

 

747

Navigatiei

Strada

1

Nu

 

 

748

Navodari

Strada

1

Nu

 

 

749

Nazarcea

Strada

1

Nu

 

 

750

Neagoe Teodor,slt.

Strada

1

Nu

 

 

751

Neagoe Voda

Strada

1

Nu

 

 

752

Neajlovului

Strada

1

Nu

 

 

753

Neamului

Strada

1

Nu

 

 

754

Neatarnarii

Strada

1

Nu

 

 

755

Neculce Ion

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

756

Negruzzi Iacob

Strada

1

Nu

 

 

757

Negulescu Stefan

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

758

Negulici Ion,pictor

Strada

1

Nu

 

 

759

Niagara

Strada

1

Nu

 

 

760

Nicoleanu Nicolae,poet

Strada

1

Nu

 

 

761

Nisipari

Strada

1

Nu

 

 

762

Nuvelei

Strada

1

Nu

 

 

763

Oaspetilor

Strada

1

Nu

 

 

764

Oastei

Strada

1

Nu

 

 

765

Oasului

Strada

1

Nu

 

 

766

Occidentului

Strada

1

Nu

 

 

767

Ocheanului

Strada

1

Nu

 

 

768

Ocna Mures

Strada

1

Nu

 

 

769

Ocna Sibiu

Strada

1

Nu

 

 

770

Oinei

Strada

1

Nu

 

 

771

Olteniei

Strada

1

Nu

 

 

772

Omului

Strada

1

Nu

 

 

773

Orlando

Strada

1

Nu

 

 

774

Oslo

Strada

1

Nu

 

 

775

Ostasilor

Strada

1

Nu

 

 

776

Otetelesanu Ion

Strada

1

Nu

 

 

777

Padinei

Strada

1

Nu

 

 

778

Padurii

Strada

1

Nu

 

 

 

 

779

Paharnicului

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

780

Pajurei

Strada

1

Da - intregime

 

RTP

781

Palisandrului

Strada

1

Nu

 

 

782

Panciu

Strada

1

Nu

 

 

783

Pangratti Ermil,ing.

Strada

1

Nu

 

 

784

Pappia Aristotel

Strada

1

Nu

 

 

785

Parangului

Strada

1

Nu

 

 

786

Parapetului

Strada

1

Nu

 

 

787

Paraul Rece

Strada

1

Nu

 

 

788

Parc Herastrau

Strada

1

Nu

 

 

789

Parcului

Strada

1

Da - intregime

 

RTP

790

Paris

Strada

1

Nu

 

 

791

Paroseni

Drum

1

Nu

 

 

792

Parvan Vasile

Strada

1

Nu

 

 

793

Patru Adrian,slt.

Strada

1

Nu

 

 

794

Patulea,ing.

Strada

1

Nu

 

 

795

Paunilor

Strada

1

Nu

 

 

796

Pavlov Ivan Petrovici

Strada

1

Nu

 

 

797

Pecetei

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

798

Pechea

Strada

1

Nu

 

 

799

Peluzei

Strada

1

Nu

 

 

800

Penteleu

Strada

1

Nu

 

 

801

Perfectionarii

Strada

1

Nu

 

 

802

Perlea Ionel

Strada

1

Nu

 

 

803

Petofi Sandor,poet

Strada

1

Nu

 

 

804

Petrescu Serban,lt.av.

Strada

1

Nu

 

 

805

Petru Maior

Strada

1

Nu

 

 

806

Petru si Pavel

Strada

1

Nu

 

 

807

Piata Amzei

Strada

1

Nu

 

 

808

Piatra Morii

Strada

1

Nu

 

 

809

Piculinei

Strada

1

Nu

 

 

810

Pietei

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

811

Pietrosita

Strada

1

Nu

 

 

812

Pinului

Strada

1

Nu

 

 

813

Pisoni,ing.

Strada

1

Nu

 

 

814

Pitar Mos

Strada

1

Nu

 

 

815

Pivnicerului

Strada

1

Nu

 

 

816

Plaiul Muntelui

Strada

1

Nu

 

 

817

Plaurului

Strada

1

Nu

 

 

818

Plaviei

Strada

1

Nu

 

 

819

Plesoianu Elena

Strada

1

Nu

 

 

820

Plesoianu Virgil

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

821

Plopului

Strada

1

Nu

 

 

822

Plutasilor

Strada

1

Nu

 

 

823

Podgoria

Strada

1

Nu

 

 

824

Podului

Strada

1

Nu

 

 

 

 

825

Poemului

Strada

1

Nu

 

 

826

Poetului

Strada

1

Nu

 

 

827

Poiana Codrului

Strada

1

Nu

 

 

828

Poiana Narciselor

Strada

1

Nu

 

 

829

Polizu Gheorghe

Strada

1

Nu

 

 

830

Polona

Strada

1+2

Da - v. mentiunea

 

RTS

831

Pompiliu Eliade

Strada

1

Nu

 

 

832

Poni Petru

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

833

Popa Marin, av.

Strada

1

Nu

 

 

834

Popa Savu

Strada

1

Nu

 

 

835

Popa Tatu

Strada

1

Nu

 

 

836

Popasului

Strada

1

Nu

 

 

837

Popescu Radu

Strada

1

Nu

 

 

838

Popescu Romeo, av.

Strada

1

Nu

 

 

839

Popisteanu Cristian

Strada

1

Nu

 

 

840

Popisteanu, av.

Strada

1

Nu

 

 

841

Popovici Andrei, g-ral. av.

Strada

1

Nu

 

 

842

Porumbaru Emanoil

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

843

Porumbescu Ciprian

Strada

1

Nu

 

 

844

Postelnicului

Strada

1

Nu

 

 

845

Povernei

Strada

1

Nu

 

 

846

Praga

Strada

1

Nu

 

 

847

Prahova

Strada

1

Nu

 

 

848

Presei

Strada

1

Da - intregime

 

RTS

849

Pripu Gheorghe,sold.

Strada

1

Nu

 

 

850

Productiei

Strada

1

Nu

 

 

851

Proiectata

Strada

1

Nu

 

 

852

Proletarului

Strada

1

Nu

 

 

853

Prometeu

Strada

1

Nu

 

 

854

Promoroaca

Strada

1

Nu

 

 

855

Propasirii

Strada

1

Nu

 

 

856

Protopopescu Stefan,av.

Strada

1

Nu

 

 

857

Prunaru

Strada

1

Nu

 

 

858

Pta 1 Mai

Piata

1

Nu

 

 

859

Pta Aviatorilor

Piata

1

Nu

 

 

860

Pta Botescu Haralambie,dr.

Piata

1

Nu

 

 

861

Pta Buzesti

Piata

1

Nu

 

 

862

Pta Charles de Gaulles

Piata

1

Nu

 

 

863

Pta Dorobanti

Piata

1

Nu

 

 

864

Pta Gara Baneasa

Piata

1

Nu

 

 

865

Pta Gara de Nord

Piata

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

866

Pta Ion Maier

Piata

1

Nu

 

 

867

Pta Lahovari Alexandru

Piata

1

Nu

 

 

868

Pta Maracineanu Valter,cpt.

Piata

1

Nu

 

 

869

Pta Montreal

Piata

1

Nu

 

 

870

Pta Presei Libere

Piata

1

Nu

 

 

 

 

871

Pta Revolutiei

Piata

1

Nu

 

 

872

Pta Romana

Piata

1

Nu

 

 

873

Pta Sfintii Voievozi

Piata

1

Nu

 

 

874

Pta Victoriei

Piata

1

Nu

 

 

875

Puscasului

Strada

1

Nu

 

 

876

Putul cu Plopi

Strada

1

Nu

 

 

877

Putul de Piatra

Strada

1

Nu

 

 

878

Putul lui Craciun

Strada

1

Nu

 

 

879

Putul lui Zamfir

Strada

1

Nu

 

 

880

Rabat

Strada

1

Nu

 

 

881

Racordarii

Strada

1

Nu

 

 

882

Racota Nicolae

Strada

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

883

Radu Dragos,cpt.postmortem

Strada

1

Nu

 

 

884

Raducanu Grigore,sold.

Strada

1

Nu

 

 

885

Raiciu Mihalache

Strada

1

Nu

 

 

886

Ramniceanu Naum

Strada

1

Nu

 

 

887

Ramurele

Strada

1

Nu

 

 

888

Rares Petru

Strada

1

Nu

 

 

889

Ratiu Dr.

Strada

1

Nu

 

 

890

Razelor

Strada

1

Nu

 

 

891

Redea

Strada

1

Nu

 

 

892

Redisoara

Strada

1

Nu

 

 

893

Renasterii

Strada

1

Nu

 

 

894

Retortei

Strada

1

Nu

 

 

895

Riegler Paul

Strada

1

Nu

 

 

896

Robanesti

Strada

1

Nu

 

 

897

Rocadei

Strada

1

Nu

 

 

898

Rodului

Strada

1

Nu

 

 

899

Roma

Strada

1

Nu

 

 

900

Roman Corneliu

Strada

1

Nu

 

 

901

Rosenthal Constantin Daniel,pictor

Strada

1

Nu

 

 

902

Rosetti C. A.

Strada

1+2

Da - v. mentiunea

 

RTS

903

Rotasului

Strada

1

Nu

 

 

904

Roth Stephan Ludwig,ist.

Strada

1

Nu

 

 

905

Rucar

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

906

Rudeanu Teodosie

Strada

1

Nu

 

 

907

Rugulet

Strada

1

Nu

 

 

908

Sacele

Strada

1

Nu

 

 

909

Saidel Teodor

Strada

1

Nu

 

 

910

Salajeni

Strada

1

Nu

 

 

911

Salatruc

Strada

1

Nu

 

 

912

Salcutei

Strada

1

Nu

 

 

913

Salva

Strada

1

Nu

 

 

914

Sanatescu Stefan,mr.av.

Strada

1

Nu

 

 

915

Sandu Aldea Constantin

Strada

1

Bd Ion Mihalache

Aleea Sandu Aldea Constantin

RTS

916

Sangerului

Strada

1

Nu

 

 

 

 

917

Saradei

Strada

1

Sc gen nr. 192

 

RTS

918

Sarandy Frosa

Strada

1

Nu

 

 

919

Savarsin

Strada

1

Nu

 

 

920

Saveni

Strada

1

Nu

 

 

921

Scarisoara

Strada

1

Nu

 

 

922

Scarlatescu

Strada

1

Nu

 

 

923

Scoala Floreasca

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

924

Semicercului

Strada

1

Nu

 

 

925

Serban Nicolae

Strada

1

Nu

 

 

926

Serbanescu Alexandru,cpt.av.

Strada

1

Nu

 

 

927

Sergiu Dumitru,dr.

Strada

1

Nu

 

 

928

Sevastopol

Strada

1

Nu

 

 

929

Sfanta Maria

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP

930

Sfantul Constantin

Strada

1

Nu

 

 

931

Sfantul Gheorghe

Strada

1

Nu

 

 

932

Sfintii Constantin si Elena

Strada

1

Nu

 

 

933

Sfintii Voievozi

Strada

1

Nu

 

 

934

Sibiceanu Costache

Strada

1

Nu

 

 

935

Simeria

Strada

1

Nu

 

 

936

Simon Bolivar

Strada

1

Nu

 

 

937

Simu Anastasie

Strada

1

Nu

 

 

938

Sinca

Strada

1

Nu

 

 

939

Sion Vasile,dr.

Strada

1

Nu

 

 

940

Sipotul Fantanelor

Strada

1

Nu

 

 

941

Siret

Strada

1

Nu

 

 

942

Siriului

Strada

1

Nu

 

 

943

Slatineanu Ion

Strada

1

Nu

 

 

944

Slavesti

Strada

1

Nu

 

 

945

Slavici Ion

Strada

1

Nu

 

 

946

Smochinului

Strada

1

Nu

 

 

947

Sofia

Strada

1

Nu

 

 

948

Soimarestilor

Strada

1

Nu

 

 

949

Soimului

Strada

1

Nu

 

 

950

Sold. Adrian Patru

Strada

1

Nu

 

 

951

Somesul Rece

Strada

1

Nu

 

 

952

Somesului

Strada

1

Nu

 

 

953

Sontu Gheorghe,mr.

Strada

1

Nu

 

 

954

Sos Bucuresti - Ploiesti

Sosea

1

Nu

 

 

955

Sos Bucuresti - Targoviste

Sosea

1

Nu

 

 

956

Sos Chitilei

Sosea

1

Nu

 

 

957

Sos Iancului

Sosea

1

Nu

 

 

958

Sos Ionescu Sisesti Gheorghe

Sosea

1

Nu

 

 

959

Sos Kiseleff Pavel Dimitrievici,g-ral.

Sosea

1

Nu

 

 

960

Sos Nordului

Sosea

1

Nu

 

 

961

Sos Odaii

Sosea

1

Nu

 

 

962

Sos Orhideelor

Sosea

1

Nu

 

 

 

 

963

Sos Pipera

Sosea

1+2

Da - v. mentiunea

 

RTS

964

Sos Stefan cel Mare

Sosea

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

965

Sos Straulesti

Sosea

1

Nu

 

 

966

Sos Titulescu Nicolae

Sosea

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

967

Soveja

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

968

Spicului

Strada

1

Nu

 

 

969

Stahi D. Constantin,pictor

Strada

1

Nu

 

 

970

Stamatescu Grigore,av.

Strada

1

Nu

 

 

971

Stanilesti

Strada

1

Nu

 

 

972

Starostescu Cucu Nicolae,ing.

Strada

1

Nu

 

 

973

Stelutei

Strada

1

Nu

 

 

974

Stindardului

Strada

1

Nu

 

 

975

Stirbei Voda

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

976

Stockholm

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

977

Stoianovici Virgil,slt.

Strada

1

Nu

 

 

978

Stoika Stefan,col.

Strada

1

Nu

 

 

979

Stolnicului

Strada

1

Nu

 

 

980

Strabuna

Strada

1

Nu

 

 

981

Strandului

Strada

1

Nu

 

 

982

Studina

Strada

1

Nu

 

 

983

Subcetate

Strada

1

Bd Bucurestii Noi

str. Ardealului

RTS

984

Surorilor

Strada

1

Nu

 

 

985

Sutasului

Strada

1

Nu

 

 

986

Suvita

Strada

1

Nu

 

 

987

Tablitei

Strada

1

Nu

 

 

988

Tache D. Ionescu

Strada

1

Nu

 

 

989

Tarmului

Strada

1

Nu

 

 

990

Tarnava

Strada

1

Nu

 

 

991

Tarnaveni

Strada

1

Nu

 

 

992

Taruseanu Pandele,ing.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

993

Teheran

Strada

1

Nu

 

 

994

Telega

Strada

1

Nu

 

 

995

Telescopului

Strada

1

Nu

 

 

996

Tell Christian,g-ral.

Strada

1

Nu

 

 

997

Temisana

Strada

1

Nu

 

 

998

Teodoroiu Ecaterina

Strada

1

Nu

 

 

999

Tetrat Iuliu,lt.av.

Strada

1

Nu

 

 

1000

Texier Jean,av.

Strada

1

Nu

 

 

1001

Timisului

Strada

1

Nu

 

 

1002

Tintasului

Strada

1

Nu

 

 

1003

Tintea

Strada

1

Nu

 

 

1004

Tipografilor

Strada

1

CT Casa Presei

Bd. Poligrafiei si PT Casa Presei

RTP

1005

Tirana

Strada

1

Nu

 

 

1006

Tokio

Strada

1

Nu

 

 

1007

Tolstoi Lev Nikolaevici,scriitor

Strada

1

Nu

 

 

1008

Topraisar

Strada

1

Nu

 

 

 

 

1009

Traian Vasile,av.

Strada

1

Nu

 

 

1010

Transilvaniei

Strada

1

Nu

 

 

1011

Trifesti

Strada

1

Nu

 

 

1012

Triumfului

Strada

1

Nu

 

 

1013

Trotusului

Strada

1

Nu

 

 

1014

Trusesti

Strada

1

Nu

 

 

1015

Tuberozelor

Strada

1

Nu

 

 

1016

Turda

Strada

1

Da - intregime

 

RTP, RTS

1017

Turgheniev Ivan Sergheevici,scriitor

Strada

1

Nu

 

 

1018

Turnu Rosu

Strada

1

Nu

 

 

1019

Turnul Chindiei

Strada

1

Nu

 

 

1020

Uricariul Axinte,jr.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1021

Urseanu Vasile,amiral

Strada

1

Nu

 

 

1022

Uruguay

Strada

1

Nu

 

 

1023

Vacantei

Strada

1

Nu

 

 

1024

Vacarescu Elena

Strada

1

Nu

 

 

1025

Vadul Moldovei

Strada

1

Nu

 

 

1026

Valea Merilor

Strada

1

Nu

 

 

1027

Valenii de Munte

Strada

1

Nu

 

 

1028

Valiug

Strada

1

Nu

 

 

1029

Valsului

Strada

1

Nu

 

 

1030

Vanju Mare

Strada

1

Nu

 

 

1031

Varful Inalt

Strada

1

Nu

 

 

1032

Varnali Leonida,dr.

Strada

1

Nu

 

 

1033

Varnita

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1034

Varsovia

Strada

1

Nu

 

 

1035

Vartejeanu Arthur,mr.

Strada

1

Nu

 

 

1036

Vartejului

Strada

1

Nu

 

 

1037

Velescu Nicolae,av.

Strada

1

Nu

 

 

1038

Venezuela

Strada

1

Nu

 

 

1039

Verbinelor

Strada

1

Nu

 

 

1040

Verona Arthur,pictor

Strada

1

Nu

 

 

1041

Vespasian

Strada

1

Nu

 

 

1042

Vestei

Strada

1

Nu

 

 

1043

Vetrisoara

Strada

1

Nu

 

 

1044

Vianu Tudor

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1045

Viisoarei

Strada

1

Nu

 

 

1046

Virgiliu

Strada

1

Nu

 

 

1047

Visarion I. C.

Strada

1

Nu

 

 

1048

Vizantea

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1049

Vladescu Radu

Cale

1

Nu

 

 

1050

Vladoianu Barbu,g-ral.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1051

Volga

Strada

1

Nu

 

 

1052

Volumului

Strada

1

Nu

 

 

1053

Vorniceni

Strada

1

Nu

 

 

1054

Vraca George

Strada

1

Nu

 

 

 

 

1055

Vrancea

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1056

Vulcanescu Mircea

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1057

Washington

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

1058

Witing

Strada

1

Nu

 

 

1059

Xenopol D. Alexandru

Strada

1

Nu

 

 

1060

Zablovschi,ing.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1061

Zagazului

Strada

1

Nu

 

 

1062

Zaharia,slt.

Strada

1

Nu

 

 

1063

Zalomit Z. Ion

Strada

1

Nu

 

 

1064

Zamfirescu Duiliu

Strada

1

Nu

 

 

1065

Zapada Mieilor

Strada

1

Nu

 

 

1066

Zeletin

Strada

1

Nu

 

 

1067

Aaron Florian

Strada

2

Nu

 

 

1068

Afirmarii

Intrare

2

Nu

 

 

1069

Aghires

Strada

2

Nu

 

 

1070

Agricultorilor

Strada

2

Nu

 

 

1071

Al Antonescu Petre,arh.

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1072

Al Argedava

Alee

2

Nu

 

 

1073

Al Arubium

Alee

2

Nu

 

 

1074

Al Avrig

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1075

Al Bistricioara

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1076

Al Brasoveni

Alee

2

Nu

 

 

1077

Al Campul Mosilor

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1078

Al Capidava

Alee

2

Nu

 

 

1079

Al Cenuseresei

Alee

2

Nu

 

 

1080

Al Circului

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1081

Al Cislau

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1082

Al Codlea

Alee

2

Nu

 

 

1083

Al Cozia

Alee

2

Nu

 

 

1084

Al Cumidava

Alee

2

Nu

 

 

1085

Al Deda

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1086

Al Diham

Alee

2

Nu

 

 

1087

Al Dinogetia

Alee

2

Nu

 

 

1088

Al Doamna Ghica

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1089

Al Dobrina

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1090

Al Hobita

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1091

Al Ilia

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1092

Al Lunca Florilor

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1093

Al Luncsoara

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1094

Al Lunguletu

Alee

2

Nu

 

 

1095

Al Magura Vulturului

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1096

Al Mozaicului

Alee

2

Nu

 

 

1097

Al Otesani

Alee

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1098

Al Pantelimon

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1099

Al Piatra Mare

Alee

2

Nu

 

 

1100

Al Romula

Alee

2

Nu

 

 

 

 

1101

Al Sargetia

Alee

2

Nu

 

 

1102

Al Silistea

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1103

Al Sinaia

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1104

Al Socului

Alee

2

Nu

 

 

1105

Al Sucidava

Alee

2

Nu

 

 

1106

Al Teiul Doamnei

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1107

Al Tibiscum

Alee

2

Nu

 

 

1108

Al Vergului

Alee

2

Da - intregime

 

RTS

1109

Al Zarandului

Alee

2

Nu

 

 

1110

Albatrosului

Strada

2

Nu

 

 

1111

Albesti

Strada

2

Nu

 

 

1112

Albisoarei

Strada

2

Nu

 

 

1113

Alexandrescu Sica

Strada

2

Nu

 

 

1114

Alexandru cel Bun

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1115

Alexe Ion

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1116

Amidonului

Strada

2

Nu

 

 

1117

Andreescu Ion,pictor

Strada

2

Nu

 

 

1118

Angrenajului

Strada

2

Nu

 

 

1119

Antonescu Petre,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1120

Apostol Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1121

Aprodul Purice

Strada

2

Nu

 

 

1122

Arbore Zamfir

Strada

2

Nu

 

 

1123

Arbustului

Strada

2

Nu

 

 

1124

Arcului

Strada

2

Nu

 

 

1125

Ardeleni

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1126

Argetoaia

Strada

2

Nu

 

 

1127

Arghezi Tudor,poet

Strada

2

Nu

 

 

1128

Arhiereul Calist

Strada

2

Nu

 

 

1129

Aristotel

Strada

2

Nu

 

 

1130

Armasul Marcu

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1131

Armeneasca

Strada

2

Nu

 

 

1132

Armoniei

Strada

2

Nu

 

 

1133

Aromei

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1134

Athanasiu Jean

Strada

2

Nu

 

 

1135

Atletilor

Strada

2

Nu

 

 

1136

Aurului

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1137

Austrului

Strada

2

Nu

 

 

1138

Avram Iancu

Strada

2

Nu

 

 

1139

Avrig

Strada

2

Da - intregime

 

RTP, RTS

1140

Azotului

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1141

Azuga

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1142

Bacaloglu Emanoil,dr.

Strada

2

Nu

 

 

1143

Bach Johann Sebastian,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1144

Bacila Vasile,mr.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1145

Badea Cartan

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1146

Baia de Arama

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1147

Baicului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1148

Balasescu Nifon,prof.

Strada

2

Nu

 

 

1149

Balciului

Strada

2

Nu

 

 

1150

Balotului

Strada

2

Nu

 

 

1151

Balteni

Strada

2

Nu

 

 

1152

Banciulescu Gheorghe,lt.c-dor.av.

Strada

2

Nu

 

 

1153

Baneasa Ancuta

Strada

2

Nu

 

 

1154

Banitei

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1155

Banul Dumitrache

Strada

2

Nu

 

 

1156

Banul Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1157

Bara Savu,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1158

Barbat Voievod

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1159

Barometrului

Strada

2

Nu

 

 

1160

Bartok Bela,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1161

Barzava

Strada

2

Nu

 

 

1162

Basca Mare

Strada

2

Nu

 

 

1163

Basca Mica

Strada

2

Nu

 

 

1164

Batiste

Strada

2

Nu

 

 

1165

Bd Basarabia

Bulevard

2

Nu

 

 

1166

Bd Carol I

Bulevard

2

Nu

 

 

1167

Bd Chisinau

Bulevard

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1168

Bd Chisinau

Bulevard

2

Nu

 

 

1169

Bd Dacia

Bulevard

2

Nu

 

 

1170

Bd Ferdinand I

Bulevard

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1171

Bd Gara Obor

Bulevard

2

Nu

 

 

1172

Bd Ghica Tei

Bulevard

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1173

Bd Lacul Tei

Bulevard

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1174

Bd Pierre de Coubertin

Bulevard

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1175

Bd Pompeiu Dimitrie,mat.

Bulevard

2

Nu

 

 

1176

Bd Protopopescu Pache

Bulevard

2

Nu

 

 

1177

Beethoven Ludwig Van,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1178

Beiu Constantin

Strada

2

Nu

 

 

1179

Berechet

Strada

2

Nu

 

 

1180

Berindei Ion

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1181

Betonului

Strada

2

Nu

 

 

1182

Bibanului

Strada

2

Nu

 

 

1183

Bidoianu Chiriac,preot

Strada

2

Nu

 

 

1184

Biserica Floreasca

Strada

2

Nu

 

 

1185

Biserica Marcuta

Strada

2

Nu

 

 

1186

Biserica Pantelimon

Strada

2

Nu

 

 

1187

Bizet Georges,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1188

Blanduziei

Strada

2

Nu

 

 

1189

Bocsa

Strada

2

Nu

 

 

1190

Bodesti

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1191

Bogorin Constantin,erou

Strada

2

Nu

 

 

1192

Borangicului

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1193

Borzesti

Strada

2

Nu

 

 

1194

Botez Corneliu

Strada

2

Nu

 

 

1195

Botez Eugen,c-dor.

Strada

2

Nu

 

 

1196

Bozioru

Strada

2

Nu

 

 

1197

Bradescu Barbu

Strada

2

Nu

 

 

1198

Bradesti

Strada

2

Nu

 

 

1199

Brana

Strada

2

Nu

 

 

1200

Brasoveni

Strada

2

Nu

 

 

1201

Brasovului

Strada

2

Nu

 

 

1202

Bratasanu Ghinea

Strada

2

Nu

 

 

1203

Bratului

Strada

2

Nu

 

 

1204

Brebu

Strada

2

Nu

 

 

1205

Brina

Strada

2

Nu

 

 

1206

Brizei

Strada

2

Nu

 

 

1207

Budila

Strada

2

Nu

 

 

1208

Buestrului

Strada

2

Nu

 

 

1209

Bujorul Alb

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1210

Bulandra Tony,actor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1211

Bulugea Gh. Gheorghe,cap.

Strada

2

Nu

 

 

1212

Burghelea,dr.

Strada

2

Nu

 

 

1213

Busolei

Strada

2

Nu

 

 

1214

Busteni

Strada

2

Nu

 

 

1215

Busuioc I. Simion,serg.maj.erou

Strada

2

Nu

 

 

1216

Buzescu Aura

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1217

Buzoiu Theodor,serg.maj.

Strada

2

Nu

 

 

1218

Caimatei

Strada

2

Nu

 

 

1219

Cal Floreasca

Cale

2

Nu

 

 

1220

Cal Mosilor

Cale

2

Nu

 

 

1221

Calafat

Strada

2

Nu

 

 

1222

Calderon Jean Louis

Strada

2

Nu

 

 

1223

Calderon Jean Louis,ziarist

Strada

2

Nu

 

 

1224

Caliman

Strada

2

Nu

 

 

1225

Calin Ion,erou

Strada

2

Nu

 

 

1226

Calinescu Armand

Strada

2

Nu

 

 

1227

Calinului

Strada

2

Nu

 

 

1228

Callimachi

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1229

Calmatui

Strada

2

Nu

 

 

1230

Calusei

Strada

2

Nu

 

 

1231

Caminului

Strada

2

Nu

 

 

1232

Campul cu Narcise

Strada

2

Nu

 

 

1233

Campului

Strada

2

Nu

 

 

1234

Canea Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1235

Canepei

Strada

2

Nu

 

 

1236

Canotajului

Strada

2

Nu

 

 

1237

Capreni

Strada

2

Nu

 

 

1238

Captariu Radu

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1239

Caragiale Ion Luca

Strada

2

Nu

 

 

1240

Carausilor

Strada

2

Nu

 

 

1241

Carei

Strada

2

Nu

 

 

1242

Cariagdi Dumitru

Strada

2

Nu

 

 

1243

Caroteni

Strada

2

Nu

 

 

1244

Cartojan N. Nicolae,prof.

Strada

2

Nu

 

 

1245

Catrintei

Strada

2

Nu

 

 

1246

Cazacu Mihail,erou

Strada

2

Nu

 

 

1247

Ceaikovski Piotr Ilici,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1248

Ceptura

Strada

2

Nu

 

 

1249

Cercului

Strada

2

Nu

 

 

1250

Cerna

Strada

2

Nu

 

 

1251

Cernauti

Strada

2

Nu

 

 

1252

Cetatii

Strada

2

Nu

 

 

1253

Chendi Ilarie

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1254

Chiristigiilor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1255

Chirita Ion,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1256

Chopin Frederic,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1257

Ciberneticii

Strada

2

Nu

 

 

1258

Cimentului

Strada

2

Nu

 

 

1259

Ciobanasului

Strada

2

Nu

 

 

1260

Ciocarliei

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1261

Ciorchinilor

Strada

2

Nu

 

 

1262

Ciresului

Strada

2

Nu

 

 

1263

Ciuca Stefan

Strada

2

Nu

 

 

1264

Ciurea

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1265

Claudian Laurentiu,mr.dr.

Strada

2

Nu

 

 

1266

Claudiu

Strada

2

Nu

 

 

1267

Clopotiva

Strada

2

Nu

 

 

1268

Clopotului

Strada

2

Nu

 

 

1269

Closani

Strada

2

Nu

 

 

1270

Cluceru Sandu

Strada

2

Nu

 

 

1271

Coacazelor

Strada

2

Nu

 

 

1272

Cocostarcului

Strada

2

Nu

 

 

1273

Codalbitei

Strada

2

Nu

 

 

1274

Coifului

Strada

2

Nu

 

 

1275

Coloniei

Strada

2

Nu

 

 

1276

Comanita

Strada

2

Nu

 

 

1277

Comarnic

Strada

2

Nu

 

 

1278

Competitiei

Strada

2

Nu

 

 

1279

Constanta

Strada

2

Nu

 

 

1280

Constantinescu George,ing.

Strada

2

Nu

 

 

1281

Conta Vasile

Strada

2

Nu

 

 

1282

Corabeasca

Strada

2

Nu

 

 

1283

Corabia

Strada

2

Nu

 

 

1284

Coravu Ion,mr.

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1285

Corbeni

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1286

Cornisei

Strada

2

Nu

 

 

1287

Cornisor

Strada

2

Nu

 

 

1288

Cosminului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1289

Costache Conachi

Strada

2

Nu

 

 

1290

Costaforu Gheorghe,prof.

Strada

2

Nu

 

 

1291

Cotmeana

Strada

2

Nu

 

 

1292

Crapului

Strada

2

Nu

 

 

1293

Cremenita

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1294

Cristea Logofat

Strada

2

Nu

 

 

1295

Cristea Mateescu

Strada

2

Nu

 

 

1296

Cristescu Dima,slt.

Strada

2

Da - intregime

 

RTP, RTS

1297

Cristescu Marian

Strada

2

Nu

 

 

1298

Cristescu Vasile,ing.

Strada

2

Nu

 

 

1299

Cristian Radu

Strada

2

Nu

 

 

1300

Crisul Negru

Strada

2

Nu

 

 

1301

Cuisoarei

Strada

2

Nu

 

 

1302

Cuiului

Strada

2

Nu

 

 

1303

Culea Nicolae,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1304

Culmea Fagarasului

Strada

2

Nu

 

 

1305

Cumpenei

Strada

2

Nu

 

 

1306

Cuprului

Strada

2

Nu

 

 

1307

Dambovicioara

Strada

2

Nu

 

 

1308

Danulesti

Strada

2

Nu

 

 

1309

Dardiac Dumitru,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1310

Dascalului

Strada

2

Nu

 

 

1311

Declamarii

Strada

2

Nu

 

 

1312

Delea Veche

Strada

2

Nu

 

 

1313

Deleanu Dragusin

Strada

2

Nu

 

 

1314

Deleni

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1315

Delfinului

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1316

Deliorman

Strada

2

Nu

 

 

1317

Despot Voda

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1318

Deva

Strada

2

Nu

 

 

1319

Dianei

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1320

Diminetii

Strada

2

Nu

 

 

1321

Dinu Vintila

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1322

Doamna Ghica

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1323

Doamna Oltea

Strada

2

Nu

 

 

1324

Dobrici

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1325

Dobrota

Strada

2

Nu

 

 

1326

Doda Traian,g-ral.

Strada

2

Nu

 

 

1327

Dogarilor

Strada

2

Nu

 

 

1328

Domnita Ruxandra

Strada

2

Nu

 

 

1329

Donici Alexandru

Strada

2

Nu

 

 

1330

Donizetti Gaetano

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1331

Dorin Pavel

Strada

2

Nu

 

 

1332

Dragos Voda

Strada

2

Nu

 

 

1333

Drobeta

Strada

2

Nu

 

 

1334

Dropiei

Strada

2

Nu

 

 

1335

Dumbrava Rosie

Strada

2

Nu

 

 

1336

Dumitrana

Strada

2

Nu

 

 

1337

Dumitrescu Tanase,brig.

Strada

2

Nu

 

 

1338

Dumitrescu Valer,cpt.

Strada

2

Nu

 

 

1339

Duzilor

Strada

2

Nu

 

 

1340

Educatiei

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1341

Elena

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1342

Elevatorului

Strada

2

Nu

 

 

1343

Emanciparii

Strada

2

Nu

 

 

1344

Eminescu Mihai

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1345

Emisferei

Strada

2

Nu

 

 

1346

Enache Sandu

Strada

2

Nu

 

 

1347

Energiei

Strada

2

Nu

 

 

1348

Episcopul Damaschin

Strada

2

Nu

 

 

1349

Episcopul Ilarion

Strada

2

Nu

 

 

1350

Episcopul Radu

Strada

2

Nu

 

 

1351

Escalei

Strada

2

Nu

 

 

1352

Existentei

Strada

2

Nu

 

 

1353

Fabrica de Gheata

Strada

2

Nu

 

 

1354

Fagarasanu,slt.

Strada

2

Nu

 

 

1355

Fainari

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1356

Falticeni

Strada

2

Nu

 

 

1357

Fantanica

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1358

Fecioarei

Strada

2

Nu

 

 

1359

Ferastrau

Strada

2

Nu

 

 

1360

Ferestrei

Strada

2

Nu

 

 

1361

Fibrei

Strada

2

Nu

 

 

1362

Fierari

Strada

2

Nu

 

 

1363

Filipescu Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1364

Floruta Ion

Strada

2

Nu

 

 

1365

Fluierului

Strada

2

Nu

 

 

1366

Folclorului

Strada

2

Nu

 

 

1367

Folescu George,artist

Strada

2

Nu

 

 

1368

Franzelarilor

Strada

2

Nu

 

 

1369

Fraului

Strada

2

Nu

 

 

1370

Fructelor

Strada

2

Nu

 

 

1371

Frunzei

Strada

2

Nu

 

 

1372

Gabrielescu Grigore

Strada

2

Nu

 

 

1373

Gales

Strada

2

Nu

 

 

1374

Galita

Strada

2

Nu

 

 

1375

Galvani Luigi,fizician

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1376

Gara Herastrau

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1377

Garbov

Strada

2

Nu

 

 

1378

Garibaldi Giuseppe

Strada

2

Nu

 

 

1379

Gataia

Strada

2

Nu

 

 

1380

Gaterului

Strada

2

Nu

 

 

1381

Geamandurii

Strada

2

Nu

 

 

1382

Geicu Ion,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1383

Georgescu Dridu Constantin,elev

Strada

2

Nu

 

 

1384

Georgescu Mihail,dr.

Strada

2

Nu

 

 

1385

Georgian Constantin

Strada

2

Nu

 

 

1386

Gerota D. Dimitrie

Strada

2

Nu

 

 

1387

Gheata Constantin

Strada

2

Nu

 

 

1388

Gheorghevici,cpt.av.

Strada

2

Nu

 

 

1389

Gherghitei

Strada

2

Nu

 

 

1390

Ghiculeasa Maria

Strada

2

Nu

 

 

1391

Ghimbav

Strada

2

Nu

 

 

1392

Ghiocei

Strada

2

Nu

 

 

1393

Gimalau

Strada

2

Nu

 

 

1394

Giugaru Alexandru,actor

Strada

2

Nu

 

 

1395

Glavanesti

Strada

2

Nu

 

 

1396

Glinka Mihail Ivanovici,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1397

Glodeni

Strada

2

Nu

 

 

1398

Gorgan Spataru

Strada

2

Nu

 

 

1399

Gradistea Florestilor

Strada

2

Nu

 

 

1400

Greceanu Paul,ziarist

Strada

2

Nu

 

 

1401

Greceanu Stefan,ziarist

Strada

2

Nu

 

 

1402

Grigore Vasiliu Birlic,actor

Strada

2

Nu

 

 

1403

Grozavescu Traian,tenor

Strada

2

Nu

 

 

1404

Grozdea Dimitrie

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1405

Grozovici Calistrat,dr.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1406

Gureni

Strada

2

Nu

 

 

1407

Hagi Stoica Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1408

Hagiului

Strada

2

Nu

 

 

1409

Halmeu

Strada

2

Nu

 

 

1410

Hambarului

Strada

2

Nu

 

 

1411

Harjeu D.,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1412

Harlescu Dimitrie,pictor

Strada

2

Nu

 

 

1413

Hatisului

Strada

2

Da - intregime

 

RTP, RTS

1414

Heliade intre Vii

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1415

Herta

Strada

2

Nu

 

 

1416

Hiramului

Strada

2

Nu

 

 

1417

Hispania

Strada

2

Nu

 

 

1418

Horei

Strada

2

Nu

 

 

1419

Hortensiei

Strada

2

Nu

 

 

1420

Hurmuzache

Strada

2

Nu

 

 

1421

Iancu Capitanu

Strada

2

Nu

 

 

1422

Iancu Cavaler de Flondor

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1423

Iancu Marcel

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1424

Icoanei

Strada

2

Nu

 

 

1425

Iernii

Strada

2

Nu

 

 

1426

Ilgani

Strada

2

Nu

 

 

1427

Inaugurarii

Strada

2

Nu

 

 

1428

Ineu

Strada

2

Nu

 

 

1429

Inginerilor Tei

Strada

2

Nu

 

 

1430

Inisor

Strada

2

Nu

 

 

1431

Inocentei

Strada

2

Nu

 

 

1432

Int Abanosului

Intrare

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1433

Int Afirmarii

Intrare

2

Nu

 

 

1434

Int Agregatelor

Intrare

2

Nu

 

 

1435

Int Albinari

Intrare

2

Nu

 

 

1436

Int Alexandru cel Bun

Intrare

2

Nu

 

 

1437

Int Andronache

Intrare

2

Nu

 

 

1438

Int Apold

Intrare

2

Nu

 

 

1439

Int Argeaua

Intrare

2

Nu

 

 

1440

Int Arpas

Intrare

2

Nu

 

 

1441

Int Babadag

Intrare

2

Nu

 

 

1442

Int Baritonului

Intrare

2

Nu

 

 

1443

Int Beiu Constantin

Intrare

2

Nu

 

 

1444

Int Bicaz

Intrare

2

Da - intregime

 

RTS

1445

Int Bobeica

Intrare

2

Nu

 

 

1446

Int Bulgaru N. Ion,sold.

Intrare

2

Nu

 

 

1447

Int Buzinca Comisul

Intrare

2

Nu

 

 

1448

Int Calatorului

Intrare

2

Nu

 

 

1449

Int Calin Ion,erou

Intrare

2

Nu

 

 

1450

Int Calitatii

Intrare

2

Nu

 

 

1451

Int Calota Marin,sold.

Intrare

2

Nu

 

 

1452

Int Calusei

Intrare

2

Nu

 

 

1453

Int Candesti

Intrare

2

Nu

 

 

1454

Int Caragiale Ion Luca

Intrare

2

Nu

 

 

1455

Int Ceptura

Intrare

2

Nu

 

 

1456

Int Cerga Nicolae,cap.

Intrare

2

Nu

 

 

1457

Int Chefalului

Intrare

2

Nu

 

 

1458

Int Chintalului

Intrare

2

Nu

 

 

1459

Int Clopoteilor

Intrare

2

Nu

 

 

1460

Int Cobilitei

Intrare

2

Nu

 

 

1461

Int Codlea

Intrare

2

Nu

 

 

1462

Int Coltii Brezei

Intrare

2

Nu

 

 

1463

Int Coltii Morarului

Intrare

2

Nu

 

 

1464

Int Costaforu Gheorghe,prof.

Intrare

2

Nu

 

 

1465

Int Costea Gheorghe,serg.

Intrare

2

Nu

 

 

1466

Int Cumpenei

Intrare

2

Nu

 

 

1467

Int Debarcaderului

Intrare

2

Nu

 

 

1468

Int Degetarului

Intrare

2

Nu

 

 

 

 

1469

Int Depoului

Intrare

2

Nu

 

 

1470

Int Detectorului

Intrare

2

Nu

 

 

1471

Int Diacului

Intrare

2

Nu

 

 

1472

Int Docherilor

Intrare

2

Da - intregime

 

RTS

1473

Int Domnesti

Intrare

2

Nu

 

 

1474

Int Dumitrescu Procopie

Intrare

2

Nu

 

 

1475

Int Eminescu Mihai

Intrare

2

Nu

 

 

1476

Int Episcopul Radu

Intrare

2

Nu

 

 

1477

Int Fanfarei

Intrare

2

Nu

 

 

1478

Int Fauresti

Intrare

2

Nu

 

 

1479

Int Frumusita

Intrare

2

Nu

 

 

1480

Int Frunzei

Intrare

2

Nu

 

 

1481

Int Fundeni

Intrare

2

Nu

 

 

1482

Int Galati

Intrare

2

Da - intregime

 

RTS

1483

Int Galenei

Intrare

2

Nu

 

 

1484

Int Gherghitei

Intrare

2

Nu

 

 

1485

Int Glasului

Intrare

2

Nu

 

 

1486

Int Glucozei

Intrare

2

Nu

 

 

1487

Int Granarului

Intrare

2

Nu

 

 

1488

Int Grindul Mare

Intrare

2

Nu

 

 

1489

Int Heliade intre Vii

Intrare

2

Nu

 

 

1490

Int Inginerilor Tei

Intrare

2

Nu

 

 

1491

Int Ioanid Gheorghe,pictor

Intrare

2

Nu

 

 

1492

Int Ipatescu Grigore,g-ral.

Intrare

2

Nu

 

 

1493

Int Italiana

Intrare

2

Nu

 

 

1494

Int Jugarului

Intrare

2

Nu

 

 

1495

Int Legendei

Intrare

2

Nu

 

 

1496

Int Luicu Vasile,plt.

Intrare

2

Nu

 

 

1497

Int Maliuc

Intrare

2

Nu

 

 

1498

Int Mandarinei

Intrare

2

Nu

 

 

1499

Int Mantuleasa

Intrare

2

Nu

 

 

1500

Int Margareta

Intrare

2

Nu

 

 

1501

Int Matei Elina Voievod

Intrare

2

Nu

 

 

1502

Int Mecet

Intrare

2

Nu

 

 

1503

Int Mieilor

Intrare

2

Nu

 

 

1504

Int Mihai Bravu

Intrare

2

Nu

 

 

1505

Int Mina Gheorghe,sold.

Intrare

2

Nu

 

 

1506

Int Monahului

Intrare

2

Nu

 

 

1507

Int Nisetrului

Intrare

2

Nu

 

 

1508

Int Paharnicul Turturea

Intrare

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1509

Int Palamidei

Intrare

2

Nu

 

 

1510

Int Palmacului

Intrare

2

Nu

 

 

1511

Int Palmierului

Intrare

2

Nu

 

 

1512

Int Pancota

Intrare

2

Nu

 

 

1513

Int Pantaru Ion,serg.

Intrare

2

Nu

 

 

1514

Int Pargarilor

Intrare

2

Nu

 

 

 

 

1515

Int Pescarilor

Intrare

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1516

Int Pesterii

Intrare

2

Nu

 

 

1517

Int Pop Gheorghe de Basesti

Intrare

2

Nu

 

 

1518

Int Popa Lazar

Intrare

2

Nu

 

 

1519

Int Popa Nan

Intrare

2

Nu

 

 

1520

Int Precupetii Vechi

Intrare

2

Nu

 

 

1521

Int Puietilor

Intrare

2

Nu

 

 

1522

Int Ramnic

Intrare

2

Nu

 

 

1523

Int Roinita

Intrare

2

Nu

 

 

1524

Int Ronda

Intrare

2

Nu

 

 

1525

Int Safirului

Intrare

2

Nu

 

 

1526

Int Scheiului

Intrare

2

Nu

 

 

1527

Int Secareanu Dumitru

Intrare

2

Nu

 

 

1528

Int Securei

Intrare

2

Nu

 

 

1529

Int Somnului

Intrare

2

Nu

 

 

1530

Int Spatarului

Intrare

2

Nu

 

 

1531

Int Staniloiu Constantin,slt.

Intrare

2

Nu

 

 

1532

Int Stiucii

Intrare

2

Nu

 

 

1533

Int Streinu Vladimir

Intrare

2

Nu

 

 

1534

Int Suceava

Intrare

2

Nu

 

 

1535

Int Taciunelui

Intrare

2

Nu

 

 

1536

Int Tancu Ion,serg.

Intrare

2

Nu

 

 

1537

Int Teiul Doamnei

Intrare

2

Da - intregime

 

RTS

1538

Int Teleajen

Intrare

2

Nu

 

 

1539

Int Tetcani

Intrare

2

Nu

 

 

1540

Int Tibana

Intrare

2

Nu

 

 

1541

Int Tiglelor

Intrare

2

Nu

 

 

1542

Int Topliceni

Intrare

2

Nu

 

 

1543

Int Vagonului

Intrare

2

Nu

 

 

1544

Int Varna

Intrare

2

Nu

 

 

1545

Int Vaselor

Intrare

2

Nu

 

 

1546

Int Vermont Nicolae,pictor

Intrare

2

Nu

 

 

1547

Int Versului

Intrare

2

Nu

 

 

1548

Int Viitorului

Intrare

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1549

Int Visinilor

Intrare

2

Nu

 

 

1550

Int Zambila Ionita,sold.

Intrare

2

Da - intregime

 

RTS

1551

Int Ziduri intre Vii

Intrare

2

Da - intregime

 

RTS

1552

Invalid Suliga Ion

Strada

2

Nu

 

 

1553

Ion Heliade Radulescu

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1554

Ionescu Anton,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1555

Ionescu Atanase,mr.

Strada

2

Nu

 

 

1556

Ionescu Baican,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1557

Ionescu Grigore

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1558

Ionita Vornicul

Strada

2

Nu

 

 

1559

Iorceanu Spiridon,ing.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1560

Iorgulescu Dumitru

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1561

Ipatescu Grigore,g-ral.

Strada

2

Nu

 

 

1562

Ipsilanti Alexandru

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1563

Ipsilanti Voievod

Strada

2

Nu

 

 

1564

Irimicului

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1565

Ispir Petre,cap.

Strada

2

Nu

 

 

1566

Ispravnicului

Strada

2

Nu

 

 

1567

Italiana

Strada

2

Nu

 

 

1568

Itcani

Strada

2

Nu

 

 

1569

Ivarului

Strada

2

Nu

 

 

1570

Izvorul Muntelui

Strada

2

Nu

 

 

1571

Joagarului

Strada

2

Nu

 

 

1572

Judetului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1573

Justinian

Strada

2

Nu

 

 

1574

Juverdeanu,cpt.

Strada

2

Nu

 

 

1575

Kepler K. Johannes,astronom

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1576

Kirilov Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1577

Kiritescu Constantin,publicist

Strada

2

Nu

 

 

1578

Lacatusului

Strada

2

Nu

 

 

1579

Laceni

Strada

2

Nu

 

 

1580

Lacul Amara

Strada

2

Nu

 

 

1581

Lacul Gorgova

Strada

2

Nu

 

 

1582

Lacul Ianca

Strada

2

Nu

 

 

1583

Lacului

Strada

2

Nu

 

 

1584

Laicerului

Strada

2

Nu

 

 

1585

Lanternei

Strada

2

Nu

 

 

1586

Lanului

Strada

2

Nu

 

 

1587

Laptari Tei

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1588

Lascar Vasile

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1589

Latina

Strada

2

Nu

 

 

1590

Lavitei

Strada

2

Nu

 

 

1591

Lazar Florea,sold.

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1592

Lazarovici Virgil,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1593

Lecturii

Strada

2

Nu

 

 

1594

Lehliu

Strada

2

Nu

 

 

1595

Leonard Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1596

Leonida I.

Strada

2

Nu

 

 

1597

Licurg

Strada

2

Nu

 

 

1598

Linotipului

Strada

2

Nu

 

 

1599

Linului

Strada

2

Nu

 

 

1600

Lipatti Dinu

Strada

2

Nu

 

 

1601

Lirei

Strada

2

Nu

 

 

1602

Litoralului

Strada

2

Nu

 

 

1603

Litovoi Voievod

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1604

Lizeanu

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1605

Logofatul Carstea

Strada

2

Nu

 

 

1606

Logofatul Dan

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

1607

Logofatul Luca Stroici

Strada

2

Nu

 

 

1608

Lopatarilor

Strada

2

Nu

 

 

1609

Lopetii

Strada

2

Nu

 

 

1610

Luchian Stefan,pictor

Strada

2

Nu

 

 

1611

Luminei

Strada

2

Nu

 

 

1612

Luminitei

Strada

2

Nu

 

 

1613

Lunca Florilor

Strada

2

Nu

 

 

1614

Luncsoara

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1615

Lunei

Strada

2

Nu

 

 

1616

Luntrei

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1617

Lupu Dionisie

Strada

2

Nu

 

 

1618

Macazului

Strada

2

Nu

 

 

1619

Macelari

Strada

2

Nu

 

 

1620

Macrisului

Strada

2

Nu

 

 

1621

Magneziului

Strada

2

Nu

 

 

1622

Magnoliei

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1623

Magura Vaii

Strada

2

Nu

 

 

1624

Magura Vulturului

Strada

2

Nu

 

 

1625

Maica Domnului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1626

Maiorescu Ion,prof.

Strada

2

Da - intregime

 

RTP, RTS

1627

Maiorescu Titu

Strada

2

Nu

 

 

1628

Maiorului

Strada

2

Nu

 

 

1629

Maliuc

Strada

2

Nu

 

 

1630

Malului

Strada

2

Nu

 

 

1631

Mandrea Gheorghe,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1632

Manolache Vornicul

Strada

2

Nu

 

 

1633

Manoliu Pompiliu,slt.

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1634

Mantuleasa

Strada

2

Nu

 

 

1635

Manu Victor,lt.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1636

Margaritarelor

Strada

2

Nu

 

 

1637

Marin Ion,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1638

Marinescu Dumitru

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1639

Masaryk Thomas

Strada

2

Nu

 

 

1640

Masina de Paine

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1641

Matac Gheorghe,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1642

Matasari

Strada

2

Nu

 

 

1643

Mateevici Alecu

Strada

2

Nu

 

 

1644

Matei Elina Voievod

Strada

2

Nu

 

 

1645

Matei N. Dumitru,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1646

Matei Voievod

Strada

2

Nu

 

 

1647

Mecet

Strada

2

Nu

 

 

1648

Medaliei

Strada

2

Nu

 

 

1649

Medianei

Strada

2

Nu

 

 

1650

Melodiei

Strada

2

Nu

 

 

1651

Mentiunii

Strada

2

Nu

 

 

1652

Merisescu Constantin,cpt.

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1653

Mieilor

Strada

2

Nu

 

 

1654

Mihaila Radu,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1655

Mihaileanu Stefan

Strada

2

Nu

 

 

1656

Minerilor

Strada

2

Nu

 

 

1657

Miresmei

Strada

2

Nu

 

 

1658

Mogos Vornicul

Strada

2

Nu

 

 

1659

Moisil C. Grigore

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1660

Monumentului

Strada

2

Nu

 

 

1661

Moroeni

Strada

2

Nu

 

 

1662

Movila Ion

Strada

2

Nu

 

 

1663

Mozart Wolfgang Amadeus,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1664

Mrenei

Strada

2

Nu

 

 

1665

Mumuleanu Barbu,poet

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1666

Muntenescu Ion,av.

Strada

2

Nu

 

 

1667

Muntii Buzaului

Strada

2

Nu

 

 

1668

Murgescu Ioan,amiral

Strada

2

Nu

 

 

1669

Nacu Constantin

Strada

2

Nu

 

 

1670

Nada Florilor

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1671

Nalbei

Strada

2

Nu

 

 

1672

Nastase Pamfil,serg.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1673

Neagota

Strada

2

Nu

 

 

1674

Neagu Florea,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1675

Neculuta Theodor Dumitru,poet

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1676

Negulescu Petre,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1677

Negustori

Strada

2

Nu

 

 

1678

Nemira

Strada

2

Nu

 

 

1679

Niculescu Romulus Bazar,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1680

Nita Ene,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1681

Nita Ion,plt.

Strada

2

Nu

 

 

1682

Obedeanu Oscar,pictor

Strada

2

Nu

 

 

1683

Obletilor

Strada

2

Nu

 

 

1684

Oborul Nou

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1685

Ochisoru

Strada

2

Nu

 

 

1686

Ocolului

Strada

2

Nu

 

 

1687

Odorhei

Strada

2

Nu

 

 

1688

Oituz

Strada

2

Nu

 

 

1689

Olanelor

Strada

2

Nu

 

 

1690

Olari

Strada

2

Nu

 

 

1691

Olimpiadei

Strada

2

Nu

 

 

1692

Oltarului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1693

Oltetului

Strada

2

Nu

 

 

1694

Onciu Dimitrie

Strada

2

Nu

 

 

1695

Opanez

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1696

Oradea

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1697

Orbescu Dimitrie

Strada

2

Nu

 

 

1698

Ortacului

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1699

Orzari

Strada

2

Nu

 

 

1700

Otelului

Strada

2

Nu

 

 

1701

Otesani

Strada

2

Nu

 

 

1702

Otetari

Strada

2

Nu

 

 

1703

Ottoi Calin,dr.

Strada

2

Nu

 

 

1704

Ovazului

Strada

2

Nu

 

 

1705

Paciurea Dimitrie

Strada

2

Nu

 

 

1706

Padina Rosie

Strada

2

Nu

 

 

1707

Padureanu Ghita

Strada

2

Nu

 

 

1708

Palade D. Gheorghe

Strada

2

Nu

 

 

1709

Palanca

Strada

2

Nu

 

 

1710

Paleologu

Strada

2

Nu

 

 

1711

Pancota

Strada

2

Sos Colentina

str Azuga

RTP, RTS

1712

Pantazi Florica

Strada

2

Nu

 

 

1713

Paraschiv Nicolaie

Strada

2

Nu

 

 

1714

Parau Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1715

Pargarilor

Strada

2

Nu

 

 

1716

Paroseni

Strada

2

Nu

 

 

1717

Pasarani

Strada

2

Nu

 

 

1718

Pascale Stefan,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1719

Pastorului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1720

Pasului

Strada

2

Nu

 

 

1721

Paulescu Alexandru,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1722

Paun Pincio Ion,poet

Strada

2

Nu

 

 

1723

Peisajului

Strada

2

Nu

 

 

1724

Pepelea

Strada

2

Nu

 

 

1725

Peris

Strada

2

Nu

 

 

1726

Pescarilor

Strada

2

Nu

 

 

1727

Pescarusului

Strada

2

Nu

 

 

1728

Petricani

Strada

2

Nu

 

 

1729

Philippide Alexandru

Strada

2

Nu

 

 

1730

Pietrisului

Strada

2

Nu

 

 

1731

Pietroasa

Strada

2

Nu

 

 

1732

Pinul Alb

Strada

2

Nu

 

 

1733

Pironasu Ion,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1734

Plantelor

Strada

2

Nu

 

 

1735

Platicei

Strada

2

Nu

 

 

1736

Plugusor

Strada

2

Nu

 

 

1737

Plumbuita

Strada

2

Nu

 

 

1738

Podul Corbului

Strada

2

Nu

 

 

1739

Podul Neagului

Strada

2

Nu

 

 

1740

Podul Vadului

Strada

2

Nu

 

 

1741

Podul Vartosului

Strada

2

Nu

 

 

1742

Poeziei

Strada

2

Nu

 

 

1743

Poiana cu Aluni

Strada

2

Nu

 

 

1744

Polizu Elena

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1745

Polizu Ion

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1746

Polovraci

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1747

Pop Gheorghe de Basesti

Strada

2

Nu

 

 

1748

Popa Iancu

Strada

2

Nu

 

 

1749

Popa Lazar

Strada

2

Nu

 

 

1750

Popa Nan

Strada

2

Nu

 

 

1751

Popa Nicolae

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1752

Popa Petre

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1753

Popa Rusu

Strada

2

Nu

 

 

1754

Popa Soare

Strada

2

Nu

 

 

1755

Popescu Sever

Strada

2

Nu

 

 

1756

Portile de Fier

Strada

2

Nu

 

 

1757

Porumbaceanu Ion

Strada

2

Nu

 

 

1758

Postelnicul Stroe

Strada

2

Nu

 

 

1759

Potarnichii

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1760

Potcoavei

Strada

2

Nu

 

 

1761

Poteca Eufrosin,prof.

Strada

2

Nu

 

 

1762

Praporgescu David,g-ral.

Strada

2

Nu

 

 

1763

Precupetii Vechi

Strada

2

Nu

 

 

1764

Predeal

Strada

2

Nu

 

 

1765

Predescu Vasile,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1766

Prepelitei

Strada

2

Nu

 

 

1767

Prudentei

Strada

2

Nu

 

 

1768

Pta Bucur Obor

Piata

2

Nu

 

 

1769

Pta Cantacuzino Gheorghe

Piata

2

Nu

 

 

1770

Pta Dabija C. Nicolae,g-ral.

Piata

2

Nu

 

 

1771

Pta Foisorul de Foc

Piata

2

Nu

 

 

1772

Pta Gemeni

Piata

2

Nu

 

 

1773

Pta Protopopescu Pache

Piata

2

Nu

 

 

1774

Pta Rosetti C. A.

Piata

2

Nu

 

 

1775

Pta Sfantul Stefan

Piata

2

Nu

 

 

1776

Puccini Giaccomo,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1777

Puiandrului

Strada

2

Nu

 

 

1778

Puietilor

Strada

2

Nu

 

 

1779

Racovita Dimitrie

Strada

2

Nu

 

 

1780

Radovanu

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1781

Radovici St. Alexandru,g-ral.

Strada

2

Nu

 

 

1782

Radu de la Afumati

Strada

2

Nu

 

 

1783

Radulescu Polixenia

Strada

2

Nu

 

 

1784

Raduta Gheorghe,sold.

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1785

Rafael Sanzio

Strada

2

Nu

 

 

1786

Rahmaninov Serghei Vasilievici

Strada

2

Nu

 

 

1787

Raileanu Nistor

Strada

2

Nu

 

 

1788

Ramuri Tei

Strada

2

Nu

 

 

1789

Raristei

Strada

2

Nu

 

 

1790

Rascoala 1907

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1791

Rasnov

Strada

2

Nu

 

 

1792

Raspantiilor

Strada

2

Nu

 

 

1793

Rasuri

Strada

2

Nu

 

 

1794

Raul Colentina

Strada

2

Nu

 

 

1795

Rauseni

Strada

2

Da - intregime

 

RTP, RTS

1796

Reactorului

Strada

2

Nu

 

 

1797

Recoltei

Strada

2

Nu

 

 

1798

Recreerii

Strada

2

Nu

 

 

1799

Refrenului

Strada

2

Nu

 

 

1800

Reinvierii

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1801

Remetea

Strada

2

Nu

 

 

1802

Renului

Strada

2

Nu

 

 

1803

Revolutia 1848

Strada

2

Nu

 

 

1804

Ricinului

Strada

2

Nu

 

 

1805

Ripiceni

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1806

Ritmului

Strada

2

Nu

 

 

1807

Robescu Radu,lt.

Strada

2

Nu

 

 

1808

Rodica

Strada

2

Nu

 

 

1809

Romano Alexandru,pictor

Strada

2

Nu

 

 

1810

Romulus

Strada

2

Nu

 

 

1811

Ronda

Strada

2

Nu

 

 

1812

Ropotului

Strada

2

Nu

 

 

1813

Rosetti C. A.

Strada

2

Nu

 

 

1814

Rosetti Maria

Strada

2

Nu

 

 

1815

Rosetti Mircea

Strada

2

Nu

 

 

1816

Rosioarei

Strada

2

Nu

 

 

1817

Rossini Gioacchino,comp.

Strada

2

Nu

 

 

1818

Roventa Gheorghe,cpt.

Strada

2

Nu

 

 

1819

Rovine

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1820

Rumeoara

Strada

2

Nu

 

 

1821

Ruschita

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1822

Russel,dr.

Strada

2

Nu

 

 

1823

Russo Alecu

Strada

2

Nu

 

 

1824

Sachelarie Visarion,lt.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1825

Sagetii

Strada

2

Nu

 

 

1826

Salcamilor

Strada

2

Nu

 

 

1827

Salciilor

Strada

2

Nu

 

 

1828

Salmen Dimitrie,g-ral.

Strada

2

Nu

 

 

1829

Saltului

Strada

2

Nu

 

 

1830

Sanmedru

Strada

2

Nu

 

 

1831

Sanzieni

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1832

Sarafinesti

Strada

2

Nu

 

 

1833

Savu Marin,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1834

Savulescu Alexandru,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1835

Scaietilor

Strada

2

Nu

 

 

1836

Scheiul de Jos

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1837

Scheiul de Sus

Strada

2

Nu

 

 

1838

Schitul Darvari

Strada

2

Nu

 

 

1839

Scoalei

Strada

2

Nu

 

 

1840

Scoicilor

Strada

2

Nu

 

 

1841

Scortan Ion

Strada

2

Nu

 

 

1842

Secareanu Dumitru

Strada

2

Nu

 

 

1843

Semilunei

Strada

2

Nu

 

 

1844

Semnalului

Strada

2

Nu

 

 

1845

Seneslav Voievod

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1846

Serban Gheorghe

Strada

2

Nu

 

 

1847

Serbanica Vasile

Strada

2

Nu

 

 

1848

Serghiescu Marin

Strada

2

Nu

 

 

1849

Serii

Strada

2

Nu

 

 

1850

Sfanta Ana

Strada

2

Nu

 

 

1851

Sfanta Treime

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1852

Sfantul Niceta

Strada

2

Nu

 

 

1853

Sfantul Spiridon

Strada

2

Nu

 

 

1854

Sfantul Stefan

Strada

2

Nu

 

 

1855

Sfintilor

Strada

2

Nu

 

 

1856

Sighet

Strada

2

Nu

 

 

1857

Sighisoara

Strada

2

Nu

 

 

1858

Silistea

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1859

Silozului

Strada

2

Nu

 

 

1860

Silvestru

Strada

2

Nu

 

 

1861

Silvia

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1862

Simetriei

Strada

2

Nu

 

 

1863

Sinaia

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1864

Sipca

Strada

2

Nu

 

 

1865

Siragului

Strada

2

Nu

 

 

1866

Slaniceanu Nicolae,ing.

Strada

2

Nu

 

 

1867

Slovei

Strada

2

Nu

 

 

1868

Slugeru Dumitru

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1869

Smeurei

Strada

2

Nu

 

 

1870

Socolescu M. Ioan,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1871

Soltuzului

Strada

2

Nu

 

 

1872

Somoiog Constantin,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1873

Sorescu Stefan,serg.maj.

Strada

2

Nu

 

 

1874

Sos Andronache

Sosea

2

Nu

 

 

1875

Sos Colentina

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1876

Sos Dobroesti

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1877

Sos Electronicii

Sosea

2

Nu

 

 

1878

Sos Fabrica de Glucoza

Sosea

2

Nu

 

 

1879

Sos Fundeni

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1880

Sos Gherase

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1881

Sos Iancului

Sosea

2

Nu

 

 

1882

Sos Mihai Bravu

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

 

 

1883

Sos Morarilor

Sosea

2

Nu

 

 

1884

Sos Pantelimon

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1885

Sos Pipera

Sosea

2

Nu

 

 

1886

Sos Stefan cel Mare

Sosea

2

Nu

 

 

1887

Sos Vergului

Sosea

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1888

Spartacus

Strada

2

Nu

 

 

1889

Spatarul Mihai

Strada

2

Nu

 

 

1890

Spatarul Milescu Nicolae,cronicar

Strada

2

Nu

 

 

1891

Spatarului

Strada

2

Nu

 

 

1892

Sperantei

Strada

2

Nu

 

 

1893

Spinului

Strada

2

Nu

 

 

1894

Sportului

Strada

2

Nu

 

 

1895

Stanescu Gheorghe,slt.

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1896

Stanga Ion,cap.

Strada

2

Nu

 

 

1897

Staniloae Parintele

Strada

2

Nu

 

 

1898

Stavilarului

Strada

2

Nu

 

 

1899

Steaua Rosie

Strada

2

Nu

 

 

1900

Stefanescu Stefan,elev

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1901

Sterian Gheorghe,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1902

Stiucii

Strada

2

Nu

 

 

1903

Stolnicu Vasile

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1904

Strauss Johann

Strada

2

Nu

 

 

1905

Stroescu Vasile Vasilievici

Strada

2

Nu

 

 

1906

Suceava

Strada

2

Nu

 

 

1907

Suhard

Strada

2

Nu

 

 

1908

Sulfului

Strada

2

Nu

 

 

1909

Suveica

Strada

2

Nu

 

 

1910

Suvenir

Strada

2

Nu

 

 

1911

Tamaioarei

Strada

2

Nu

 

 

1912

Tampa

Strada

2

Nu

 

 

1913

Tanase Constantin

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1914

Tane Dumitru

Strada

2

Nu

 

 

1915

Tarcaus

Strada

2

Nu

 

 

1916

Tarnacopului

Strada

2

Nu

 

 

1917

Teiul Doamnei

Strada

2

Nu

 

 

1918

Teleajen

Strada

2

Nu

 

 

1919

Telia

Strada

2

Nu

 

 

1920

Teodorescu Ion,serg.

Strada

2

Nu

 

 

1921

Teofil

Strada

2

Nu

 

 

1922

Tepes Voda

Strada

2

Nu

 

 

1923

Termopile

Strada

2

Nu

 

 

1924

Tesatoarelor

Strada

2

Nu

 

 

1925

Teslei

Strada

2

Nu

 

 

1926

Timpului

Strada

2

Nu

 

 

1927

Titeica Gheorghe

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1928

Toamnei

Strada

2

Nu

 

 

 

 

1929

Tomovici Stelian,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1930

Toporului

Strada

2

Nu

 

 

1931

Torentului

Strada

2

Nu

 

 

1932

Traian

Strada

2

Nu

 

 

1933

Trei Scaune

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1934

Triteni

Strada

2

Nu

 

 

1935

Tudor Mihai

Strada

2

Nu

 

 

1936

Tugomir Voievod

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1937

Tulpinei

Strada

2

Nu

 

 

1938

Tunari

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1939

Turbinei

Strada

2

Nu

 

 

1940

Turistilor

Strada

2

Nu

 

 

1941

Turmelor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1942

Turnatorilor

Strada

2

Nu

 

 

1943

Turnul Eiffel

Strada

2

Nu

 

 

1944

Turnului

Strada

2

Nu

 

 

1945

Tusnad

Strada

2

Nu

 

 

1946

Tuzla

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1947

Urechescu Paul,av.

Strada

2

Nu

 

 

1948

Ursu Ion,prof.

Strada

2

Nu

 

 

1949

Utiesului

Strada

2

Nu

 

 

1950

Vacarescu Barbu

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1951

Valea Jiului

Strada

2

Nu

 

 

1952

Valea Magurei

Strada

2

Nu

 

 

1953

Valea Nucului

Strada

2

Nu

 

 

1954

Vaporul lui Assan

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1955

Vascau

Strada

2

Nu

 

 

1956

Vaselor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1957

Vasilescu Ion,cap.

Strada

2

Nu

 

 

1958

Vatra Luminoasa

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1959

Velicu Stefan,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1960

Velintei

Strada

2

Nu

 

 

1961

Venerei

Strada

2

Nu

 

 

1962

Verdi Giuseppe

Strada

2

Nu

 

 

1963

Verii

Strada

2

Nu

 

 

1964

Verona Arthur,pictor

Strada

2

Nu

 

 

1965

Veveritei

Strada

2

Nu

 

 

1966

Vidin

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1967

Vidraru

Strada

2

Nu

 

 

1968

Viesparilor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1969

Viitorului

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1970

Visinilor

Strada

2

Nu

 

 

1971

Vitejiei

Strada

2

Da - intregime

 

RTS

1972

Vlad Ion

Strada

2

Nu

 

 

1973

Vladislav Voievod

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1974

Vlaicu Aurel

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

1975

Vrancioaia

Strada

2

Nu

 

 

1976

Vuia Traian

Strada

2

Nu

 

 

1977

Vulcanei

Strada

2

Nu

 

 

1978

Xenopol

Strada

2

Nu

 

 

1979

Zagoritz Alexandru,arh.

Strada

2

Nu

 

 

1980

Zalau

Strada

2

Nu

 

 

1981

Zalelor

Strada

2

Nu

 

 

1982

Zambila Ionita,sold.

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1983

Zambilelor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1984

Zamfir A. Marcu,cap.

Strada

2

Nu

 

 

1985

Zamfir Gheorghe,sold.

Strada

2

Nu

 

 

1986

Zamfir Nicolae

Strada

2

Nu

 

 

1987

Zece Mese

Strada

2

Nu

 

 

1988

Zefirului

Strada

2

Nu

 

 

1989

Ziduri intre Vii

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1990

Ziduri Mosi

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

1991

Zidurilor

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1992

Zlatescu Constantin,medic

Strada

2

Da - v. mentiunea

 

RTS

1993

19 Noiembrie

Strada

3

Nu

 

 

1994

Academiei

Strada

3

Nu

 

 

1995

Academiei

Strada

1+3

Nu

 

 

1996

Adamache Vasile

Strada

3

Nu

 

 

1997

Agricultorilor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

1998

Al Adjud

Alee

3

Nu

 

 

1999

Al Anghel Dimitrie,poet

Alee

3

Nu

 

 

2000

Al Apahida

Alee

3

Nu

 

 

2001

Al Argintului

Alee

3

Nu

 

 

2002

Al Banul Udrea

Alee

3

Nu

 

 

2003

Al Barajul Bicaz

Alee

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2004

Al Barajul Bistritei

Alee

3

Nu

 

 

2005

Al Barajul Cucuteni

Alee

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2006

Al Barajul Dunarii

Alee

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2007

Al Barajul Iezeru

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2008

Al Barajul Lotru

Alee

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2009

Al Barajul Rovinari

Alee

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2010

Al Barajul Sadului

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2011

Al Barajul Uzului

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2012

Al Berevoiesti

Alee

3

Nu

 

 

2013

Al Blajel

Alee

3

Nu

 

 

2014

Al Botta Emil,poet

Alee

3

Nu

 

 

2015

Al Buchetului

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2016

Al Budacu

Alee

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2017

Al Buhusi

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2018

Al Buteica Marius Emanoil,erou

Alee

3

Nu

 

 

2019

Al Calnau

Alee

3

Nu

 

 

2020

Al Carstea Adrian,slt.

Alee

3

Nu

 

 

 

 

2021

Al Cauzasi

Alee

3

Nu

 

 

2022

Al Cindrel

Alee

3

Nu

 

 

2023

Al Cioplea

Alee

3

Nu

 

 

2024

Al Ciucea

Alee

3

Nu

 

 

2025

Al Ciungan Florin

Alee

3

Nu

 

 

2026

Al Codrii Neamtului

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2027

Al Fetesti

Alee

3

Nu

 

 

2028

Al Fizicienilor

Alee

3

Nu

 

 

2029

Al Foisorului

Alee

3

Nu

 

 

2030

Al Fuiorului

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2031

Al Ghibu Onisifor

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2032

Al Giurgeni

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2033

Al Goldis Vasile

Alee

3

Nu

 

 

2034

Al Hodos Iosif

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2035

Al Ianca

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2036

Al Ilioara

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2037

Al Jieneasca

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2038

Al Laceni

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2039

Al Lacramioarei

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2040

Al Leorda

Alee

3

Nu

 

 

2041

Al Lipanesti

Alee

3

Nu

 

 

2042

Al Lunca Bradului

Alee

3

Nu

 

 

2043

Al Lunca Moldovei

Alee

3

Nu

 

 

2044

Al Lunca Muresului

Alee

3

Nu

 

 

2045

Al Madarasi

Alee

3

Nu

 

 

2046

Al Manastirea Agapia

Alee

3

Nu

 

 

2047

Al Mizil

Alee

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2048

Al Moreni

Alee

3

Nu

 

 

2049

Al Moruzi Alexandru Voievod

Alee

3

Nu

 

 

2050

Al Mostistea

Alee

3

Nu

 

 

2051

Al Negru Voda

Alee

3

Nu

 

 

2052

Al Pacala

Alee

3

Nu

 

 

2053

Al Padurea Craiului

Alee

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2054

Al Perisoru

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2055

Al Plenita

Alee

3

Nu

 

 

2056

Al Plesesti

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2057

Al Postavarul

Alee

3

Nu

 

 

2058

Al Prevederii

Alee

3

Nu

 

 

2059

Al Ramnicu Sarat

Alee

3

Nu

 

 

2060

Al Ramnicu Valcea

Alee

3

Nu

 

 

2061

Al Rotunda

Alee

3

Nu

 

 

2062

Al Scolarilor

Alee

3

Nu

 

 

2063

Al Sibiana

Alee

3

Nu

 

 

2064

Al Solidaritatii

Alee

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2065

Al Stanila

Alee

3

Nu

 

 

2066

Al Suraia

Alee

3

Nu

 

 

 

 

2067

Al Tandala

Alee

3

Nu

 

 

2068

Al Tandarei

Alee

3

Nu

 

 

2069

Al Textilistilor

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2070

Al Tudor Constantin,frt.

Alee

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2071

Al Tudor Ion,sold.

Alee

3

Nu

 

 

2072

Al Varful cu Dor

Alee

3

Nu

 

 

2073

Al Vlahita

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2074

Al Zavideni

Alee

3

Da - intregime

 

RTS

2075

Albu Iosif,col.

Strada

3

Nu

 

 

2076

Alexander von Humboldt

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2077

Alunelului

Strada

3

Nu

 

 

2078

Ambrozie Matei,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2079

Anestinelor

Strada

3

Nu

 

 

2080

Apostol Margarit

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2081

Arcusului

Strada

3

Nu

 

 

2082

Armenis

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2083

Avutiei

Strada

3

Nu

 

 

2084

Baba Novac

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2085

Babeni

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2086

Bacani

Strada

3

Nu

 

 

2087

Baciu Judetu

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2088

Badescu Mircea

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2089

Baia de Fier

Strada

3

Nu

 

 

2090

Baia Mare

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2091

Balcesti

Strada

3

Nu

 

 

2092

Baniei

Strada

3

Nu

 

 

2093

Banul Udrea

Strada

3

Nu

 

 

2094

Barasch Iuliu,dr.

Strada

3

Nu

 

 

2095

Baratiei

Strada

3

Nu

 

 

2096

Barcarolei

Strada

3

Nu

 

 

2097

Barcianu Daniel,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2098

Barseanu Andrei

Strada

3

Nu

 

 

2099

Barsescu Agatha

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2100

Basarab Matei

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

 

2101

Bd 1 Decembrie 1918

Bulevard

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2102

Bd Basarabia

Bulevard

3

Nu

 

 

2103

Bd Botev Hristo

Bulevard

3

Nu

 

 

2104

Bd Bratianu C. Ion

Bulevard

3

Nu

 

 

2105

Bd Burebista

Bulevard

3

Nu

 

 

2106

Bd Camil Ressu

Bulevard

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2107

Bd Carol I

Bulevard

3

Nu

 

 

2108

Bd Coposu Corneliu

Bulevard

3

Nu

 

 

2109

Bd Decebal

Bulevard

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2110

Bd Energeticienilor

Bulevard

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2111

Bd Goga Octavian

Bulevard

3

Nu

 

 

2112

Bd Grigorescu Nicolae,pictor

Bulevard

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

 

 

2113

Bd Hristo Botev

Bulevard

3

Nu

 

 

2114

Bd Mircea Voda

Bulevard

3

Nu

 

 

2115

Bd Pallady Theodor

Bulevard

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2116

Bd Ramnicu Sarat

Bulevard

3

Nu

 

 

2117

Bd Regina Elisabeta

Bulevard

3

Nu

 

 

2118

11 Iunie

Strada

4

Nu

 

 

2119

Becatei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2120

Biserica Doamnei

Strada

3

Nu

 

 

2121

Bistricioara

Strada

3

Nu

 

 

2122

Blaga Lucian,poet

Strada

3

Nu

 

 

2123

Blajel

Strada

3

Nu

 

 

2124

Blanari

Strada

3

Nu

 

 

2125

Bolintineanu Dimitrie,scriitor

Strada

3

Nu

 

 

2126

Bolliac Cezar,poet

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2127

Bonea Marin,serg.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2128

Botea Aurel,lt.av.

Strada

3

Nu

 

 

2129

Brailita

Strada

3

Nu

 

 

2130

Brancusi Constantin,sculptor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2131

Branduselor

Strada

3

Nu

 

 

2132

Braniste Valeriu

Strada

3

Nu

 

 

2133

Bratarii

Strada

3

Nu

 

 

2134

Brauner Victor

Strada

3

Nu

 

 

2135

Bravilor

Strada

3

Nu

 

 

2136

Breaza

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2137

Brezeanu Iancu

Strada

3

Nu

 

 

2138

Bucovina

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2139

Budesti

Strada

3

Nu

 

 

2140

Buga

Strada

3

Nu

 

 

2141

Buhusi

Strada

3

Nu

 

 

2142

Bumbacari

Strada

3

Nu

 

 

2143

Burdujeni

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2144

Burlusi

Strada

3

Nu

 

 

2145

Burnitei

Strada

3

Nu

 

 

2146

Cal Calarasi

Cale

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2147

Cal Dudesti

Cale

3

Nu

 

 

2148

Cal Mosilor

Cale

3

Nu

 

 

2149

Cal Vacaresti

Cale

3

Nu

 

 

2150

Cal Victoriei

Cale

3

Nu

 

 

2151

Cal Victoriei

Cale

1+3

Nu

 

 

2152

Cal Vitan

Cale

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2153

Calan

Strada

3

Nu

 

 

2154

Caldarari

Strada

3

Nu

 

 

2155

Caloian Judetu

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2156

Calomfirescu Radu

Strada

3

Nu

 

 

2157

Calotesti

Strada

3

Nu

 

 

2158

Calugareni

Strada

3

Nu

 

 

 

 

2159

Calusarilor

Strada

3

Nu

 

 

2160

Campia Libertatii

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2161

Campineanca

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2162

Caolinului

Strada

3

Nu

 

 

2163

Carada Eugeniu

Strada

3

Nu

 

 

2164

Caragea Ilie,cap.

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2165

Caragiu Toma

Strada

3

Nu

 

 

2166

Carlova Vasile,poet

Strada

3

Nu

 

 

2167

Catanoaia

Strada

3

Nu

 

 

2168

Cauzasi

Strada

3

Nu

 

 

2169

Cavafii Vechi

Strada

3

Nu

 

 

2170

Cazanesti

Strada

3

Nu

 

 

2171

Cazangiilor

Strada

3

Nu

 

 

2172

Ceairului

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2173

Ceaus Radu

Strada

3

Nu

 

 

2174

Cercelus

Strada

3

Nu

 

 

2175

Cerna Panait,poet

Strada

3

Nu

 

 

2176

Chezasiei

Strada

3

Nu

 

 

2177

Chiciurei

Strada

3

Nu

 

 

2178

Chilioara

Strada

3

Nu

 

 

2179

Chiparosului

Strada

3

Nu

 

 

2180

Chitarei

Strada

3

Nu

 

 

2181

Cicoarei

Strada

3

Nu

 

 

2182

Ciubaru Ioan,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2183

Ciucea

Strada

3

Nu

 

 

2184

Cluceru Udricani

Strada

3

Nu

 

 

2185

Codrii Neamtului

Strada

3

Nu

 

 

2186

Cogalnic

Strada

3

Nu

 

 

2187

Coltei

Strada

3

Nu

 

 

2188

Columbelor

Strada

3

Nu

 

 

2189

Complexului

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2190

Confederatiei

Strada

3

Nu

 

 

2191

Constantinescu Mitrita,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2192

Copaceni

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2193

Cornul Caprei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2194

Cositelor

Strada

3

Nu

 

 

2195

Covaci

Strada

3

Nu

 

 

2196

Cozla

Strada

3

Nu

 

 

2197

Credintei

Strada

3

Nu

 

 

2198

Crestei

Strada

3

Nu

 

 

2199

Crinul de Gradina

Strada

3

Nu

 

 

2200

Cristea Adrian

Strada

3

Nu

 

 

2201

Crivatului

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2202

Cromului

Strada

3

Nu

 

 

2203

Cugir

Strada

3

Nu

 

 

2204

Cuibaru Ioan,serg.

Strada

3

Nu

 

 

 

 

2205

Culesului

Strada

3

Nu

 

 

2206

Culmea Veche

Strada

3

Nu

 

 

2207

Cultul Patriei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2208

Cumpanici Petre,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2209

Cunesti

Strada

3

Nu

 

 

2210

Cutezatorilor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2211

Dadu

Strada

3

Nu

 

 

2212

Danubiu

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2213

Darabani

Strada

3

Nu

 

 

2214

Delea Noua

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2215

Deltei

Strada

3

Nu

 

 

2216

Demarat Zossima

Strada

3

Nu

 

 

2217

Depozitului

Strada

3

Nu

 

 

2218

Diligentei

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2219

Discului

Strada

3

Nu

 

 

2220

Doamna Chiajna

Strada

3

Nu

 

 

2221

Doamnei

Strada

3

Nu

 

 

2222

Dobrescu Matache

Strada

3

Nu

 

 

2223

Dobroteasa

Strada

3

Nu

 

 

2224

Doicesti

Strada

3

Nu

 

 

2225

Doja Gheorghe

Strada

3

Nu

 

 

2226

Doliei

Strada

3

Nu

 

 

2227

Dragan Constantin,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2228

Dragan Dumitru,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2229

Dristorului

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2230

Drum Gura Calitei

Drum

3

Nu

 

 

2231

Drum intre Tarlale

Drum

3

Nu

 

 

2232

Drum Lunca Corbului

Drum

3

Nu

 

 

2233

Drum Lunca Jaristei

Drum

3

Nu

 

 

2234

Drum Lunca Merilor

Drum

3

Nu

 

 

2235

Drum Malu Rosu

Drum

3

Nu

 

 

2236

Drum Murgului

Drum

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2237

Drum Satenilor

Drum

3

Nu

 

 

2238

Drumeagului

Strada

3

Nu

 

 

2239

Drumetului

Strada

3

Nu

 

 

2240

Drumul intre Vii

Strada

3

Nu

 

 

2241

Dumitru Petre,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2242

Dumitru Z. Nicolae,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2243

Dunarea Albastra

Strada

3

Nu

 

 

2244

Economiei

Strada

3

Nu

 

 

2245

Elbrus

Strada

3

Nu

 

 

2246

Elias Jacques

Strada

3

Nu

 

 

2247

Elinescu Nita

Strada

3

Nu

 

 

2248

Eretelui

Strada

3

Nu

 

 

2249

Esarfei

Strada

3

Nu

 

 

2250

Eterului

Strada

3

Nu

 

 

 

 

2251

Everest

Strada

3

Nu

 

 

2252

Fetesti

Strada

3

Nu

 

 

2253

Fetitelor

Strada

3

Nu

 

 

2254

Filderman Wilhelm

Strada

3

Nu

 

 

2255

Fildesului

Strada

3

Nu

 

 

2256

Filibiliu Ion,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2257

Filitti C. Ioan

Strada

3

Nu

 

 

2258

Firidei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2259

Fizicienilor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2260

Floare Albastra

Strada

3

Nu

 

 

2261

Florescu Ion Emanoil,g-ral.

Strada

3

Nu

 

 

2262

Foisoreanu Mihail,lt.

Strada

3

Nu

 

 

2263

Foisorului

Strada

3

Nu

 

 

2264

Franceza

Strada

3

Nu

 

 

2265

Frasinetului

Strada

3

Nu

 

 

2266

Gabroveni

Strada

3

Nu

 

 

2267

Ganovici Dumitru,lt.

Strada

3

Nu

 

 

2268

Garleanu Emil

Strada

3

Nu

 

 

2269

Gheorghe Cristescu

Strada

3

Nu

 

 

2270

Gheorghiev Vasile,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2271

Ghetu Anghel,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2272

Ghica Ion

Strada

3

Nu

 

 

2273

Gologanului

Strada

3

Nu

 

 

2274

Gospodariei

Strada

3

Nu

 

 

2275

Gradinarilor

Strada

3

Nu

 

 

2276

Grigore Ion,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2277

Grindeiului

Strada

3

Nu

 

 

2278

Grota Lacurilor

Strada

3

Nu

 

 

2279

Gruiul Argesului

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2280

Gura Ialomitei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2281

Gura Vadului

Strada

3

Nu

 

 

2282

Gura Vaii

Strada

3

Nu

 

 

2283

Hagiului

Strada

3

Nu

 

 

2284

Halelor

Strada

3

Nu

 

 

2285

Hanul cu Tei

Strada

3

Nu

 

 

2286

Harsova

Strada

3

Nu

 

 

2287

Hasmas

Strada

3

Nu

 

 

2288

Horezu

Strada

3

Nu

 

 

2289

Iancu I. Grigore,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2290

Idealului

Strada

3

Nu

 

 

2291

Ilioara

Strada

3

Nu

 

 

2292

Industriilor

Strada

3

Nu

 

 

2293

Int Albastritei

Intrare

3

Nu

 

 

2294

Int Amazoanei

Intrare

3

Nu

 

 

2295

Int Anestinelor

Intrare

3

Nu

 

 

2296

Int Aniversarii

Intrare

3

Nu

 

 

 

 

2297

Int Arenei

Intrare

3

Nu

 

 

2298

Int Arsura

Intrare

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2299

Int Atasamentului

Intrare

3

Nu

 

 

2300

Int Baba Novac

Intrare

3

Nu

 

 

2301

Int Badeni

Intrare

3

Da - intregime

 

RTS

2302

Int Banul Udrea

Intrare

3

Nu

 

 

2303

Int Barseanu Andrei

Intrare

3

Nu

 

 

2304

Int Barsei

Intrare

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2305

Int Bolliac Cezar,poet

Intrare

3

Nu

 

 

2306

Int Borceag

Intrare

3

Nu

 

 

2307

Int Brates

Intrare

3

Nu

 

 

2308

Int Budeasa

Intrare

3

Nu

 

 

2309

Int Buzoianu Gh. Ion,lt.col.

Intrare

3

Nu

 

 

2310

Int Caloian Judetu

Intrare

3

Nu

 

 

2311

Int Canarului

Intrare

3

Nu

 

 

2312

Int Carbunesti

Intrare

3

Nu

 

 

2313

Int Ceaus Radu

Intrare

3

Nu

 

 

2314

Int Chimiei

Intrare

3

Nu

 

 

2315

Int Ciopleanu Ion

Intrare

3

Nu

 

 

2316

Int Clailor

Intrare

3

Nu

 

 

2317

Int Clucereasa Maria

Intrare

3

Nu

 

 

2318

Int Coltului

Intrare

3

Nu

 

 

2319

Int Concursului

Intrare

3

Nu

 

 

2320

Int Cortinei

Intrare

3

Nu

 

 

2321

Int Cosarului

Intrare

3

Da - intregime

 

RTS

2322

Int Dealul Poeni

Intrare

3

Nu

 

 

2323

Int Demetrescu Traian

Intrare

3

Nu

 

 

2324

Int Dinamicei

Intrare

3

Nu

 

 

2325

Int Fumaritei

Intrare

3

Nu

 

 

2326

Int Ganescu Grigore,prof.

Intrare

3

Nu

 

 

2327

Int Greierului

Intrare

3

Nu

 

 

2328

Int Homorod

Intrare

3

Nu

 

 

2329

Int Horbotei

Intrare

3

Da - intregime

 

RTS

2330

Int Hulubilor

Intrare

3

Nu

 

 

2331

Int Industriilor

Intrare

3

Nu

 

 

2332

Int Invingatorilor

Intrare

3

Nu

 

 

2333

Int Jaristea

Intrare

3

Nu

 

 

2334

Int Lacul Lala

Intrare

3

Nu

 

 

2335

Int Lianei

Intrare

3

Nu

 

 

2336

Int Licurici

Intrare

3

Nu

 

 

2337

Int Literei

Intrare

3

Nu

 

 

2338

Int Lucaciu Vasile,preot

Intrare

3

Nu

 

 

2339

Int Mamulari

Intrare

3

Nu

 

 

2340

Int Metalului

Intrare

3

Nu

 

 

2341

Int Muncii

Intrare

3

Da - intregime

 

RTS

2342

Int Muscatei

Intrare

3

Nu

 

 

 

 

2343

Int Negru Voda

Intrare

3

Nu

 

 

2344

Int Odobesti

Intrare

3

Nu

 

 

2345

Int Olteni

Intrare

3

Nu

 

 

2346

Int Parfumului

Intrare

3

Nu

 

 

2347

Int Parului

Intrare

3

Nu

 

 

2348

Int Patinoarului

Intrare

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2349

Int Patrulei

Intrare

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2350

Int Platon

Intrare

3

Nu

 

 

2351

Int Popescu Eufrosina

Intrare

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2352

Int Popper Maximilian,dr.

Intrare

3

Nu

 

 

2353

Int Prispei

Intrare

3

Nu

 

 

2354

Int Pristolului

Intrare

3

Nu

 

 

2355

Int Reconstructiei

Intrare

3

Nu

 

 

2356

Int Rubinului

Intrare

3

Nu

 

 

2357

Int Scorteni

Intrare

3

Nu

 

 

2358

Int Sectorului

Intrare

3

Nu

 

 

2359

Int Selari Nicolae

Intrare

3

Nu

 

 

2360

Int Siliciului

Intrare

3

Nu

 

 

2361

Int Simbolului

Intrare

3

Nu

 

 

2362

Int Stafetei

Intrare

3

Nu

 

 

2363

Int Stejarului

Intrare

3

Nu

 

 

2364

Int Tarcau

Intrare

3

Nu

 

 

2365

Int Titan

Intrare

3

Da - intregime

 

RTS

2366

Int Tropicelor

Intrare

3

Nu

 

 

2367

Int Tudorache Gheorghe

Intrare

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2368

Int Vailor

Intrare

3

Nu

 

 

2369

Int Valaori Iuliu,prof.

Intrare

3

Nu

 

 

2370

Int Vaslei

Intrare

3

Nu

 

 

2371

Int Violoncelului

Intrare

3

Nu

 

 

2372

Int Viseul de Sus

Intrare

3

Nu

 

 

2373

Int Voronet

Intrare

3

Da - intregime

 

RTS

2374

Int Zenovie Avram,mr.

Intrare

3

Nu

 

 

2375

Intrecerii

Strada

3

Nu

 

 

2376

Inventiei

Strada

3

Nu

 

 

2377

Invingatorilor

Strada

3

Nu

 

 

2378

Ionescu D. Petre,plt.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2379

Ionescu Gion Gh.,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2380

Iosif Ion,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2381

Iosif Stefan Octavian,poet

Strada

3

Nu

 

 

2382

Iosifesti

Strada

3

Nu

 

 

2383

Irisului

Strada

3

Nu

 

 

2384

Istriei

Strada

3

Nu

 

 

2385

Ivo Andric

Strada

3

Nu

 

 

2386

Jean Alexandru Steriadi

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2387

Judetu Gheorghe

Strada

3

Nu

 

 

2388

Labirint

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

2389

Laborator

Strada

3

Nu

 

 

2390

Lacramioarei

Strada

3

Nu

 

 

2391

Lacul Greaca

Strada

3

Nu

 

 

2392

Lalelelor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2393

Lazareanu Barbu

Strada

3

Nu

 

 

2394

Lazareni

Strada

3

Nu

 

 

2395

Lazarescu Petre,lt.av.

Strada

3

Nu

 

 

2396

Lemnisorului

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2397

Levantica

Strada

3

Nu

 

 

2398

Licaret Nicolae,cpt.

Strada

3

Nu

 

 

2399

Abatajului

Strada

5

Nu

 

 

2400

Logofatul Tautu

Strada

3

Nu

 

 

2401

Logofatul Udriste

Strada

3

Nu

 

 

2402

Lotrioara

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2403

Loviste

Strada

3

Nu

 

 

2404

Lucaciu Vasile,preot

Strada

3

Nu

 

 

2405

Lucieni

Strada

3

Nu

 

 

2406

Lugojana

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2407

Lunca Banului

Strada

3

Nu

 

 

2408

Lunca Bradului

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2409

Lupsanu

Strada

3

Nu

 

 

2410

Magatti Alexandru,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2411

Magnetului

Strada

3

Nu

 

 

2412

Magura Mare

Strada

3

Nu

 

 

2413

Malureni

Strada

3

Nu

 

 

2414

Malva

Strada

3

Nu

 

 

2415

Mamulari

Strada

3

Nu

 

 

2416

Manea Gheorghe

Strada

3

Nu

 

 

2417

Mantuleasa

Strada

3

Nu

 

 

2418

Mares Scarlat,lt.av.

Strada

3

Nu

 

 

2419

Marin Marin,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2420

Marin Nicolae,sold.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2421

Martinesti

Strada

3

Nu

 

 

2422

Marului

Strada

3

Nu

 

 

2423

Mavrogheni Nicolae

Strada

3

Nu

 

 

2424

Medeleni

Strada

3

Nu

 

 

2425

Meiului

Strada

3

Nu

 

 

2426

Mesterul Manole

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2427

Mihale N. Stelian,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2428

Mileanca

Strada

3

Nu

 

 

2429

Miletin

Strada

3

Nu

 

 

2430

Minis

Strada

3

Nu

 

 

2431

Minulescu Ion,poet

Strada

3

Nu

 

 

2432

Miraslau

Strada

3

Nu

 

 

2433

Mizil

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2434

Moga Alexandru,slt.

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

2435

Moise Nicoara,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2436

Monolitului

Strada

3

Nu

 

 

2437

Morilor

Strada

3

Nu

 

 

2438

Mortun Ion

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2439

Moruzi Alexandru Voievod

Strada

3

Nu

 

 

2440

Mos Ion Roata

Strada

3

Nu

 

 

2441

Motilor

Strada

3

Nu

 

 

2442

Mugur Mugurel

Strada

3

Nu

 

 

2443

Muntii Mehedinti

Strada

3

Nu

 

 

2444

Muresana

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2445

Mureseni

Strada

3

Nu

 

 

2446

Murgeni

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2447

Murgu Eftimie,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2448

Nazuintei

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2449

Neagu Andrei,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2450

Nedelcu Ion,plt.

Strada

3

Nu

 

 

2451

Negoiu

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2452

Negostina

Strada

3

Nu

 

 

2453

Negru Voda

Strada

3

Nu

 

 

2454

Nerva Traian

Strada

3

Nu

 

 

2455

Nicolae Tudor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2456

Nicolau S. Stefan,prof.dr.

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2457

Nistor Ion

Strada

3

Nu

 

 

2458

Nottara C. Constantin

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2459

Nucului

Strada

3

Nu

 

 

2460

Octavian

Strada

3

Nu

 

 

2461

Odobesti

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2462

Olteni

Strada

3

Nu

 

 

2463

Oriav

Strada

3

Nu

 

 

2464

Ozana

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2465

Padurea Craiului

Strada

3

Nu

 

 

2466

Paleologu

Strada

3

Nu

 

 

2467

Pana Gheorghe,erou

Strada

3

Nu

 

 

2468

Pann Anton

Strada

3

Nu

 

 

2469

Panu Anastase

Strada

3

Nu

 

 

2470

Papadiei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2471

Papazoglu Dumitru,lt.col.

Strada

3

Nu

 

 

2472

Papiu Ilarian Alexandru,ist.

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2473

Parfumului

Strada

3

Nu

 

 

2474

Parjolescu Ion,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2475

Pas Balcescu Nicolae

Strada

3

Nu

 

 

2476

Pascal Aristide

Strada

3

Nu

 

 

2477

Pascu Nicolae,lt.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2478

Patlaginei

Strada

3

Nu

 

 

2479

Patrascanu Lucretiu

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2480

Patrascu Voda

Strada

3

Nu

 

 

 

 

2481

Patriei

Strada

3

Nu

 

 

2482

Patriotilor

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2483

Patulului

Strada

3

Nu

 

 

2484

Paunescu Paltin Ion

Strada

3

Nu

 

 

2485

Paunesti

Strada

3

Nu

 

 

2486

Pazon Marin,plt.

Strada

3

DA - v. mentiunea

 

RTS

2487

Peles

Strada

3

Nu

 

 

2488

Pelinului

Strada

3

Nu

 

 

2489

Pene Dumitru,serg.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2490

Penes Curcanul

Strada

3

Nu

 

 

2491

Petrache Florea,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2492

Petrascu Gheorghe

Strada

3

Nu

 

 

2493

Petre Petre,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2494

Pietroselului

Strada

3

Nu

 

 

2495

Pillat Ion

Strada

3

Nu

 

 

2496

Piscu Rachitei

Strada

3

Nu

 

 

2497

Plutei

Strada

3

Nu

 

 

2498

Polosca Tanase,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2499

Popa Florea,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2500

Popa Nan

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2501

Popa Soare

Strada

3

Nu

 

 

2502

Popa Stoica din Farcas

Strada

3

Nu

 

 

2503

Popescu Alexandru,lt.

Strada

3

Nu

 

 

2504

Popescu Eufrosina

Strada

3

Nu

 

 

2505

Popper Maximilian,dr.

Strada

3

Nu

 

 

2506

Postasului

Strada

3

Nu

 

 

2507

Postavarul

Strada

3

Nu

 

 

2508

Postei

Strada

3

Nu

 

 

2509

Prevederii

Strada

3

DA - v. mentiunea

 

RTS, RTS

2510

Prieteniei

Strada

3

Da - intregime

 

 

2511

Prigoriilor

Strada

3

Nu

 

 

2512

Prisaca Dornei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2513

Pta Alba Iulia

Piata

3

Nu

 

 

2514

Pta Coposu Corneliu

Piata

3

Nu

 

 

2515

Pta Sfantul Gheorghe

Piata

3

Nu

 

 

2516

Pta Traian

Piata

3+2

Nu

 

 

2517

Pta Unirii

Piata

3

Nu

 

 

2518

Pta Universitatii

Piata

3

Nu

 

 

2519

Pupitrului

Strada

3

Nu

 

 

2520

Putul cu Roata

Strada

3

Nu

 

 

2521

Racari

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2522

Racatau

Strada

3

Nu

 

 

2523

Racoteanu G. Ion,mr.

Strada

3

Nu

 

 

2524

Radu Gheorghe,plt.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2525

Rallet Dimitrie,dr.

Strada

3

Nu

 

 

2526

Ramnicu Valcea

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

 

 

2527

Rampei

Strada

3

Nu

 

 

2528

Randunelelor

Strada

3

Nu

 

 

2529

Rarau

Strada

3

Nu

 

 

2530

Rasinari

Strada

3

Nu

 

 

2531

Rasovita

Strada

3

Nu

 

 

2532

Rasvani

Strada

3

Nu

 

 

2533

Rebreanu Liviu

Strada

3

Nu

 

 

2534

Reconstructiei

Strada

3

Nu

 

 

2535

Regenerarii

Strada

3

Nu

 

 

2536

Releului

Strada

3

Nu

 

 

2537

Remus

Strada

3

Nu

 

 

2538

Robescu F. Constantin

Strada

3

Nu

 

 

2539

Rodiei

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2540

Rodnei

Strada

3

Nu

 

 

2541

Rodul Pamantului

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2542

Romulus

Strada

3

Nu

 

 

2543

Rosianu

Strada

3

Nu

 

 

2544

Rosu Nicolae

Strada

3

Nu

 

 

2545

Rotaru Ion,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2546

Rotunda

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2547

Rulmentului

Strada

3

Nu

 

 

2548

Rusanesti

Strada

3

Nu

 

 

2549

Sabitei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2550

Sahighian Ion,regizor

Strada

3

Nu

 

 

2551

Salcioarei

Strada

3

Nu

 

 

2552

Sapte Drumuri

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2553

Sarmizegetusa

Strada

3

Nu

 

 

2554

Satelitului

Strada

3

Nu

 

 

2555

Scaune

Strada

3

Nu

 

 

2556

Schitului

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2557

Scoala Ciocanul

Strada

3

Nu

 

 

2558

Sebe T. Niculae,sold.

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2559

Sebes

Strada

3

Nu

 

 

2560

Sebesana

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2561

Segovia

Strada

3

Nu

 

 

2562

Selari

Strada

3

Nu

 

 

2563

Selimbar

Strada

3

Nu

 

 

2564

Sepcari

Strada

3

Nu

 

 

2565

Serban Ghita,sold.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2566

Sfanta Vineri

Strada

3

Nu

 

 

2567

Sfantul Dumitru

Strada

3

Nu

 

 

2568

Sihleanu Alexandru Zamfir,poet

Strada

3

Nu

 

 

2569

Siminocului

Strada

3

Nu

 

 

2570

Sinesti

Strada

3

Nu

 

 

2571

Sintesti

Strada

3

Nu

 

 

2572

Sita R. Vasile,serg.

Strada

3

Nu

 

 

 

 

2573

Slanic

Strada

3

Nu

 

 

2574

Smardan

Strada

3

Nu

 

 

2575

Soarelui

Strada

3

Nu

 

 

2576

Soimari

Strada

3

Nu

 

 

2577

Sos Dudesti - Pantelimon

Sosea

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2578

Sos Gara Catelu

Sosea

3

Nu

 

 

2579

Sos Mihai Bravu

Sosea

2+3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2580

Sperantia D. Theodor

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2581

Spiesti

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2582

Spiridon Matei,sold.

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2583

Spl Independentei

Splai

3

Nu

 

 

2584

Actiunii

Strada

4

Nu

 

 

2585

Stan Judetu

Strada

3

Nu

 

 

2586

Stavropoleos

Strada

3

Nu

 

 

2587

Stefan Constantin,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2588

Stefanescu Teodor

Strada

3

Nu

 

 

2589

Stelea Spatarul

Strada

3

Nu

 

 

2590

Stirului

Strada

3

Nu

 

 

2591

Stiubei

Strada

3

Nu

 

 

2592

Tarancutei

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2593

Tarnita

Strada

3

Nu

 

 

2594

Tarnoveanu Mihail

Strada

3

Nu

 

 

2595

Tattarescu Gheorghe,pictor

Strada

3

Nu

 

 

2596

Teclu Nicolae

Strada

3

Nu

 

 

2597

Teodorescu Constantin,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2598

Teodorescu Gh. Dem.

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

2599

Teodorini Elena

Strada

3

Nu

 

 

2600

Ticus

Strada

3

Nu

 

 

2601

Tiglina

Strada

3

Nu

 

 

2602

Tina M. Petre,sold.

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2603

Tina Radu,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2604

Tinutului

Strada

3

Nu

 

 

2605

Tomis

Strada

3

Nu

 

 

2606

Toneanu Vasile

Strada

3

Nu

 

 

2607

Tonitza Nicolae,pictor

Strada

3

Nu

 

 

2608

Traian

Strada

3+2

Nu

 

 

2609

Trandafirul Rosu

Strada

3

Nu

 

 

2610

Trapezului

Strada

3

Da - intregime

 

RTP, RTS

2611

Trifoi

Strada

3

Nu

 

 

2612

Trilului

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2613

Troscotului

Strada

3

Nu

 

 

2614

Tuculescu Ion

Strada

3

DA - v. mentiunea

 

RTS

2615

Tudor Gheorghe Bogdan

Strada

3

Nu

 

 

2616

Tudor Ion,sold.

Strada

3

Nu

 

 

2617

Tufanica

Strada

3

Nu

 

 

2618

Turturelelor

Strada

3

Nu

 

 

 

 

2619

Unitatii

Strada

3

Nu

 

 

2620

Vailor

Strada

3

Nu

 

 

2621

Valaori Iuliu,prof.

Strada

3

Nu

 

 

2622

Valea Buzaului

Strada

3

DA - v. mentiunea

 

RTS

2623

Valea Mieilor

Strada

3

Nu

 

 

2624

Valea Sadului

Strada

3

Nu

 

 

2625

Valsanesti

Strada

3

Nu

 

 

2626

Vamesului

Strada

3

Nu

 

 

2627

Vantului

Strada

3

Nu

 

 

2628

Varasti

Strada

3

Nu

 

 

2629

Vartej Gheorghe,serg.

Strada

3

Nu

 

 

2630

Verdetei

Strada

3

Nu

 

 

2631

Vericescu

Strada

3

Nu

 

 

2632

Vintila Voda

Strada

3

Nu

 

 

2633

Virginia

Strada

3

Nu

 

 

2634

Viseul de Sus

Strada

3

Nu

 

 

2635

Vitejilor

Strada

3

Nu

 

 

2636

Vitioara

Strada

3

Nu

 

 

2637

Vlad Dracu

Strada

3

Nu

 

 

2638

Vlad Judetu

Strada

3

Nu

 

 

2639

Vlahita

Strada

3

Nu

 

 

2640

Vlahuta Alexandru

Strada

3

Nu

 

 

2641

Vlaicu Voda

Strada

3

Nu

 

 

2642

Voiculescu Vasile

Strada

3

Nu

 

 

2643

Voineasa

Strada

3

Nu

 

 

2644

Voinescu Ion

Strada

3

Nu

 

 

2645

Voinicului

Strada

3

Nu

 

 

2646

Voiosiei

Strada

3

Nu

 

 

2647

Voronet

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

2648

Vrejului

Strada

3

Nu

 

 

2649

Adamescu Gheorghe

Strada

4

Nu

 

 

2650

Al Aliorului

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2651

Al Barbu Gh. Nicolae,sold.

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2652

Al Borcea

Alee

4

Nu

 

 

2653

Al Bran

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2654

Al Calinesti

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2655

Al Cetatea Veche

Alee

4

Nu

 

 

2656

Al Ciceu

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2657

Al Covasna

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2658

Al Crevedia

Alee

4

Nu

 

 

2659

Al Cricovul Dulce

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2660

Al Cricovul Sarat

Alee

4

Nu

 

 

2661

Al Dealul Mitropoliei

Alee

4

Nu

 

 

2662

Al Dolina

Alee

4

Nu

 

 

2663

Al Donea Diana Alexandra

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2664

Al Dorohoi

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

 

 

2665

Al Gornesti

Alee

4

Nu

 

 

2666

Al Holut Emil, serg.maj.

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2667

Al Huedin

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2668

Al Izvorul Crisului

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2669

Al Izvorul Oltului

Alee

4

Nu

 

 

2670

Al Lamotesti

Alee

4

Nu

 

 

2671

Al Livada cu Duzi

Alee

4

Nu

 

 

2672

Al Mirea Mioara Luiza,erou

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2673

Al Mladinovici Dragos,slt.postmortem

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2674

Al Moldovita

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2675

Al Nehoiu

Alee

4

Nu

 

 

2676

Al Niculitel

Alee

4

Nu

 

 

2677

Al Ornamentului

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2678

Al Poenari

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2679

Al Popescu Victor,serg.maj.

Alee

4

Nu

 

 

2680

Al Racovita Emil

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2681

Al Raul Sadului

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2682

Al Raul Targului

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2683

Al Resita A

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2684

Al Resita B

Alee

4

Nu

 

 

2685

Al Resita C

Alee

4

Nu

 

 

2686

Al Resita D

Alee

4

Nu

 

 

2687

Al Secuilor

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2688

Al Slatioara

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2689

Al Somesul Cald

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2690

Al Somesul Mare

Alee

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2691

Al Somesul Mic

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2692

Al Stupilor

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2693

Al Suter

Alee

4

Nu

 

 

2694

Al Tebea

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2695

Al Terasei

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2696

Al Tohani

Alee

4

Nu

 

 

2697

Al Tomesti

Alee

4

Nu

 

 

2698

Al Trestiana

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2699

Al Ucea

Alee

4

Nu

 

 

2700

Al Uioara

Alee

4

Nu

 

 

2701

Al Urucu Dan Adrian,erou

Alee

4

Nu

 

 

2702

Al Visana

Alee

4

Da - intregime

 

RTS

2703

Al Zanelor

Alee

4

Nu

 

 

2704

Alba

Strada

4

Nu

 

 

2705

Albinelor

Strada

4

Nu

 

 

2706

Aliorului

Strada

4

Nu

 

 

2707

Almasu Mare

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2708

Almasu Mic

Strada

4

Nu

 

 

2709

Alpinesti

Strada

4

Nu

 

 

2710

Alunisului

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

2711

Aluviunii

Strada

4

Nu

 

 

2712

Amara

Strada

4

Nu

 

 

2713

Ancuta Ilie,serg.maj.

Strada

4

Nu

 

 

2714

Arcadiei

Strada

4

Nu

 

 

2715

Argesului

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2716

Armoniei

Strada

4

Nu

 

 

2717

Avalansei

Strada

4

Nu

 

 

2718

Bacalbasa Anton

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2719

Bacia

Strada

4

Nu

 

 

2720

Bacovia George,poet

Strada

4

Nu

 

 

2721

Bailesti

Strada

4

Nu

 

 

2722

Baladei

Strada

4

Nu

 

 

2723

Balasanu Alexandru

Strada

4

Nu

 

 

2724

Baldana

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2725

Balea

Strada

4

Nu

 

 

2726

Baltita

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2727

Banisor

Strada

4

Nu

 

 

2728

Bardului

Strada

4

Nu

 

 

2729

Barza

Strada

4

Nu

 

 

2730

Bd Abatorului

Bulevard

4

Nu

 

 

2731

Bd Brancoveanu Constantin

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2732

Bd Cantemir Dimitrie

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2733

Bd Colectorului

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2734

Bd Cosbuc George,poet

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2735

Bd Libertatii

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2736

Bd Marasesti

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2737

Bd Metalurgiei

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2738

Bd Obregia Alexandru

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2739

Bd Regina Maria

Bulevard

4

Piata regina Maria

str. Tismana

RTS

2740

Bd Sincai Gheorghe

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2741

Bd Tineretului

Bulevard

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2742

Bd Unirii

Bulevard

3+4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2743

Belerciu Nicolae,slt.

Strada

4

Nu

 

 

2744

Bibescu Voda

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2745

Biserica Alexe

Strada

4

Nu

 

 

2746

Blandesti

Strada

4

Nu

 

 

2747

Boccaccio Giovanni

Strada

4

Nu

 

 

2748

Bodoc

Strada

4

Nu

 

 

2749

Boian

Strada

4

Nu

 

 

2750

Boldului

Strada

4

Nu

 

 

2751

Boltei

Strada

4

Nu

 

 

2752

Bordesti

Strada

4

Nu

 

 

2753

Boroczin,mr.

Strada

4

Nu

 

 

2754

Borodesti

Strada

4

Nu

 

 

2755

Bosianu Constantin

Strada

4

Nu

 

 

2756

Bradetului

Strada

4

Nu

 

 

 

 

2757

Brazdei

Strada

4

Nu

 

 

2758

Brumarescu Dumitru

Strada

4

Nu

 

 

2759

Buciumasilor

Strada

4

Nu

 

 

2760

Bucovat

Strada

4

Nu

 

 

2761

Bucsoiu

Strada

4

Nu

 

 

2762

Bucur

Strada

4

Nu

 

 

2763

Budai Deleanu Ioan,scriitor

Strada

4

Nu

 

 

2764

Buzescu Preda,spatar

Strada

4

Nu

 

 

2765

Caisului

Strada

4

Nu

 

 

2766

Cal Piscului

Cale

4

Da - intregime

 

RTS

2767

Cal Rahovei

Cale

4

Nu

 

 

2768

Cal Serban Voda

Cale

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2769

Cal Vacaresti

Cale

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2770

Caltunas

Strada

4

Nu

 

 

2771

Caltunasi

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2772

Calugaru Marin

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2773

Campurelu

Strada

4

Nu

 

 

2774

Capidava

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2775

Caramidarii de Jos

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2776

Cararuia

Strada

4

Nu

 

 

2777

Catrunesti

Strada

4

Nu

 

 

2778

Cercetatorilor

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2779

Cerchez C. Mihail,g-ral.

Strada

4

Nu

 

 

2780

Cetatea Poenari

Strada

4

Nu

 

 

2781

Cetatea Veche

Strada

4

Nu

 

 

2782

Cetinei

Strada

4

Nu

 

 

2783

Chindiei

Strada

4

Nu

 

 

2784

Chiperesti

Strada

4

Nu

 

 

2785

Cimpoierilor

Strada

4

Nu

 

 

2786

Ciobanu Mircea

Strada

4

Nu

 

 

2787

Ciocanesti

Strada

4

Nu

 

 

2788

Ciochina

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2789

Ciocodeica P. Ioan,sold.

Strada

4

Nu

 

 

2790

Ciurului

Strada

4

Nu

 

 

2791

Cojescu Iancu

Strada

4

Nu

 

 

2792

Colnicului

Strada

4

Nu

 

 

2793

Colorian Anton,prof.dr.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2794

Comisani

Strada

4

Nu

 

 

2795

Concordiei

Strada

4

Nu

 

 

2796

Condurache I. Gheorghe,serg.

Strada

4

Nu

 

 

2797

Cornelia

Strada

4

Nu

 

 

2798

Cornesti

Strada

4

Nu

 

 

2799

Cornetului

Strada

4

Nu

 

 

2800

Costescu Gheorghe,col.

Strada

4

Nu

 

 

2801

Costescu Petre,cap.

Strada

4

Nu

 

 

2802

Costila

Strada

4

Nu

 

 

 

 

2803

Covasna

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2804

Crisului

Strada

4

Nu

 

 

2805

Cucuzel Ioan

Strada

4

Nu

 

 

2806

Cutitul de Argint

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2807

Cuza Elena

Strada

4

Nu

 

 

2808

Cuza Voda

Strada

4

Nu

 

 

2809

Dalhauti

Strada

4

Nu

 

 

2810

Dambovnicului

Strada

4

Nu

 

 

2811

Dambului

Strada

4

Nu

 

 

2812

Danielopol Gheorghe

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2813

Daracului

Strada

4

Nu

 

 

2814

David Ilie,serg.

Strada

4

Nu

 

 

2815

Dealul Mare

Strada

4

Nu

 

 

2816

Deceneu

Strada

4

Nu

 

 

2817

Democratiei

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2818

Desesti

Strada

4

Nu

 

 

2819

Diditel

Strada

4

Nu

 

 

2820

Dimitrescu Stefan,pictor

Strada

4

Nu

 

 

2821

Dinu Paraschiv,cap.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2822

Dolhasca

Strada

4

Nu

 

 

2823

Domnita Florica

Strada

4

Nu

 

 

2824

Dorohoi

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2825

Draganesti

Strada

4

Nu

 

 

2826

Drum Bercenarului

Drum

4

Nu

 

 

2827

Drum Binelui

Drum

4

Nu

 

 

2828

Drum Campeni

Drum

4

Nu

 

 

2829

Drum Cheile Turzii

Drum

4

Nu

 

 

2830

Drum Cretestilor

Drum

4

Nu

 

 

2831

Drum Gazarului

Drum

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2832

Drum Gilaului

Drum

4

Nu

 

 

2833

Drum Jilavei

Drum

4

Nu

 

 

2834

Drum Leordeni

Drum

4

Nu

 

 

2835

Dumbraveni

Strada

4

Nu

 

 

2836

Dumbravesti

Strada

4

Nu

 

 

2837

Duminicii

Strada

4

Nu

 

 

2838

Dumitru Dumitru,frt.

Strada

4

Nu

 

 

2839

Dunarii

Strada

4

Nu

 

 

2840

Enache Ion,sold.

Strada

4

Nu

 

 

2841

Episcopul Chesarie

Strada

4

Nu

 

 

2842

Eroii Neamului

Strada

4

Nu

 

 

2843

Evidentiatilor

Strada

4

Nu

 

 

2844

Fabrica de Chibrituri

Strada

4

Nu

 

 

2845

Facliei

Strada

4

Nu

 

 

2846

Fagetului

Strada

4

Nu

 

 

2847

Farului

Strada

4

Nu

 

 

2848

Floarea Soarelui

Strada

4

Nu

 

 

 

 

2849

Florescu Nicolae,serg.

Strada

4

Nu

 

 

2850

Fratii Fagarasanu

Strada

4

Nu

 

 

2851

Frigului

Strada

4

Nu

 

 

2852

Frumusani

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2853

Frunzisului

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2854

Garnitei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2855

Gazelei

Strada

4

Nu

 

 

2856

Georgescu George

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2857

Getilor

Strada

4

Nu

 

 

2858

Ghemului

Strada

4

Nu

 

 

2859

Gheorghe Ion,cap.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2860

Gheorghe Vasile,cap.

Strada

4

Nu

 

 

2861

Ghimpati

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2862

Ghindei

Strada

4

Nu

 

 

2863

Gladiolelor

Strada

4

Nu

 

 

2864

Gociu Tudor

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

2865

Gospodinelor

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2866

Govora

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2867

Gradistea

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2868

Gramont

Strada

4

Nu

 

 

2869

Graului

Strada

4

Nu

 

 

2870

Grigore Marin,cap.

Strada

4

Nu

 

 

2871

Grigore Voda

Strada

4

Nu

 

 

2872

Haralambie Nicolae,g-ral

Strada

4

Nu

 

 

2873

Hartopului

Strada

4

Nu

 

 

2874

Hategana

Strada

4

Nu

 

 

2875

Hategului

Strada

4

Nu

 

 

2876

Hepites Stefan,ing.

Strada

4

Nu

 

 

2877

Huedin

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2878

Husi

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2879

Iarba Campului

Strada

4

Nu

 

 

2880

Idilei

Strada

4

Nu

 

 

2881

Ileanda

Strada

4

Nu

 

 

2882

Ilias Voda

Strada

4

Nu

 

 

2883

Imparatul Traian

Strada

4

Nu

 

 

2884

Int Actiunii

Intrare

4

Nu

 

 

2885

Int Adierii

Intrare

4

Nu

 

 

2886

Int Albilitei

Intrare

4

Nu

 

 

2887

Int Albinelor

Intrare

4

Nu

 

 

2888

Int Baba Voica

Intrare

4

Nu

 

 

2889

Int Balaci

Intrare

4

Nu

 

 

2890

Int Baltisoara

Intrare

4

Nu

 

 

2891

Int Baltita

Intrare

4

Nu

 

 

2892

Int Berceni

Intrare

4

Nu

 

 

2893

Int Binelui

Intrare

4

Nu

 

 

2894

Int Bologa

Intrare

4

Nu

 

 

 

 

2895

Int Bradiceni

Intrare

4

Nu

 

 

2896

Int Caltuna

Intrare

4

Nu

 

 

2897

Int Cascioarelor

Intrare

4

Nu

 

 

2898

Int Cavalului

Intrare

4

Nu

 

 

2899

Int Ciubarului

Intrare

4

Nu

 

 

2900

Int Ciucas

Intrare

4

Nu

 

 

2901

Int Ciuruleasa

Intrare

4

Nu

 

 

2902

Int Cosasului

Intrare

4

Nu

 

 

2903

Int Crisul Alb

Intrare

4

Nu

 

 

2904

Int Deciu

Intrare

4

Nu

 

 

2905

Int Diademei

Intrare

4

Nu

 

 

2906

Int Dragusa

Intrare

4

Nu

 

 

2907

Int Fabulei

Intrare

4

Nu

 

 

2908

Int Fieni

Intrare

4

Nu

 

 

2909

Int Gilaului

Intrare

4

Nu

 

 

2910

Int Graiului

Intrare

4

Nu

 

 

2911

Int Harlau

Intrare

4

Nu

 

 

2912

Int Ispravei

Intrare

4

Nu

 

 

2913

Int Lacul Potelu

Intrare

4

Nu

 

 

2914

Int Lunca Barzesti

Intrare

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2915

Int Lunca Noua

Intrare

4

Nu

 

 

2916

Int Manganului

Intrare

4

Nu

 

 

2917

Int Miron Cristea,mitropolit

Intrare

4

Nu

 

 

2918

Int Mitropolit Antim Ivireanu

Intrare

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2919

Int Miului

Intrare

4

Nu

 

 

2920

Int Moroiu Eliza

Intrare

4

Nu

 

 

2921

Int Mos Nicolae

Intrare

4

Nu

 

 

2922

Int Naruja

Intrare

4

Nu

 

 

2923

Int Nestorel

Intrare

4

Nu

 

 

2924

Int Orastie

Intrare

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2925

Int Ovidiu

Intrare

4

Nu

 

 

2926

Int Plaiului

Intrare

4

Nu

 

 

2927

Int Poganesti

Intrare

4

Nu

 

 

2928

Int Poiana Marului

Intrare

4

Nu

 

 

2929

Int Pomarla

Intrare

4

Da - intregime

 

RTS

2930

Int Preotescu Gheorghe,cpt.

Intrare

4

Nu

 

 

2931

Int Rolei

Intrare

4

Nu

 

 

2932

Int Rosiori

Intrare

4

Nu

 

 

2933

Int Scorusului

Intrare

4

Da - intregime

 

RTS

2934

Int Scropoasa

Intrare

4

Nu

 

 

2935

Int Secarei

Intrare

4

Nu

 

 

2936

Int Serelor

Intrare

4

Nu

 

 

2937

Int Sisesti

Intrare

4

Nu

 

 

2938

Int Slobozia

Intrare

4

Nu

 

 

2939

Int Smaranda

Intrare

4

Nu

 

 

2940

Int Sorocului

Intrare

4

Nu

 

 

 

 

2941

Int Spinis

Intrare

4

Da - intregime

 

RTS

2942

Int Stoicani

Intrare

4

Nu

 

 

2943

Int Strunelor

Intrare

4

Nu

 

 

2944

Int Suerului

Intrare

4

Nu

 

 

2945

Int Targu Frumos

Intrare

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2946

Int Tecsesti

Intrare

4

Nu

 

 

2947

Int Trei Brazi

Intrare

4

Nu

 

 

2948

Int Tunetului

Intrare

4

Nu

 

 

2949

Int Turcas,av.

Intrare

4

Nu

 

 

2950

Int Ulmeni

Intrare

4

Nu

 

 

2951

Int Urcusului

Intrare

4

Nu

 

 

2952

Int Vacaresti

Intrare

4

Nu

 

 

2953

Int Zgurei

Intrare

4

Nu

 

 

2954

Int Zlatna

Intrare

4

Nu

 

 

2955

Int Zlatunoaia

Intrare

4

Nu

 

 

2956

Int Zorleasca

Intrare

4

Nu

 

 

2957

Inului

Strada

4

Nu

 

 

2958

Invatatorului

Strada

4

Nu

 

 

2959

Ion Voda Viteazul

Strada

4

Nu

 

 

2960

Ionescu Florea,sold.

Strada

4

Nu

 

 

2961

Ionescu Gheorghe,slt.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2962

Ipotesti

Strada

4

Nu

 

 

2963

Iriceanu Ion,serg.

Strada

4

Nu

 

 

2964

Istrate I. Constantin,dr.

Strada

4

Nu

 

 

2965

Izvorul Crisului

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2966

Izvorul Muresului

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

2967

Izvorul Oltului

Strada

4

Nu

 

 

2968

Izvorul Rece

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2969

Izvorul Trotusului

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2970

Jirului

Strada

4

Nu

 

 

2971

Joita

Strada

4

Nu

 

 

2972

Justitiei

Strada

4

Nu

 

 

2973

Lalosu

Strada

4

Nu

 

 

2974

Lamaitei

Strada

4

Nu

 

 

2975

Lamotesti

Strada

4

Nu

 

 

2976

Lanariei

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2977

Lastarului

Strada

4

Nu

 

 

2978

Lataretu Dumitru,serg.

Strada

4

Nu

 

 

2979

Lazarescu Maria

Strada

4

Nu

 

 

2980

Leon Voda

Strada

4

Nu

 

 

2981

Lica Gheorghe,sold.

Strada

4

Nu

 

 

2982

Liciu Petre

Strada

4

Nu

 

 

2983

Liveni

Strada

4

Nu

 

 

2984

Luica

Strada

4

Da - v. Mentiunea

 

RTP, RTS

2985

Luminisului

Strada

4

Nu

 

 

2986

Luminoasa

Strada

4

Nu

 

 

 

 

2987

Lunca Barzesti

Strada

4

Nu

 

 

2988

Lupu Gheorghe,g-ral.

Strada

4

Nu

 

 

2989

Macesului

Strada

4

Nu

 

 

2990

Marinescu Nicolae,frt.

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2991

Mariuca

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

2992

Martisor

Strada

4

Nu

 

 

2993

Melinesti

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2994

Meridianului

Strada

4

Nu

 

 

2995

Merisan Nicolae,cpt.

Strada

4

Nu

 

 

2996

Mihnea Voda

Strada

4

Nu

 

 

2997

Militaru Stoian

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

2998

Minca Dumitru,sold.

Strada

4

DA - v. mentiunea

 

RTS

2999

Mitropolit Antim Ivireanu

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3000

Mitropolitul Filaret

Strada

4

Nu

 

 

3001

Mitropolitul Grigore

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3002

Mitropolitul Iosif

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3003

Mitropolitul Nifon

Strada

4

Nu

 

 

3004

Mitropolitul Veniamin Costache

Strada

4

Nu

 

 

3005

Mixandrei

Strada

4

Nu

 

 

3006

Mocancutei

Strada

4

Nu

 

 

3007

Moldoveanu Anghel

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3008

Moldoveni

Strada

4

Nu

 

 

3009

Moldovita

Strada

4

Nu

 

 

3010

Mosoaia

Strada

4

Nu

 

 

3011

Muguras

Strada

4

Nu

 

 

3012

Muntele Lung

Strada

4

Nu

 

 

3013

Muntele Mare

Strada

4

Nu

 

 

3014

Murgoci Munteanu Gheorghe,prof.

Strada

4

Nu

 

 

3015

Musceleanu Grigore,dr.

Strada

4

Nu

 

 

3016

Musetelului

Strada

4

Nu

 

 

3017

Muzelor

Strada

4

Nu

 

 

3018

Negureni

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3019

Nicolinei

Strada

4

Nu

 

 

3020

Nicopole

Strada

4

Nu

 

 

3021

Nitu Vasile,serg.

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3022

Nucetului

Strada

4

Nu

 

 

3023

Obolului

Strada

4

Nu

 

 

3024

Odei

Strada

4

Nu

 

 

3025

Oitelor

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3026

Olimpului

Strada

4

Nu

 

 

3027

Oprea Ilie

Strada

4

Da - v.mentiunea

 

RTS

3028

Opris Ilie,mr.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3029

Orastie

Strada

4

Nu

 

 

3030

Oravita

Strada

4

Nu

 

 

3031

Orgu Tanase

Strada

4

Nu

 

 

3032

Padesu

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

 

 

3033

Paduroiu

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3034

Paisului

Strada

4

Nu

 

 

3035

Paius Vasile,lt.

Strada

4

Nu

 

 

3036

Pajistei

Strada

4

Nu

 

 

3037

Palatul Justitiei

Strada

4

Nu

 

 

3038

Paltinisului

Strada

4

Nu

 

 

3039

Panselelor

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3040

Parincea

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3041

Patriarhiei

Strada

4

Nu

 

 

3042

Pechiu Ion,serg.

Strada

4

Nu

 

 

3043

Penelului

Strada

4

Nu

 

 

3044

Perroni

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

 

3045

Persani

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3046

Petcu Avram,serg.

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3047

Petrescu Mihail

Strada

4

Nu

 

 

3048

Petrilova

Strada

4

Nu

 

 

3049

Petrolului

Strada

4

Nu

 

 

3050

Petru Cercel

Strada

4

Nu

 

 

3051

Picturii

Strada

4

Nu

 

 

3052

Piscului

Strada

4

Nu

 

 

3053

Plaiul Foii

Strada

4

Nu

 

 

3054

Plugarilor

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3055

Podarului

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

3056

Podul Inalt

Strada

4

Nu

 

 

3057

Poenari

Strada

4

Nu

 

 

3058

Poenaru Bordea,col.

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3059

Pogoanele

Strada

4

Nu

 

 

3060

Poiana Florilor

Strada

4

Nu

 

 

3061

Poieni

Strada

4

Nu

 

 

3062

Pomarla

Strada

4

Nu

 

 

3063

Pometului

Strada

4

Nu

 

 

3064

Popescu Candiano,g-ral.

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3065

Popescu Eremia,cpt.

Strada

4

Nu

 

 

3066

Poterasi

Strada

4

Nu

 

 

3067

Prasilei

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3068

Preotescu Gheorghe,cpt.

Strada

4

Nu

 

 

3069

Prescurea Valerian

Strada

4

Nu

 

 

3070

Priboiului

Strada

4

Nu

 

 

3071

Pridvorului

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3072

Principatele Unite

Strada

4

Nu

 

 

3073

Prinosului

Strada

4

Nu

 

 

3074

Profesorilor

Strada

4

Nu

 

 

3075

Pta Bucur

Piata

4

Nu

 

 

3076

Pta Concordiei

Piata

4

Nu

 

 

3077

Pta Eroii Revolutiei

Piata

4

Nu

 

 

3078

Pta Gara Filaret

Piata

4

Nu

 

 

 

 

3079

Pta Libertatii

Piata

4

Nu

 

 

3080

Pta Regina Maria

Piata

4

Nu

 

 

3081

Puscariu Ion

Strada

4

Nu

 

 

3082

Putul cu Tei

Strada

4

Nu

 

 

3083

Rabojului

Strada

4

Nu

 

 

3084

Racovita Emil

Strada

4

Da - v. Mentiunea

 

RTP, RTS

3085

Radu Voda

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3086

Radulescu Drumea

Strada

4

Nu

 

 

3087

Radulescu Motru Constantin

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3088

Radului

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3089

Ramasagului

Strada

4

Nu

 

 

3090

Raul Mara

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3091

Raul Soimului

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3092

Raul Vedea

Strada

4

Nu

 

 

3093

Rediu

Strada

4

Nu

 

 

3094

Redutei

Strada

4

Nu

 

 

3095

Relu

Strada

4

Nu

 

 

3096

Resita

Strada

4

Nu

 

 

3097

Rezonantei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3098

Ristea Ion,sold.

Strada

4

Nu

 

 

3099

Roata Ion

Strada

4

Nu

 

 

3100

Romanescu Aristizza

Strada

4

Nu

 

 

3101

Rosiori

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3102

Ruginoasa

Strada

4

Nu

 

 

3103

Runcu

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3104

Sabarului

Strada

4

Nu

 

 

3105

Sacasel

Strada

4

Nu

 

 

3106

Salcetului

Strada

4

Nu

 

 

3107

Salinei

Strada

4

Nu

 

 

3108

Samoila Dumitru

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3109

Sandu Marin,serg.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3110

Savinesti

Strada

4

Nu

 

 

3111

Scumpiei

Strada

4

Nu

 

 

3112

Secerisului

Strada

4

Nu

 

 

3113

Secuilor

Strada

4

Nu

 

 

3114

Semenic

Strada

4

Nu

 

 

3115

Serban Constantin

Strada

4

Nu

 

 

3116

Serban Ilie,sold.

Strada

4

Nu

 

 

3117

Sfanta Ecaterina

Strada

4

Nu

 

 

3118

Sfantul Ilie

Strada

4

Nu

 

 

3119

Sfintii Apostoli

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3120

Sibiel

Strada

4

Nu

 

 

3121

Silvestri Constantin

Strada

4

Nu

 

 

3122

Simigiului

Strada

4

Nu

 

 

3123

Simion Stefan,sold.

Strada

4

Nu

 

 

3124

Sistematizarii

Strada

4

Nu

 

 

 

 

3125

Slobozia

Strada

4

Nu

 

 

3126

Soimus

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3127

Soldanului

Strada

4

Nu

 

 

3128

Sos Berceni

Sosea

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3129

Sos Giurgiului

Sosea

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3130

Sos Oltenitei

Sosea

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3131

Sos Vitan - Barzesti

Sosea

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3132

Spineni

Strada

4

Nu

 

 

3133

Spinis

Strada

4

Nu

 

 

3134

Spl Independentei

Splai

4

Nu

 

 

3135

Spl Unirii

Splai

3+4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3136

Spl Unirii

Splai

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3137

Stamate Costache

Strada

4

Nu

 

 

3138

Stanciu V. V.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3139

Stanei

Strada

4

Nu

 

 

3140

Stanjeneilor

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3141

Stejarisului

Strada

4

Nu

 

 

3142

Stolnici

Strada

4

Nu

 

 

3143

Straduintei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3144

Straja

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

3145

Stupilor

Strada

4

Da - intregime

 

RTP, RTS

3146

Sulina

Strada

4

Nu

 

 

3147

Sura Mare

Strada

4

Da - v. Mentiunea

 

RTS

3148

Tabacarilor

Strada

4

Nu

 

 

3149

Tache Gheorghe,serg.

Strada

4

Nu

 

 

3150

Tanase Maria

Strada

4

Nu

 

 

3151

Tanasescu Ion,medic

Strada

4

Nu

 

 

3152

Tarnava Mica

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3153

Tatulesti

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3154

Teascului

Strada

4

Nu

 

 

3155

Tempea Radu

Strada

4

Nu

 

 

3156

Timus Nicolae

Strada

4

Nu

 

 

3157

Tismana

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3158

Titus

Strada

4

Nu

 

 

3159

Tohani

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3160

Tomesti

Strada

4

Nu

 

 

3161

Tortei

Strada

4

Nu

 

 

3162

Trei Brazi

Strada

4

Nu

 

 

3163

Trestiana

Strada

4

Nu

 

 

3164

Trivale

Strada

4

Nu

 

 

3165

Tulnici

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3166

Tunului

Strada

4

Nu

 

 

3167

Turlei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3168

Turnu Magurele

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3169

Tutea Petre

Strada

4

Nu

 

 

3170

Ucea

Strada

4

Nu

 

 

 

 

3171

Uioara

Strada

4

Nu

 

 

3172

Ulmetului

Strada

4

Nu

 

 

3173

Urziceni

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3174

Vacarescu Ienachita

Strada

4

Nu

 

 

3175

Varciorova

Strada

4

Nu

 

 

3176

Vasilescu Constantin,cap.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3177

Vasilescu G. Mircea Mihail,cpt.

Strada

4

Nu

 

 

3178

Vasilescu M. Gheorghe

Strada

4

Nu

 

 

3179

Vatra Dornei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3180

Vegetatiei

Strada

4

Nu

 

 

3181

Verigei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3182

Verzisori

Strada

4

Nu

 

 

3183

Vestitorului

Strada

4

Nu

 

 

3184

Viorele

Strada

4

Nu

 

 

3185

Visana

Strada

4

Nu

 

 

3186

Vitejescu

Strada

4

Nu

 

 

3187

Voila

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3188

Vuetului

Strada

4

Nu

 

 

3189

Vulcanesti

Strada

4

Nu

 

 

3190

Vultureni

Strada

4

Nu

 

 

3191

Zamora

Strada

4

Nu

 

 

3192

Zanoaga

Strada

4

Nu

 

 

3193

Zarnesti

Strada

4

Nu

 

 

3194

Zatreni

Strada

4

Nu

 

 

3195

Zeicani

Strada

4

Nu

 

 

3196

Zmeica

Strada

4

Nu

 

 

3197

Abnegatiei

Strada

5

Nu

 

 

3198

Acidava

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3199

Acvila

Strada

5

Nu

 

 

3200

Adrian

Strada

5

Nu

 

 

3201

Agapie I. Ion,cap.

Strada

5

Nu

 

 

3202

Al Bacau

Alee

5

Nu

 

 

3203

Al Barbatesti

Alee

5

Nu

 

 

3204

Al Botorani

Alee

5

Da - intregime

 

RTS

3205

Al Costinesti

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3206

Al Craiovita

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3207

Al Dogaru Anghel

Alee

5

Nu

 

 

3208

Al Ghimes

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3209

Al Iacob Andrei A

Alee

5

Nu

 

 

3210

Al Iacob Andrei B

Alee

5

Nu

 

 

3211

Al Iacob Andrei C

Alee

5

Nu

 

 

3212

Al Iacob Andrei D

Alee

5

Nu

 

 

3213

Al Imasului

Alee

5

Nu

 

 

3214

Al Leresti

Alee

5

Nu

 

 

3215

Al Livezilor

Alee

5

Nu

 

 

3216

Al Platanului

Alee

5

Nu

 

 

 

 

3217

Al Podul Giurgiului

Alee

4

Da - v. Mentiunea

 

RTS

3218

Al Posada

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3219

Al Pricopan

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3220

Al Prundului

Alee

5

Da - intregime

 

RTS

3221

Al Radaseni

Alee

5

Da - intregime

 

RTS

3222

Al Salaj

Alee

5

Nu

 

 

3223

Al Solca

Alee

5

Nu

 

 

3224

Al Stanciu George Cristian

Alee

5

Nu

 

 

3225

Al Stogu

Alee

5

Nu

 

 

3226

Al Surianu

Alee

5

Nu

 

 

3227

Al Tulcea

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3228

Al Vicina

Alee

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3229

Albeni

Strada

5

Nu

 

 

3230

Albotesti

Strada

5

Nu

 

 

3231

Aliman

Strada

5

Nu

 

 

3232

Altoiului

Strada

5

Nu

 

 

3233

Amaradiei

Strada

5

Nu

 

 

3234

Amurgului

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3235

Anastasiu Constantin

Strada

5

Nu

 

 

3236

Anghel Alexandru

Strada

5

Nu

 

 

3237

Anghelache Ivan,cap.

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3238

Antiaeriana

Strada

5

Nu

 

 

3239

Antoniu Alexandru

Strada

5

Nu

 

 

3240

Anul 1821

Strada

5

Nu

 

 

3241

Apolodor

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3242

Aramesti

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3243

Arbanasi

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3244

Arefu

Strada

5

Nu

 

 

3245

Armistitiului

Strada

5

Nu

 

 

3246

Aron Pumnu

Strada

5

Nu

 

 

3247

Asachi Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3248

Asistentei

Strada

5

Nu

 

 

3249

Athanasiu Ion,prof.dr.

Strada

5

Nu

 

 

3250

Axente Sever Ioan

Strada

5

Nu

 

 

3251

Babes Victor,dr.prof.

Strada

5

Nu

 

 

3252

Bacanau

Strada

5

Nu

 

 

3253

Bacau

Strada

5

Nu

 

 

3254

Bachus

Strada

5

Nu

 

 

3255

Baciului

Strada

5

Nu

 

 

3256

Badea Dumitru

Strada

5

Nu

 

 

3257

Bagdasar Dumitru, dr.

Strada

5

Nu

 

 

3258

Baionetei

Strada

5

Nu

 

 

3259

Baiulescu Ion

Strada

5

Nu

 

 

3260

Bajesti

Strada

5

Nu

 

 

3261

Balan Constantin,cap.

Strada

5

Nu

 

 

3262

Balanesti

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3263

Baleni

Strada

5

Nu

 

 

3264

Balinesti

Strada

5

Nu

 

 

3265

Balomir

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3266

Baltagului

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3267

Baltaretului

Strada

5

Nu

 

 

3268

Banu Maracine

Strada

5

Nu

 

 

3269

Barajului

Strada

5

Nu

 

 

3270

Baraolt

Strada

5

Nu

 

 

3271

Barbatescu Vechi

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3272

Barca

Strada

5

Nu

 

 

3273

Bardasului

Strada

5

Nu

 

 

3274

Barlad

Strada

5

Nu

 

 

3275

Barlea

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3276

Barnava Petre,serg.maj.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3277

Barnova

Strada

5

Nu

 

 

3278

Basarab Neagoe

Strada

5

Nu

 

 

3279

Basarabilor

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3280

Bascov

Strada

5

Nu

 

 

3281

Bazaltului

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3282

Bd Cosbuc George,poet

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3283

Bd Eroii Sanitari

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3284

Bd Eroilor

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3285

Bd Kogalniceanu Mihail

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3286

Bd Libertatii

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3287

Bd Marinescu Gh. Gheorghe,prof.dr.

Bulevard

5

Da - intregime

 

RTS

3288

Bd Natiunile Unite

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3289

Bd Pieptanari

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3290

Bd Regina Elisabeta

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3291

Bd Schitu Magureanu

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3292

Bd Unirii

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3293

Bd Vladimirescu Tudor

Bulevard

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3294

Beclean

Strada

5

Nu

 

 

3295

Bega

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3296

Beldiman Alexandru,ziarist

Strada

5

Nu

 

 

3297

Berescu Ion

Strada

5

Nu

 

 

3298

Berzovia

Strada

5

Nu

 

 

3299

Bistretu

Strada

5

Nu

 

 

3300

Bitumului

Strada

5

Nu

 

 

3301

Blejan Florea,serg.maj.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3302

Bobalna

Strada

5

Nu

 

 

3303

Bobului

Strada

5

Nu

 

 

3304

Bocanet Alexandru,scriitor

Strada

5

Nu

 

 

3305

Bogdanescu Iordan

Strada

5

Nu

 

 

3306

Boicescu Alexandru,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3307

Boldesti

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3308

Bonea Constantin

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3309

Borcan Ion

Strada

5

Nu

 

 

3310

Bors Gheorghe,serg.maj.

Strada

5

Nu

 

 

3311

Borsec

Strada

5

Nu

 

 

3312

Botescu Haralambie,dr.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3313

Botez P. Dumitru

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3314

Botorca

Strada

5

Nu

 

 

3315

Botosani

Strada

5

Nu

 

 

3316

Bradeana

Strada

5

Nu

 

 

3317

Bragadiru

Drum

5

Nu

 

 

3318

Branistari

Strada

5

Nu

 

 

3319

Branistea

Strada

5

Nu

 

 

3320

Bratasanca

Strada

5

Nu

 

 

3321

Bratila

Strada

5

Nu

 

 

3322

Braului

Strada

5

Nu

 

 

3323

Brazilor

Strada

5

Nu

 

 

3324

Brebenei

Strada

5

Nu

 

 

3325

Breslelor

Strada

5

Nu

 

 

3326

Brezoi

Strada

5

Nu

 

 

3327

Brezoianu Ion,actor

Strada

5

Nu

 

 

3328

Brutus M. I.

Strada

5

Nu

 

 

3329

Bucuresti-Magurele

Strada

5

Nu

 

 

3330

Buicliu Cristea,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3331

Bujorului

Strada

5

Nu

 

 

3332

Bulboaca

Strada

5

Nu

 

 

3333

Bulgarus

Strada

5

Nu

 

 

3334

Burlacu I. Ioan,cap.

Strada

5

Nu

 

 

3335

Burzuc

Strada

5

Nu

 

 

3336

Busuiocului

Strada

5

Nu

 

 

3337

Butimanu

Strada

5

Nu

 

 

3338

Butoianu Mihail,g-ral.dr.

Strada

5

Nu

 

 

3339

Buturugilor

Strada

5

Nu

 

 

3340

Buzau

Strada

5

Nu

 

 

3341

Buzoieni

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3342

Cal 13 Septembrie

Cale

5

Da - intregime

 

RTP, RTS

3343

Cal Ferentari

Cale

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3344

Cal Plevnei

Cale

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3345

Cal Rahovei

Cale

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3346

Cal Rahovei

Cale

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3347

Cal Victoriei

Cale

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3348

Calaretilor

Strada

5

Nu

 

 

3349

Califarului

Strada

5

Nu

 

 

3350

Calinici Mihail

Strada

5

Nu

 

 

3351

Calniste

Strada

5

Nu

 

 

3352

Campeanu N. Ilie,lt.

Strada

5

Nu

 

 

3353

Campenesti

Strada

4

Da - v. Mentiunea

 

RTS

3354

Campia Burnas

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3355

Campia Mierlei

Strada

5

Nu

 

 

3356

Campina

Strada

5

Nu

 

 

3357

Campul Mare

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3358

Candea I. Ion,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3359

Capsa Stefan,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3360

Caracal

Strada

5

Nu

 

 

3361

Caragiale Mateiu,scriitor

Strada

5

Nu

 

 

3362

Carcalechi Zaharia

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3363

Carelor

Strada

5

Nu

 

 

3364

Carlibaba

Strada

5

Nu

 

 

3365

Carpen V. Ioan,serg.maj.

Strada

5

Nu

 

 

3366

Cartojani

Strada

5

Nu

 

 

3367

Carul Mare

Strada

5

Nu

 

 

3368

Carul Mic

Strada

5

Nu

 

 

3369

Carutei

Strada

5

Nu

 

 

3370

Cascadei

Strada

5

Nu

 

 

3371

Cascioarelor

Strada

5

Nu

 

 

3372

Cedrilor

Strada

5

Nu

 

 

3373

Cegan Ionita

Strada

5

Nu

 

 

3374

Cenad

Strada

5

Nu

 

 

3375

Cernavoda

Strada

5

Nu

 

 

3376

Cheia

Strada

5

Nu

 

 

3377

Chihlimbarului

Strada

5

Nu

 

 

3378

Chimirului

Strada

5

Nu

 

 

3379

Chircii

Drum

5

Nu

 

 

3380

Chirilescu Mihail,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3381

Chiritescu Radu

Strada

5

Nu

 

 

3382

Cibinului

Strada

5

Nu

 

 

3383

Cioranu Mihail

Strada

5

Nu

 

 

3384

Circulatiei

Strada

5

Nu

 

 

3385

Ciubotica Cucului

Strada

5

Nu

 

 

3386

Ciuca Mihai,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3387

Ciuleandra

Strada

5

Nu

 

 

3388

Cladova

Strada

5

Nu

 

 

3389

Clejani

Strada

5

Nu

 

 

3390

Clunet,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3391

Cobadin

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3392

Cocea. N. D.

Strada

5

Nu

 

 

3393

Codrului

Strada

5

Nu

 

 

3394

Cojocaru Elena si Vasile

Strada

5

Nu

 

 

3395

Colindelor

Strada

5

Nu

 

 

3396

Colinei

Strada

5

Nu

 

 

3397

Coman Ion,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3398

Comsesti

Strada

5

Nu

 

 

3399

Condorului

Strada

5

Nu

 

 

3400

Conea Ion

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3401

Consecventei

Strada

5

Nu

 

 

3402

Constantin Voda

Strada

5

Nu

 

 

3403

Consumului

Strada

5

Nu

 

 

3404

Contesti

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3405

Cooperatiei

Strada

5

Nu

 

 

3406

Corbita

Strada

5

Nu

 

 

3407

Coriolan Caius Marcius

Strada

5

Nu

 

 

3408

Cornea Ion

Strada

5

Nu

 

 

3409

Corod

Strada

5

Nu

 

 

3410

Cosoveni

Strada

5

Nu

 

 

3411

Cosuleni

Strada

5

Nu

 

 

3412

Cozieni

Strada

5

Nu

 

 

3413

Craioveanu Luca,col

Strada

5

Nu

 

 

3414

Craisorului

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3415

Craitelor

Strada

5

Nu

 

 

3416

Crasna

Strada

5

Nu

 

 

3417

Creanga Ion

Strada

5

Nu

 

 

3418

Creata

Strada

5

Nu

 

 

3419

Cremenei

Strada

5

Nu

 

 

3420

Crizantemelor

Strada

5

Nu

 

 

3421

Croitoru Vasile,sold.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3422

Cucuteni

Strada

5

Nu

 

 

3423

Culturii

Strada

5

Nu

 

 

3424

Cuntan Maria

Strada

5

Nu

 

 

3425

Cununita

Strada

5

Nu

 

 

3426

Cupidon

Strada

5

Nu

 

 

3427

Curtea de Arges

Strada

5

Nu

 

 

3428

Daicareanu

Strada

5

Nu

 

 

3429

Daisoara

Strada

5

Nu

 

 

3430

Dan Mihail,pictor

Strada

5

Nu

 

 

3431

Dantelei

Strada

5

Nu

 

 

3432

Darniciei

Strada

5

Nu

 

 

3433

Darste

Strada

5

Nu

 

 

3434

Datinilor

Strada

5

Nu

 

 

3435

Davidesti

Strada

5

Nu

 

 

3436

Davila Ana

Strada

5

Nu

 

 

3437

Davila Carol

Strada

5

Nu

 

 

3438

Dealul Cotmeana

Strada

5

Nu

 

 

3439

Deliu Constantin,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3440

Delureni

Strada

5

Nu

 

 

3441

Demosthen N. Atanase,g-ral.medic

Strada

5

Nu

 

 

3442

Dihorului

Strada

5

Nu

 

 

3443

Dimieni

Strada

5

Nu

 

 

3444

Dinca Stefan

Strada

5

Nu

 

 

3445

Dinicu Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3446

Disciplinei

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3447

Dobrescu Ion

Strada

5

Nu

 

 

3448

Dobrin Nicolae

Strada

5

Nu

 

 

3449

Dobrun

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3450

Docolina

Strada

5

Nu

 

 

3451

Docuri

Strada

5

Nu

 

 

3452

Dogaru Anghel

Strada

5

Nu

 

 

3453

Doina

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3454

Doljesti

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3455

Domnita Anastasia

Strada

5

Nu

 

 

3456

Donici Gheorghe,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3457

Dorneasca

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3458

Dornisoara

Strada

5

Nu

 

 

3459

Dorului

Strada

5

Nu

 

 

3460

Drag Marin,serg.maj.

Strada

5

Nu

 

 

3461

Dragalina Ion,g-ral.

Strada

5

Nu

 

 

3462

Dragan Nicolae

Strada

5

Nu

 

 

3463

Dragasani

Strada

5

Nu

 

 

3464

Draghiescu Dimitrie,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3465

Dragomiresti

Strada

5

Nu

 

 

3466

Dragova

Strada

5

Nu

 

 

3467

Dragu Teodor,ing.

Strada

5

Nu

 

 

3468

Dragut N. Gheorghe,cap.

Strada

5

Nu

 

 

3469

Dretea

Strada

5

Nu

 

 

3470

Drum Cooperativei

Drum

5

Nu

 

 

3471

Drum Darvari

Drum

5

Nu

 

 

3472

Drum Funigeilor

Drum

5

Nu

 

 

3473

Drum Ghindari

Drum

5

Nu

 

 

3474

Drum Luptatorilor Antifascisti

Drum

5

Nu

 

 

3475

Drum Maracineni

Drum

5

Nu

 

 

3476

Drum Nefliului

Drum

5

Nu

 

 

3477

Drumul Mic intre Vii

Strada

5

Nu

 

 

3478

Dudescu Radu

Strada

5

Nu

 

 

3479

Dumbrava Noua

Strada

5

Nu

 

 

3480

Dumitrescu Ilie,serg.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3481

Dumitrescu Vasile

Strada

5

Nu

 

 

3482

Dunavat

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3483

Duta Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3484

Echinoctiului

Strada

5

Nu

 

 

3485

Eclipsei

Strada

5

Nu

 

 

3486

Ecuatorului

Strada

5

Nu

 

 

3487

Eforiei

Strada

5

Nu

 

 

3488

Eftimiu Mache

Strada

5

Nu

 

 

3489

Elegiei

Strada

5

Nu

 

 

3490

Elie Radu,ing.

Strada

5

Nu

 

 

3491

Enache Spirache

Strada

5

Nu

 

 

3492

Epigonilor

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3493

Erie Eroul

Strada

5

Nu

 

 

3494

Eternitatii

Strada

5

Nu

 

 

3495

Eustatiu I. Mihail,g-ral

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3496

Fabrica de Chibrituri

Strada

5

Nu

 

 

3497

Farcasanca

Strada

5

Nu

 

 

3498

Fat Frumos

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3499

Filiasi

Strada

5

Nu

 

 

3500

Firuta

Strada

5

Nu

 

 

3501

Flamurei

Strada

5

Nu

 

 

3502

Flautului

Strada

5

Nu

 

 

3503

Floare de Gheata

Strada

5

Nu

 

 

3504

Floare de Varf

Strada

5

Nu

 

 

3505

Florarilor

Strada

5

Nu

 

 

3506

Florea Gheorghe,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3507

Florescu Aurel

Strada

5

Nu

 

 

3508

Floretei

Strada

5

Nu

 

 

3509

Florica

Strada

5

Nu

 

 

3510

Fluturilor

Strada

5

Nu

 

 

3511

Focsani

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3512

Fragmentului

Strada

5

Nu

 

 

3513

Franarului

Strada

5

Nu

 

 

3514

Fratii Buzesti

Strada

5

Nu

 

 

3515

Freamatului

Strada

5

Nu

 

 

3516

Frecatei

Strada

5

Nu

 

 

3517

Frunte Lata

Strada

5

Nu

 

 

3518

Fulgeresti

Strada

5

Nu

 

 

3519

Furculesti

Strada

5

Nu

 

 

3520

Furnalului

Strada

5

Nu

 

 

3521

Gadescu Petre,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3522

Gaesti

Strada

5

Nu

 

 

3523

Gafton Lazar,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3524

Gagesti

Strada

5

Nu

 

 

3525

Gaiceana

Strada

5

Nu

 

 

3526

Galautas

Strada

5

Nu

 

 

3527

Galbenelelor

Strada

5

Nu

 

 

3528

Galea Nicolae

Strada

5

Nu

 

 

3529

Gall Iuliu

Strada

5

Nu

 

 

3530

Gara Dealul Spirii

Strada

5

Nu

 

 

3531

Garbea Ion,cpt.

Strada

5

Nu

 

 

3532

Gardeniei

Strada

5

Nu

 

 

3533

Garoafei

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3534

Garofeanu Ion,lt.av.

Strada

5

Nu

 

 

3535

Gaspar Dumitru,lt

Strada

5

Nu

 

 

3536

Gemanata

Strada

5

Nu

 

 

3537

Gheorghieni

Strada

5

Nu

 

 

3538

Gheorghiu Filofteia

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3539

Gheorghiu Pericle

Strada

5

Nu

 

 

3540

Gherghefului

Strada

5

Nu

 

 

3541

Gherghina

Strada

5

Nu

 

 

3542

Ghidigeni

Strada

5

Nu

 

 

3543

Ghiocului

Strada

5

Nu

 

 

3544

Ghiulamila Ion,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3545

Gilortului

Strada

5

Nu

 

 

3546

Giuvala

Strada

5

Nu

 

 

3547

Glavacioc

Strada

5

Nu

 

 

3548

Glicinelor

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3549

Gorani

Strada

5

Nu

 

 

3550

Gorgona Dimitrie

Strada

5

Nu

 

 

3551

Gorjului

Strada

5

Nu

 

 

3552

Gorovei Artur

Strada

5

Nu

 

 

3553

Gradina cu Cai

Strada

5

Nu

 

 

3554

Gradinii

Strada

5

Nu

 

 

3555

Grapei

Strada

5

Nu

 

 

3556

Greaca

Strada

5

Nu

 

 

3557

Grecescu Dimitrie,prof.dr.

Strada

5

Nu

 

 

3558

Grigoreanu Petre,cap

Strada

5

Nu

 

 

3559

Grindu

Strada

5

Nu

 

 

3560

Gripescu Ilie

Strada

5

Nu

 

 

3561

Grozavu Vasile,slt.

Strada

5

Nu

 

 

3562

Gruia

Strada

5

Nu

 

 

3563

Gura Lotrului

Strada

5

Nu

 

 

3564

Gura Padinii

Strada

5

Nu

 

 

3565

Gurita Ilie,frt.

Strada

5

Nu

 

 

3566

Gutenberg Johann

Strada

5

Nu

 

 

3567

Gutuilor

Strada

5

Nu

 

 

3568

Hagi Dina

Strada

5

Nu

 

 

3569

Halmageanu Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3570

Harniciei

Strada

5

Nu

 

 

3571

Harpei

Strada

5

Nu

 

 

3572

Hasdeu Bogdan Petriceicu,scriitor

Strada

5

Nu

 

 

3573

Hategana

Strada

5

Nu

 

 

3574

Hepites Stefan,ing.

Strada

5

Nu

 

 

3575

Herculane

Strada

5

Nu

 

 

3576

Hercule

Strada

5

Nu

 

 

3577

Herescu Petre,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3578

Humulesti

Strada

5

Nu

 

 

3579

Hurmuzescu Dragomir

Strada

5

Nu

 

 

3580

Iacob Andrei

Strada

5

Nu

 

 

3581

Iacobeni

Strada

5

Nu

 

 

3582

Iacovache Alexandru,ing.

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3583

Iancu Jianu

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3584

Iasi

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3585

Iasomiei

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3586

Iatropol Panait,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3587

Iazului

Strada

5

Nu

 

 

3588

Iederei

Strada

5

Nu

 

 

3589

Ileana Cosanzeana

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3590

Ilfov

Strada

5

Nu

 

 

3591

Iliada

Strada

5

Nu

 

 

3592

Ilie Mihail,sold.

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3593

Ilina,cap.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3594

Iliuta I. Ion,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3595

Imasului

Strada

5

Nu

 

 

3596

Imboldului

Strada

5

Nu

 

 

3597

Inclinata

Strada

5

Nu

 

 

3598

Indrumarii

Strada

5

Nu

 

 

3599

Int 13 Septembrie

Intrare

5

Nu

 

 

3600

Int Acvila

Intrare

5

Nu

 

 

3601

Int Azimei

Intrare

5

Nu

 

 

3602

Int Badarau Eugen,fizician

Intrare

5

Nu

 

 

3603

Int Batasani

Intrare

5

Nu

 

 

3604

Int Bechet

Intrare

5

Nu

 

 

3605

Int Bega

Intrare

5

Nu

 

 

3606

Int Beica

Intrare

5

Nu

 

 

3607

Int Biserica Ghencea

Intrare

5

Nu

 

 

3608

Int Blidari

Intrare

5

Nu

 

 

3609

Int Bolboci

Intrare

5

Nu

 

 

3610

Int Botorca

Intrare

5

Nu

 

 

3611

Int Branistari

Intrare

5

Nu

 

 

3612

Int Bucuresti - Magurele

Intrare

5

Nu

 

 

3613

Int Burlacu I. Ioan,cap.

Intrare

5

Nu

 

 

3614

Int Buturugeni

Intrare

5

Nu

 

 

3615

Int Campenesti

Intrare

5

Nu

 

 

3616

Int Cartojanca

Intrare

5

Nu

 

 

3617

Int Cernadia

Intrare

5

Nu

 

 

3618

Int Chirnogi

Intrare

5

Nu

 

 

3619

Int Ciclop

Intrare

5

Nu

 

 

3620

Int Cincu

Intrare

5

Nu

 

 

3621

Int Ciolpani

Intrare

5

Nu

 

 

3622

Int Ciorasti

Intrare

5

Nu

 

 

3623

Int Cisla

Intrare

5

Nu

 

 

3624

Int Ciubotica Cucului

Intrare

5

Nu

 

 

3625

Int Ciurea Aurel

Intrare

5

Nu

 

 

3626

Int Cobadin

Intrare

5

Nu

 

 

3627

Int Codrului

Intrare

5

Nu

 

 

3628

Int Colibasi

Intrare

5

Nu

 

 

3629

Int Comanesti

Intrare

5

Nu

 

 

3630

Int Confirmarii

Intrare

5

Nu

 

 

 

 

3631

Int Cooperativei

Intrare

5

Nu

 

 

3632

Int Coriolan Caius Marcius

Intrare

5

Nu

 

 

3633

Int Cosmina

Intrare

5

Nu

 

 

3634

Int Daia

Intrare

5

Nu

 

 

3635

Int Darasti

Intrare

5

Nu

 

 

3636

Int Demosthen N. Atanase,g-ral.medic

Intrare

5

Nu

 

 

3637

Int Doina

Intrare

5

Nu

 

 

3638

Int Drumul Mic intre Vii

Intrare

5

Nu

 

 

3639

Int Echerului

Intrare

5

Nu

 

 

3640

Int Epigramei

Intrare

5

Nu

 

 

3641

Int Eternitatii

Intrare

5

Nu

 

 

3642

Int Evocarii

Intrare

5

Nu

 

 

3643

Int Evolutiei

Intrare

5

Nu

 

 

3644

Int Farcasanca

Intrare

5

Nu

 

 

3645

Int Fedelesului

Intrare

5

Nu

 

 

3646

Int Ferentari A

Intrare

5

Nu

 

 

3647

Int Ferentari B

Intrare

5

Nu

 

 

3648

Int Ferentari C

Intrare

5

Nu

 

 

3649

Int Fragilor

Intrare

5

Nu

 

 

3650

Int Francesti

Intrare

5

Nu

 

 

3651

Int Fulgilor

Intrare

5

Nu

 

 

3652

Int Gaesti

Intrare

5

Nu

 

 

3653

Int Garoafei

Intrare

5

Nu

 

 

3654

Int Gazonului

Intrare

5

Nu

 

 

3655

Int Ghidigeni

Intrare

5

Nu

 

 

3656

Int Giurgiului

Intrare

5

Nu

 

 

3657

Int Gorneni

Intrare

5

Nu

 

 

3658

Int Gradinitei

Intrare

5

Nu

 

 

3659

Int Heresti

Intrare

5

Nu

 

 

3660

Int Humulesti

Intrare

5

Nu

 

 

3661

Int Inovatiei

Intrare

5

Nu

 

 

3662

Int Ionescu Cristea

Intrare

5

Nu

 

 

3663

Int Ispirescu Petre

Intrare

5

Nu

 

 

3664

Int Jibou

Intrare

5

Nu

 

 

3665

Int Jupanesti

Intrare

5

Nu

 

 

3666

Int Letea

Intrare

5

Nu

 

 

3667

Int Lintesti

Intrare

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3668

Int Livezilor

Intrare

5

Nu

 

 

3669

Int Lucernei

Intrare

5

Nu

 

 

3670

Int Luptatorilor Antifascisti

Intrare

5

Nu

 

 

3671

Int Manucu

Intrare

5

Nu

 

 

3672

Int Margeanului

Intrare

5

Da - intregime

 

RTS

3673

Int Margineni

Intrare

5

Nu

 

 

3674

Int Meterezului

Intrare

5

Nu

 

 

3675

Int Mistretului

Intrare

5

Nu

 

 

3676

Int Musca Vasile

Intrare

5

Nu

 

 

 

 

3677

Int Negri Costache

Intrare

5

Nu

 

 

3678

Int Neptun

Intrare

5

Nu

 

 

3679

Int Ogradei

Intrare

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

3680

Int Ojogului

Intrare

5

Nu

 

 

3681

Int Ostroveni

Intrare

5

Nu

 

 

3682

Int Oteleni

Intrare

5

Nu

 

 

3683

Int Pangarati

Intrare

5

Nu

 

 

3684

Int Pasteur Louis,dr.

Intrare

5

Nu

 

 

3685

Int Pasunilor

Intrare

5

Nu

 

 

3686

Int Patuleni

Intrare

5

Nu

 

 

3687

Int Paun D. Vasile

Intrare

5

Nu

 

 

3688

Int Piticului

Intrare

5

Nu

 

 

3689

Int Platinei

Intrare

5

Nu

 

 

3690

Int Plopeni

Intrare

5

Nu

 

 

3691

Int Podoleni

Intrare

5

Nu

 

 

3692

Int Posada

Intrare

5

Nu

 

 

3693

Int Prundeni

Intrare

5

Nu

 

 

3694

Int Prunisor

Intrare

5

Nu

 

 

3695

Int Racos

Intrare

5

Nu

 

 

3696

Int Raureni

Intrare

5

Nu

 

 

3697

Int Razoare

Intrare

5

Nu

 

 

3698

Int Recas

Intrare

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3699

Int Rojistea

Intrare

5

Nu

 

 

3700

Int Romanitei

Intrare

5

Nu

 

 

3701

Int Ruscai

Intrare

5

Nu

 

 

3702

Int Scurta

Intrare

5

Nu

 

 

3703

Int Sebastian Mihail,scriitor

Intrare

5

Nu

 

 

3704

Int Semanatorului

Intrare

5

Nu

 

 

3705

Int Sinei

Intrare

5

Nu

 

 

3706

Int Stefan Voda

Intrare

5

Nu

 

 

3707

Int Stelelor

Intrare

5

Nu

 

 

3708

Int Stere Ionita,sold.

Intrare

5

Nu

 

 

3709

Int Stoenescu,col.medic

Intrare

5

Nu

 

 

3710

Int Sucidava

Intrare

5

Nu

 

 

3711

Int Sunatoarei

Intrare

5

Nu

 

 

3712

Int Suvita

Intrare

5

Nu

 

 

3713

Int Tanase Ion,sold.

Intrare

5

Nu

 

 

3714

Int Tarcului

Intrare

5

Nu

 

 

3715

Int Targu Ocna

Intrare

5

Nu

 

 

3716

Int Tataru Petre,erou

Intrare

5

Nu

 

 

3717

Int Telita

Intrare

5

Nu

 

 

3718

Int Teremia

Intrare

5

Nu

 

 

3719

Int Tigveni

Intrare

5

Nu

 

 

3720

Int Toporasi

Intrare

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

3721

Int Trompetului

Intrare

5

Nu

 

 

3722

Int Turcanei

Intrare

5

Nu

 

 

 

 

3723

Int Turceni

Intrare

5

Nu

 

 

3724

Int Tutunari

Intrare

5

Nu

 

 

3725

Int Uraniului

Intrare

5

Nu

 

 

3726

Int Valea Alba

Intrare

5

Nu

 

 

3727

Int Valea Ramnicului

Intrare

5

Nu

 

 

3728

Int Vanatori

Intrare

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3729

Int Veseliei

Intrare

5

Nu

 

 

3730

Int Viilor

Intrare

5

Nu

 

 

3731

Int Vladaia

Intrare

5

Nu

 

 

3732

Int Vladimiri

Intrare

5

Nu

 

 

3733

Int Vrabiei

Intrare

5

Nu

 

 

3734

Int Zetea

Intrare

5

Nu

 

 

3735

Int Zimbrului

Intrare

5

Nu

 

 

3736

Invoirii

Strada

5

Nu

 

 

3737

Ioachim Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3738

Ionescu Cristea

Strada

5

Nu

 

 

3739

Ionescu Stefan Octavian

Strada

5

Nu

 

 

3740

Ionescu Thoma,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3741

Iordache Nastase

Strada

5

Nu

 

 

3742

Iordana

Strada

5

Nu

 

 

3743

Iorga Gheorghe,serg.maj.

Strada

5

Nu

 

 

3744

Iosif O. Eugen,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3745

Iovan Ion,frt

Strada

5

Nu

 

 

3746

Iovita

Strada

5

Nu

 

 

3747

Ispirescu Petre

Strada

5

Nu

 

 

3748

Ivanescu Dumitru

Strada

5

Nu

 

 

3749

Izvor

Strada

5

Nu

 

 

3750

Jiblea

Strada

5

Nu

 

 

3751

Jiliste

Strada

5

Nu

 

 

3752

Jirlau

Strada

5

Nu

 

 

3753

Jolliot Curie Frederic

Strada

5

Nu

 

 

3754

Jugureni

Strada

5

Nu

 

 

3755

Jurilovca

Strada

5

Nu

 

 

3756

Koch K. Robert,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3757

Lacul Bucura

Strada

5

Nu

 

 

3758

Lacul Ciulnita

Strada

5

Nu

 

 

3759

Lacul Dulce

Strada

5

Nu

 

 

3760

Lacul Mare

Strada

5

Nu

 

 

3761

Lacul Oltina

Strada

5

Nu

 

 

3762

Lacul Orza

Strada

5

Nu

 

 

3763

Lacul Pasarea

Strada

5

Nu

 

 

3764

Lacul Plopului

Strada

5

Nu

 

 

3765

Lacul Rastu

Strada

5

Nu

 

 

3766

Langesti

Strada

5

Nu

 

 

3767

Lantului

Strada

5

Nu

 

 

3768

Lascarescu Valdemar,cpt.

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3769

Lastunului

Strada

5

Nu

 

 

3770

Lavei

Strada

5

Nu

 

 

3771

Lazarescu Dumitru

Strada

5

Nu

 

 

3772

Lecca Constantin,pictor

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3773

Leonte Anastasievici,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3774

Leopardului

Strada

5

Nu

 

 

3775

Leresti

Strada

5

Nu

 

 

3776

Lespezi

Strada

5

Nu

 

 

3777

Liliacul Alb

Strada

5

Nu

 

 

3778

Liliacului

Strada

5

Nu

 

 

3779

Limanul Corbului

Strada

5

Nu

 

 

3780

Lintes Petre,lt.

Strada

5

Nu

 

 

3781

Lipsa

Strada

5

Nu

 

 

3782

Lipscani

Strada

3+5

Nu

 

 

3783

Lipscani

Strada

5

Nu

 

 

3784

Lister Joseph,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3785

Litografiei

Strada

5

Nu

 

 

3786

Livezilor

Strada

5

Nu

 

 

3787

Locusteanu Alexandru,dr.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3788

Luceafarului

Strada

5

Nu

 

 

3789

Lucernei

Strada

5

Nu

 

 

3790

Lucifer

Strada

5

Nu

 

 

3791

Luntreni

Strada

5

Nu

 

 

3792

Lupoaicei

Strada

5

Nu

 

 

3793

Maghiranului

Strada

5

Nu

 

 

3794

Magura Codlei

Strada

5

Nu

 

 

3795

Magurei

Strada

5

Nu

 

 

3796

Malcoci

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3797

Mandresti

Strada

5

Nu

 

 

3798

Manea Serban,serg

Strada

5

Nu

 

 

3799

Manescu Constantin

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3800

Manolescu Nicolae,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3801

Marc Aureliu

Strada

5

Nu

 

 

3802

Marconi Gugliemo

Strada

5

Nu

 

 

3803

Margeanului

Strada

5

Nu

 

 

3804

Marin Constantin

Strada

5

Nu

 

 

3805

Marinescu Constantin,lt.col.

Strada

5

Nu

 

 

3806

Marinescu Gheorghe, prof

Strada

5

Nu

 

 

3807

Marinescu Petre

Strada

5

Nu

 

 

3808

Matei Constantin

Strada

5

Nu

 

 

3809

Mateiasul

Strada

5

Nu

 

 

3810

Mazilu Teodor

Strada

5

Nu

 

 

3811

Merisani

Strada

5

Nu

 

 

3812

Mestecanis

Strada

5

Nu

 

 

3813

Miculescu Constantin

Strada

5

Nu

 

 

3814

Miercurea Ciuc

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3815

Mihai D. Stan,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3816

Mihai Voda

Strada

5

Nu

 

 

3817

Mircea cel Batran

Strada

5

Nu

 

 

3818

Mirinescu Mihail,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3819

Misca Petre,cap.

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3820

Mitari

Strada

5

Nu

 

 

3821

Mitropolitul Dosoftei

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3822

Mitropolitul Veniamin Costache

Strada

5

Nu

 

 

3823

Miulesti

Strada

5

Nu

 

 

3824

Mizileni

Strada

5

Nu

 

 

3825

Moara Rosie

Strada

5

Nu

 

 

3826

Modoran Ene,sold.

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3827

Moldoveanului

Strada

5

Nu

 

 

3828

Moraru F. Stefan,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3829

Moruzestilor

Strada

5

Nu

 

 

3830

Mos Adam

Strada

5

Nu

 

 

3831

Moscului

Strada

5

Nu

 

 

3832

Motoc

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3833

Motrului

Strada

5

Nu

 

 

3834

Movila

Drum

5

Nu

 

 

3835

Mucenicul Becheru

Strada

5

Nu

 

 

3836

Muncitorului

Strada

5

Nu

 

 

3837

Muntii Carpati

Strada

5

Nu

 

 

3838

Musat Constantin,serg.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3839

Musatinilor

Strada

5

Nu

 

 

3840

Musca Nicolae

Strada

5

Nu

 

 

3841

Nabucului

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3842

Naipu

Strada

5

Nu

 

 

3843

Nandru

Strada

5

Nu

 

 

3844

Nanu Muscel Ioan,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3845

Nasaud

Strada

5

Nu

 

 

3846

Navalnicului

Strada

5

Nu

 

 

3847

Nedeia

Strada

5

Nu

 

 

3848

Nedelcu Ilie,cpt.

Strada

5

Nu

 

 

3849

Nedeleanu Ion,serg.maj.

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3850

Negri Costache

Strada

5

Nu

 

 

3851

Nehoiasi

Strada

5

Nu

 

 

3852

Nenciu Petre

Strada

5

Nu

 

 

3853

Niculescu Iosif

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3854

Nivelarii

Strada

5

Nu

 

 

3855

Novaci

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3856

Nufarul Galben

Strada

5

Nu

 

 

3857

Nutu Anghel

Strada

5

Nu

 

 

3858

Nutu Ion,serg.

Strada

5

Nu

 

 

3859

Oaie Ion,erou

Strada

5

Nu

 

 

3860

Obedenaru Gheorghiade Mihail,dr.

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3861

Odihnei

Strada

5

Nu

 

 

3862

Odoarei

Strada

5

Nu

 

 

3863

Ofrandei

Strada

5

Nu

 

 

3864

Ogorului

Strada

5

Nu

 

 

3865

Ogrezeni

Strada

5

Nu

 

 

3866

Olaru Zamfir

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3867

Olteanu,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3868

Oltina

Strada

5

Nu

 

 

3869

Oltului

Strada

5

Nu

 

 

3870

Omatului

Strada

5

Nu

 

 

3871

Operetei

Strada

5

Nu

 

 

3872

Oprea Istrate

Strada

5

Nu

 

 

3873

Ordinei

Strada

5

Nu

 

 

3874

Orion

Strada

5

Nu

 

 

3875

Orleanu Paul

Strada

5

Nu

 

 

3876

Osiris

Strada

5

Nu

 

 

3877

Ostrov

Strada

5

Nu

 

 

3878

Otelul Rosu

Strada

5

Nu

 

 

3879

Otulescu Scarlat

Strada

5

Nu

 

 

3880

Palota

Strada

5

Nu

 

 

3881

Paltinilor

Strada

5

Nu

 

 

3882

Paltinoasa

Strada

5

Nu

 

 

3883

Panerului

Strada

5

Nu

 

 

3884

Panterei

Strada

5

Nu

 

 

3885

Papusoiului

Strada

5

Nu

 

 

3886

Paraschivescu

Strada

5

Nu

 

 

3887

Paraului

Strada

5

Nu

 

 

3888

Pasarea

Strada

5

Nu

 

 

3889

Pasteur Louis,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3890

Pastravilor

Strada

5

Nu

 

 

3891

Pasunilor

Strada

5

Nu

 

 

3892

Paulescu Nicolae,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3893

Paulina

Strada

5

Nu

 

 

3894

Paun Ilie

Strada

5

Nu

 

 

3895

Paun Nicolae,cap.

Strada

5

Nu

 

 

3896

Paun Petre

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3897

Paunasul Codrilor

Strada

5

Nu

 

 

3898

Pausa

Strada

5

Nu

 

 

3899

Pavel Constantin

Strada

5

Nu

 

 

3900

Pazei

Strada

5

Nu

 

 

3901

Pecineaga

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3902

Pecinisca

Strada

5

Nu

 

 

3903

Peciu Nou

Strada

5

Nu

 

 

3904

Peleaga

Strada

5

Nu

 

 

3905

Pellea Amza,actor

Strada

5

Nu

 

 

3906

Penes Dumitru,av.

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3907

Penteleu

Strada

5

Nu

 

 

3908

Pereni

Strada

5

Nu

 

 

3909

Perinita

Strada

5

Nu

 

 

3910

Persicani

Strada

5

Nu

 

 

3911

Petalelor

Strada

5

Nu

 

 

3912

Petrescu Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3913

Petrescu Zaharia,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3914

Petrini Galati Mihail,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3915

Petrosani

Strada

5

Nu

 

 

3916

Petru Voda

Strada

5

Nu

 

 

3917

Piatra Alba

Strada

5

Nu

 

 

3918

Piatra Neamt

Strada

5

Nu

 

 

3919

Piatra Olt

Strada

5

Nu

 

 

3920

Piatra Soimului

Strada

5

Nu

 

 

3921

Pichetului

Strada

5

Nu

 

 

3922

Pipirig

Drum

5

Nu

 

 

3923

Piramidei

Strada

5

Nu

 

 

3924

Pitesti

Strada

5

Nu

 

 

3925

Pitpalacului

Strada

5

Nu

 

 

3926

Plaisoru

Strada

5

Nu

 

 

3927

Plesani

Strada

5

Nu

 

 

3928

Plivitului

Strada

5

Nu

 

 

3929

Plopeni

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

3930

Podul Giurgiului

Strada

5

Nu

 

 

3931

Poenaru Petrache

Strada

5

Nu

 

 

3932

Poenaru Vasile,frt.

Strada

5

Nu

 

 

3933

Poenita

Strada

5

Nu

 

 

3934

Poiana Verde

Strada

5

Nu

 

 

3935

Politiei

Strada

5

Nu

 

 

3936

Poloni Victor,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3937

Pontonierilor

Strada

5

Nu

 

 

3938

Popa Nae

Strada

5

Nu

 

 

3939

Popa Stefan

Strada

5

Nu

 

 

3940

Popa,slt.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3941

Popeia Corneliu,col.

Strada

5

Nu

 

 

3942

Popescu Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

3943

Popina

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3944

Popovici Nicolae,elev

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

3945

Porojan Nicolae,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3946

Portita

Strada

5

Nu

 

 

3947

Porumbaru Ion,mr.

Strada

5

Nu

 

 

3948

Posada

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3949

Preda,cap.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3950

Prel Ferentari

Strada

5

Nu

 

 

3951

Prelungirea Neptun

Strada

5

Nu

 

 

3952

Prepelicarului

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3953

Pretorienilor

Strada

5

Nu

 

 

3954

Pribeagului

Strada

5

Nu

 

 

3955

Pricopan

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3956

Progresului

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3957

Prundeni

Strada

5

Nu

 

 

3958

Prundului

Strada

5

Nu

 

 

3959

Prunilor

Strada

5

Nu

 

 

3960

Pta Arsenalului

Piata

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3961

Pta Constitutiei

Piata

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3962

Pta Eroilor

Piata

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3963

Pta Kogalniceanu Mihail

Piata

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3964

Pta Natiunile Unite

Piata

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3965

Pta Operei

Piata

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3966

Pucheni

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3967

Puisor

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3968

Racaciuni

Strada

5

Nu

 

 

3969

Rachetei

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3970

Rachitasului

Strada

5

Nu

 

 

3971

Racovita Felicia

Strada

5

Nu

 

 

3972

Radacinei

Strada

5

Nu

 

 

3973

Radarului

Strada

5

Nu

 

 

3974

Raditei

Strada

5

Nu

 

 

3975

Radovici Ion,dr.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

3976

Radu Constantin

Strada

5

Nu

 

 

3977

Raducanu Cristea,cap.

Strada

5

Nu

 

 

3978

Radulescu Musat

Strada

5

Nu

 

 

3979

Rafiei

Strada

5

Nu

 

 

3980

Raureanu,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3981

Razoare

Strada

5

Nu

 

 

3982

Recrutului

Strada

5

Nu

 

 

3983

Rhea Silvia

Strada

5

Nu

 

 

3984

Rinocerului

Strada

5

Nu

 

 

3985

Risipitu Samoila,sold.

Strada

5

Nu

 

 

3986

Ritoride

Strada

5

Nu

 

 

3987

Rizal Jose

Strada

5

Nu

 

 

3988

Roman

Strada

5

Nu

 

 

3989

Rombului

Strada

5

Nu

 

 

3990

Romniceanu Grigore,dr.

Strada

5

Nu

 

 

3991

Rosca Pandele

Strada

5

Nu

 

 

3992

Rovinari

Strada

5

Nu

 

 

3993

Rozetului

Strada

5

Nu

 

 

3994

Roznov

Strada

5

Nu

 

 

3995

Rupea

Strada

5

Nu

 

 

3996

Ruse Dumitru

Strada

5

Nu

 

 

3997

Sabinelor

Strada

5

Nu

 

 

3998

Sadului

Strada

5

Nu

 

 

 

 

3999

Saligny Anghel,ing.

Strada

5

Nu

 

 

4000

Salvatorului

Strada

5

Nu

 

 

4001

Salviei

Strada

5

Nu

 

 

4002

Sanatoriului

Strada

5

Nu

 

 

4003

Sandor Gheorghe,serg.

Strada

5

Nu

 

 

4004

Sandulita

Strada

5

Nu

 

 

4005

Santimbru

Strada

5

Nu

 

 

4006

Sapientei

Strada

5

Nu

 

 

4007

Sapunari

Strada

5

Nu

 

 

4008

Saru Dornei

Strada

5

Nu

 

 

4009

Sascut

Strada

5

Nu

 

 

4010

Saturn

Strada

5

Nu

 

 

4011

Scarlat,serg.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4012

Scoartei

Strada

5

Nu

 

 

4013

Sebastian Mihail,scriitor

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4014

Semanatorului

Strada

5

Nu

 

 

4015

Serbesti

Strada

5

Nu

 

 

4016

Serbota

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

4017

Severeanu Constantin,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4018

Sfantul Elefterie

Strada

5

Nu

 

 

4019

Silexului

Strada

5

Nu

 

 

4020

Silfidelor

Strada

5

Nu

 

 

4021

Simfoniei

Strada

5

Nu

 

 

4022

Sinei

Strada

5

Nu

 

 

4023

Sirenelor

Strada

5

Nu

 

 

4024

Slatina

Strada

5

Nu

 

 

4025

Smarandache

Strada

5

Nu

 

 

4026

Soceni

Strada

5

Nu

 

 

4027

Socolesti

Strada

5

Nu

 

 

4028

Soimarestilor

Strada

5

Nu

 

 

4029

Solului

Strada

5

Nu

 

 

4030

Soreni

Strada

5

Nu

 

 

4031

Sos Alexandria

Sosea

5

Nu

 

 

4032

Sos Bucuresti - Magurele

Sosea

5

Nu

 

 

4033

Sos Panduri

Sosea

5

Nu

 

 

4034

Sos Salaj

Sosea

5

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4035

Sos Vartejului

Sosea

5

Nu

 

 

4036

Sos Viilor

Sosea

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4037

Spataresti

Strada

5

Nu

 

 

4038

Spatarul Preda

Strada

5

Nu

 

 

4039

Spatiului

Strada

5

Nu

 

 

4040

Spiralei

Strada

5

Nu

 

 

4041

Spl Independentei

Splai

5

Nu

 

 

4042

Spulber

Strada

5

Nu

 

 

4043

Staicovici D. Nicolae,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4044

Staminelor

Strada

5

Nu

 

 

 

 

4045

Stana de Vale

Strada

5

Nu

 

 

4046

Stancu Petre

Strada

5

Nu

 

 

4047

Stanescu Irina

Strada

5

Nu

 

 

4048

Stanisoara

Strada

5

Nu

 

 

4049

Stefan Voda

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTS

4050

Stefanescu Ion

Strada

5

Nu

 

 

4051

Stefesti

Strada

5

Nu

 

 

4052

Stiintei

Strada

5

Nu

 

 

4053

Stoicanesti

Strada

5

Nu

 

 

4054

Stroe Vasile,slt.

Strada

5

Nu

 

 

4055

Strugurilor

Strada

5

Nu

 

 

4056

Sucevita

Strada

5

Nu

 

 

4057

Sufaru Gheorghe

Strada

5

Nu

 

 

4058

Suhaia

Strada

5

Nu

 

 

4059

Sulfinei

Strada

5

Nu

 

 

4060

Sulitei

Strada

5

Nu

 

 

4061

Sumandra

Strada

5

Nu

 

 

4062

Suranesti

Strada

5

Nu

 

 

4063

Surduc

Strada

5

Nu

 

 

4064

Surlei

Strada

5

Nu

 

 

4065

Suvita

Strada

5

Nu

 

 

4066

Suzana

Strada

5

Nu

 

 

4067

Tabara Stan

Strada

5

Nu

 

 

4068

Tablan Dumitru,serg.

Strada

5

Nu

 

 

4069

Tacerii

Strada

5

Nu

 

 

4070

Tacu D.,ing.

Strada

5

Nu

 

 

4071

Taiga

Strada

5

Nu

 

 

4072

Talazului

Strada

5

Nu

 

 

4073

Tamasoaia

Strada

5

Nu

 

 

4074

Tapsanului

Strada

5

Nu

 

 

4075

Taranu Grigore,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4076

Taranu Ion

Strada

5

Nu

 

 

4077

Targovisteanu Negoita

Strada

5

Nu

 

 

4078

Targovistei

Strada

5

Nu

 

 

4079

Targu Carbunesti

Strada

5

Nu

 

 

4080

Targu Jiu

Strada

5

Nu

 

 

4081

Tataru Petre,erou

Strada

5

Nu

 

 

4082

Tatu Tudor,sold.

Strada

5

Nu

 

 

4083

Tecuci

Strada

5

Nu

 

 

4084

Teiului

Strada

5

Nu

 

 

4085

Teius

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4086

Telita

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4087

Teliu

Strada

5

Nu

 

 

4088

Teodorescu Florea,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4089

Teodori Iuliu,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4090

Teodoru D. I.,ing.

Strada

5

Nu

 

 

 

 

4091

Teohari Anibal,prof.dr.

Strada

5

Nu

 

 

4092

Tepelus

Strada

5

Nu

 

 

4093

Tichindeal Dimitrie

Strada

5

Nu

 

 

4094

Tigrului

Strada

5

Nu

 

 

4095

Tiparnitei

Strada

5

Nu

 

 

4096

Tobosari

Strada

5

Nu

 

 

4097

Tocilei

Strada

5

Nu

 

 

4098

Tocilescu Grigore

Strada

5

Nu

 

 

4099

Todireni

Strada

5

Nu

 

 

4100

Toma Constantin,erou

Strada

5

Nu

 

 

4101

Tomescu C. Nicolae,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4102

Tomescu Voicu

Strada

5

Nu

 

 

4103

Toplet

Strada

5

Nu

 

 

4104

Topliceanu Vasile,serg.maj.

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

4105

Topolnita

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

4106

Topologului

Strada

5

Nu

 

 

4107

Toporasi

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4108

Tortoman

Strada

5

Nu

 

 

4109

Tragaciului

Strada

5

Nu

 

 

4110

Trasnea

Strada

5

Nu

 

 

4111

Triunghiului

Strada

5

Nu

 

 

4112

Trompetului

Strada

5

Nu

 

 

4113

Tudor Alexandru

Strada

5

Nu

 

 

4114

Tufanilor

Strada

5

Nu

 

 

4115

Tufelor

Strada

5

Nu

 

 

4116

Tufisului

Strada

4

Da - intregime

 

RTS

4117

Tunsu Petre,sold.

Strada

5

Nu

 

 

4118

Turceni

Strada

5

Nu

 

 

4119

Turnescu Nicolae,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4120

Turturica,serg.

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4121

Tutunari

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4122

Ulmilor

Strada

5

Nu

 

 

4123

Umbrarului

Strada

5

Nu

 

 

4124

Ungheni

Strada

5

Nu

 

 

4125

Uranus

Strada

5

Nu

 

 

4126

Urdareanu Ion

Strada

5

Nu

 

 

4127

Urleanu Barbu

Strada

5

Nu

 

 

4128

Ursa Mica

Strada

5

Nu

 

 

4129

Usurelu Ion,cap.

Strada

5

Nu

 

 

4130

Valcele

Strada

5

Nu

 

 

4131

Valea Alba

Strada

5

Nu

 

 

4132

Valea Hartibaciului

Strada

5

Nu

 

 

4133

Valea Poenii

Strada

5

Nu

 

 

4134

Valea Timisului

Strada

5

Nu

 

 

4135

Valeni

Strada

5

Nu

 

 

4136

Valisoara

Strada

5

Nu

 

 

 

 

4137

Valtoarei

Strada

5

Nu

 

 

4138

Vanatori

Strada

5

Nu

 

 

4139

Vaslui

Strada

5

Nu

 

 

4140

Vedea

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4141

Venus

Strada

5

Nu

 

 

4142

Veseliei

Strada

5

Nu

 

 

4143

Vicina

Strada

5

Nu

 

 

4144

Vicol Nicolae,dr.

Strada

5

Nu

 

 

4145

Vidului

Strada

5

Nu

 

 

4146

Vigilentei

Strada

5

Nu

 

 

4147

Vigoniei

Strada

4

Da - v. mentiunea

 

RST

4148

Vijelie,cpt.

Strada

5

Nu

 

 

4149

Vistea Gheorghe,sold.

Strada

5

Nu

 

 

4150

Vistierilor

Strada

5

Da - intregime

 

RTS

4151

Vitzu Alexandru,prof.dr.

Strada

5

Nu

 

 

4152

Vlad Voda

Strada

5

Nu

 

 

4153

Voicesti

Strada

5

Nu

 

 

4154

Vointei

Strada

5

Nu

 

 

4155

Voitin

Strada

5

Nu

 

 

4156

Vredniciei

Strada

5

Nu

 

 

4157

Vulcan Samuil,episcop

Strada

5

Nu

 

 

4158

Zabrautului

Strada

5

Da - v. mentiunea

 

RTS

4159

Zamfir Marin

Strada

5

Nu

 

 

4160

Zarii

Strada

5

Nu

 

 

4161

Zavoiului

Strada

5

Nu

 

 

4162

Zebrei

Strada

5

Nu

 

 

4163

Zetarilor

Strada

5

Nu

 

 

4164

Zidarului

Strada

5

Nu

 

 

4165

Ziminel

Strada

5

Nu

 

 

4166

Zori de Zi

Strada

5

Nu

 

 

4167

Zorilor

Strada

5

Nu

 

 

4168

9 Mai

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4169

Acvariului

Strada

6

Nu

 

 

4170

Adam Vasile,serg.tr.

Strada

6

Nu

 

 

4171

Agnita

Strada

6

Nu

 

 

4172

Ajustorului

Strada

6

Nu

 

 

4173

Al Agigea

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4174

Al Alesd

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4175

Al Arheologilor

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4176

Al Ariesul Mare

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4177

Al Arinii Dornei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4178

Al Arinis

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4179

Al Arutela

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4180

Al Baia de Aries

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4181

Al Baiut

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4182

Al Barsanesti

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

4183

Al Bistra

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4184

Al Bucsenesti

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4185

Al Bujoreni

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4186

Al Callatis

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4187

Al Campul cu Flori

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4188

Al Cetatuia

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4189

Al Compozitorilor

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4190

Al Craiesti

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4191

Al Culcer V. Ioan,g-ral

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4192

Al Dealul Macinului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4193

Al Dreptatii

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4194

Al Dumbravita

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4195

Al Ghencea

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4196

Al Ghirlandei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4197

Al Haiducului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4198

Al Istru

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4199

Al Lunca Cernei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4200

Al Lunca Siretului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4201

Al Moinesti

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4202

Al Obcina Mica

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4203

Al Parva

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4204

Al Pascani

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4205

Al Petrachesti

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4206

Al Poarta Alba

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4207

Al Poiana Cernei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4208

Al Poiana Mare

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4209

Al Poiana Muntelui

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4210

Al Poiana Sibiului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4211

Al Poiana Vadului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4212

Al Politehnicii

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4213

Al Potaissa

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4214

Al Pravat

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4215

Al Ramnicel

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4216

Al Romancierilor

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4217

Al Sandava

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4218

Al Sandulesti

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4219

Al Targu Neamt

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4220

Al Tibles

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4221

Al Timisul de Jos

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4222

Al Timisul de Sus

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4223

Al Tincani

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4224

Al Topoloveni

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4225

Al Valea Boteni

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4226

Al Valea Bujorului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4227

Al Valea Calugareasca

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4228

Al Valea Crisului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

4229

Al Valea Florilor

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4230

Al Valea lui Mihai

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4231

Al Valea Prahovei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4232

Al Valea Rosie

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4233

Al Valea Salciei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4234

Al Valea Siretului

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4235

Al Valea Viilor

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4236

Al Vlasiei

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4237

Al Zorelelor

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4238

Al Zvoristea

Alee

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4239

Albitei

Strada

6

Nu

 

 

4240

Alion

Strada

6

Nu

 

 

4241

Alizeului

Strada

6

Nu

 

 

4242

Ametistului

Strada

6

Nu

 

 

4243

Anghel Mihail,frt.

Strada

6

Nu

 

 

4244

Apele Vii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4245

Apostol Gh. Constantin,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4246

Apusului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4247

Aragonitului

Strada

6

Nu

 

 

4248

Ariesul Mare

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4249

Astafei Petre

Strada

6

Nu

 

 

4250

Atmosferei

Strada

6

Nu

 

 

4251

Auto Bucuresti - Pitesti

Strada

6

Nu

 

 

4252

Azurului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4253

Babesti

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4254

Baia de Aries

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4255

Bancila Octav,pictor

Strada

6

Nu

 

 

4256

Barbulescu Marius,erou

Strada

6

Nu

 

 

4257

Barsanesti

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4258

Basmului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4259

Bd 1 Mai

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4260

Bd Anul 1864

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4261

Bd Constructorilor

Bulevard

6

Da - intregime

 

RTP, RTS

4262

Bd Geniului

Bulevard

6

Nu

 

 

4263

Bd Ghencea

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4264

Centurii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4265

Bd Regiei

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4266

Bd Timisoara

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTP

4267

Bd Uverturii

Bulevard

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4268

Bd Vasile Milea,g-ral.

Bulevard

6

Nu

 

 

4269

Begoniei

Strada

6

Nu

 

 

4270

Binoclului

Strada

6

Nu

 

 

4271

Blandiana

Strada

6

Nu

 

 

4272

Boisoara

Strada

6

Nu

 

 

4273

Boja

Strada

6

Nu

 

 

4274

Bolidului

Strada

6

Nu

 

 

 

 

4275

Borneanu Alexandru,slt.

Strada

6

Nu

 

 

4276

Bostanilor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4277

Bozieni

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4278

Boziilor

Strada

6

Nu

 

 

4279

Bradisului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4280

Brandza Dimitrie,dr.

Strada

6

Nu

 

 

4281

Brasov

Strada

6

Nu

 

 

4282

Budieni

Strada

6

Nu

 

 

4283

Bunicutei

Strada

6

Nu

 

 

4284

Burla Vasile

Strada

6

Nu

 

 

4285

Bursucani

Strada

6

Nu

 

 

4286

Cal Apeductului

Cale

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4287

Cal Crangasi

Cale

6

Da - intregime

 

RTP, RTS

4288

Cal Giulesti

Cale

6

Da - intregime

 

RTP, RTS

4289

Cal Plevnei

Cale

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4290

Cal Plevnei

Cale

1+6

Da - v. mentiunea

 

RTP

4291

Calboreanu George,actor

Strada

6

Nu

 

 

4292

Calciu Marin

Strada

6

Nu

 

 

4293

Calnic

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4294

Cantarii

Strada

6

Nu

 

 

4295

Cara Anghel,serg.maj.

Strada

6

Nu

 

 

4296

Cernisoara

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4297

Caramidariei

Strada

6

Nu

 

 

4298

Caranda Gheorghe,lt.av.

Strada

6

Nu

 

 

4299

Carvunarilor

Strada

6

Nu

 

 

4300

Castranova

Strada

6

Nu

 

 

4301

Cetatea de Balta

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4302

Cetatea Histria

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4303

Cetatuia

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4304

Chilia Veche

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4305

Cetatea Ciceului

Strada

6

Nu

 

 

4306

Cosmesti

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

4307

Croitoru Z. Eftimie,cap.

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4308

Cupolei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4309

Cezarescu Economu

Strada

6

Nu

 

 

4310

Cheile Orzei

Strada

6

Nu

 

 

4311

Chemarii

Strada

6

Nu

 

 

4312

Chibzuintei

Strada

6

Nu

 

 

4313

Dealul Tugulea

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4314

Chitila Triaj

Strada

6

Nu

 

 

4315

Cicalov Valeriu

Strada

6

Nu

 

 

4316

Cimpoiului

Strada

6

Nu

 

 

4317

Cioran Gabriel

Strada

6

Nu

 

 

4318

Compasului

Strada

6

Nu

 

 

4319

Copacului

Strada

6

Nu

 

 

4320

Corbilor

Strada

6

Nu

 

 

 

 

4321

Corcodusului

Strada

6

Nu

 

 

4322

Cornului

Strada

6

Nu

 

 

4323

Corvinilor

Strada

6

Nu

 

 

4324

Costisa

Strada

6

Nu

 

 

4325

Cotul Siretului

Strada

6

Nu

 

 

4326

Cretescu Ion

Strada

6

Nu

 

 

4327

Crinul de Padure

Strada

6

Nu

 

 

4328

Crisan Stefan,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4329

Crisul Repede

Strada

6

Nu

 

 

4330

Delinesti

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4331

Culcer V. Ioan,g-ral

Strada

6

Nu

 

 

4332

Desisului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4333

Cutieru I. Alexandru,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4334

Cutui Gheorghe

Strada

6

Nu

 

 

4335

Dagata

Strada

6

Nu

 

 

4336

Dambovita

Strada

6

Nu

 

 

4337

Danescu Constantin,slt.

Strada

6

Nu

 

 

4338

Dezrobirii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4339

Dealului

Strada

6

Nu

 

 

4340

Dedulesti

Strada

6

Nu

 

 

4341

Dobreni

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4342

Denta

Strada

6

Nu

 

 

4343

Drum Timonierului

Drum

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4344

Enescu Athanasie

Strada

1

str. Copilului

str. Lastarisului

RTP, RTS

4345

Fabricii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4346

Donitei

Strada

6

Nu

 

 

4347

Drajna

Strada

6

Nu

 

 

4348

Drenajului

Strada

6

Nu

 

 

4349

Dreptatii

Strada

6

Nu

 

 

4350

Drum Bacriului

Drum

6

Nu

 

 

4351

Drum Belsugului

Drum

6

Nu

 

 

4352

Drum Drumul la Rosu

Drum

6

Nu

 

 

4353

Drum Garii

Drum

6

Nu

 

 

4354

Drum Osiei

Drum

6

Nu

 

 

4355

Drum Podu Ilfovatului

Drum

6

Nu

 

 

4356

Drum Podu Pitarului

Drum

6

Nu

 

 

4357

Drum Sabareni

Drum

6

Nu

 

 

4358

Drum Sarii

Drum

6

Nu

 

 

4359

Finta

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4360

Drum Valea Argovei

Drum

6

Nu

 

 

4361

Drum Valea Cricovului

Drum

6

Nu

 

 

4362

Drum Valea Danului

Drum

6

Nu

 

 

4363

Drum Valea Doftanei

Drum

6

Nu

 

 

4364

Drum Valea Furcii

Drum

6

Nu

 

 

4365

Dudului

Strada

6

Nu

 

 

4366

Entuziasmului

Strada

6

Nu

 

 

 

 

4367

Eroina de la Jiu

Strada

6

Nu

 

 

4368

Estacadei

Strada

6

Nu

 

 

4369

Eucaliptului

Strada

6

Nu

 

 

4370

Floare Rosie

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4371

Fagadau

Strada

6

Nu

 

 

4372

Fanului

Strada

6

Nu

 

 

4373

Farago Elena

Strada

6

Nu

 

 

4374

Filimon Nicolae

Strada

6

Nu

 

 

4375

Fratilor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4376

Fiordului

Strada

6

Nu

 

 

4377

Gherghel Vasile

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4378

Ghirlandei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4379

Fulga Adrian,erou

Strada

6

Nu

 

 

4380

Fumureni

Strada

6

Nu

 

 

4381

Furtunei

Strada

6

Nu

 

 

4382

Garleni

Strada

6

Nu

 

 

4383

Geoagiu

Strada

6

Nu

 

 

4384

Ghercu S. Constantin,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4385

Golescu Zinca

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP

4386

Giulini B.,ing.

Strada

6

Nu

 

 

4387

Golcea Vasile

Strada

6

Nu

 

 

4388

Hanul Ancutei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4389

Govodarva

Strada

6

Nu

 

 

4390

Grandea H. Grigore

Strada

6

Nu

 

 

4391

Granitului

Strada

6

Nu

 

 

4392

Grintiesului

Strada

6

Nu

 

 

4393

Gurahont

Strada

6

Nu

 

 

4394

Iedului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP

4395

Hrisoverghi Alexandru

Strada

6

Nu

 

 

4396

Iacobescu Alexandru

Strada

6

Nu

 

 

4397

Int Andreescu Marcel,lt.av.

Intrare

1

Da - v. mentiunea

 

RTS

4398

Ierbei

Strada

6

Nu

 

 

4399

Ilovatul

Strada

6

Nu

 

 

4400

Inspiratiei

Strada

6

Nu

 

 

4401

Int 9 Mai

Intrare

6

Nu

 

 

4402

Int Agudului

Intrare

6

Nu

 

 

4403

Int Angelinei

Intrare

6

Nu

 

 

4404

Int Anul 1864

Intrare

6

Nu

 

 

4405

Int Apostol Gh. Constantin,serg.

Intrare

6

Nu

 

 

4406

Int Blejoi

Intrare

6

Nu

 

 

4407

Int Bolobocului

Intrare

6

Nu

 

 

4408

Int Caiacului

Intrare

6

Nu

 

 

4409

Int Calelor

Intrare

6

Nu

 

 

4410

Int Calendarului

Intrare

6

Nu

 

 

4411

Int Canalul Arges

Intrare

6

Nu

 

 

4412

Int Capalna

Intrare

6

Nu

 

 

 

 

4413

Int Capelei

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4414

Int Caramidariei

Intrare

6

Nu

 

 

4415

Int Caranda Gheorghe,lt.av.

Intrare

6

Nu

 

 

4416

Int Caravanei

Intrare

6

Nu

 

 

4417

Int Carnavalului

Intrare

6

Nu

 

 

4418

Int Cerisor

Intrare

6

Nu

 

 

4419

Int Cernisoara

Intrare

6

Nu

 

 

4420

Int Chitila Triaj

Intrare

6

Nu

 

 

4421

Int Ciclistilor

Intrare

6

Nu

 

 

4422

Int Cismelei

Intrare

6

Nu

 

 

4423

Int Colaborarii

Intrare

6

Nu

 

 

4424

Int Constelatiei

Intrare

6

Nu

 

 

4425

Int Crainicului

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4426

Int Craiovei

Intrare

6

Nu

 

 

4427

Int Crengutei

Intrare

6

Nu

 

 

4428

Int Cucuruzului

Intrare

6

Nu

 

 

4429

Int Dealului

Intrare

6

Nu

 

 

4430

Int Dreptatii

Intrare

6

Nu

 

 

4431

Int Drumul la Rosu

Intrare

6

Nu

 

 

4432

Int Drumul Taberei

Intrare

6

Nu

 

 

4433

Int Dusului

Intrare

6

Nu

 

 

4434

Int Eliade,cpt.

Intrare

6

Nu

 

 

4435

Int Fierbinti

Intrare

6

Nu

 

 

4436

Int Filmului

Intrare

6

Nu

 

 

4437

Int Flondor Tudor,comp.

Intrare

6

Nu

 

 

4438

Int Flotei

Intrare

6

Nu

 

 

4439

Int Fosnetului

Intrare

6

Nu

 

 

4440

Int Frasinului

Intrare

6

Nu

 

 

4441

Int Garii

Intrare

6

Nu

 

 

4442

Int Gentianei

Intrare

6

Nu

 

 

4443

Int Ghioceilor

Intrare

6

Nu

 

 

4444

Int Giulesti

Intrare

6

Nu

 

 

4445

Int Giulesti Sarindar

Intrare

6

Nu

 

 

4446

Int Godeni

Intrare

6

Nu

 

 

4447

Int Golfului

Intrare

6

Nu

 

 

4448

Int Guliver

Intrare

6

Nu

 

 

4449

Int Ialomitei

Intrare

6

Nu

 

 

4450

Int Ierbei

Intrare

6

Nu

 

 

4451

Int Iridiului

Intrare

6

Nu

 

 

4452

Int Istmului

Intrare

6

Nu

 

 

4453

Int Izvorani

Intrare

6

Nu

 

 

4454

Int Liniei

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4455

Int Mandriei

Intrare

6

Nu

 

 

4456

Int Maratonului

Intrare

6

Nu

 

 

4457

Int Margelelor

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4458

Int Mecanicilor

Intrare

6

Nu

 

 

 

 

4459

Int Merelor

Intrare

6

Nu

 

 

4460

Int Miorita

Intrare

6

Nu

 

 

4461

Int Mirodeniei

Intrare

6

Nu

 

 

4462

Int Moinesti

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4463

Int Movilelor

Intrare

6

Nu

 

 

4464

Int Oboiului

Intrare

6

Nu

 

 

4465

Int Ochiuri

Intrare

6

Nu

 

 

4466

Int Panificatiei

Intrare

6

Nu

 

 

4467

Int Paralutelor

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4468

Int Partizanilor

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4469

Int Patrarului

Intrare

6

Nu

 

 

4470

Int Paulis

Intrare

6

Nu

 

 

4471

Int Perelor

Intrare

6

Nu

 

 

4472

Int Pinului

Intrare

6

Nu

 

 

4473

Int Pitulicii

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4474

Int Popescu Filofteia

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4475

Int Portocalelor

Intrare

6

Nu

 

 

4476

Int Protonilor

Intrare

6

Nu

 

 

4477

Int Rarau

Intrare

6

Nu

 

 

4478

Int Razoare

Intrare

6

Nu

 

 

4479

Int Rocilor

Intrare

6

Nu

 

 

4480

Int Sabareni

Intrare

6

Nu

 

 

4481

Int Sapei

Intrare

6

Nu

 

 

4482

Int Schitu Golesti

Intrare

6

Nu

 

 

4483

Int Silistraru

Intrare

6

Nu

 

 

4484

Int Stolojani

Intrare

6

Nu

 

 

4485

Int Targului

Intrare

6

Nu

 

 

4486

Int Trecatorii

Intrare

6

Nu

 

 

4487

Int Vagonetului

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4488

Int Valea Lunga

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4489

Int Valea Lupului

Intrare

6

Nu

 

 

4490

Int Varsei

Intrare

6

Nu

 

 

4491

Int Viforului

Intrare

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4492

Int Vulpeni

Intrare

6

Nu

 

 

4493

Ionete Gheorghe,sold.

Strada

6

Nu

 

 

4494

Ivasiuc Alexandru

Strada

6

Nu

 

 

4495

Izbandei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4496

Jarului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4497

Juvara Ernest,dr.

Strada

6

Nu

 

 

4498

Lacul Ursului

Strada

6

Nu

 

 

4499

Lacul Zanoaga

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4500

Lamaseni

Strada

6

Nu

 

 

4501

Larisa

Strada

6

Nu

 

 

4502

Latea Gheorghe,serg.

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4503

Lavandei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4504

Leaota

Strada

6

Nu

 

 

 

 

4505

Liniei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4506

Lucacesti

Strada

6

Nu

 

 

4507

Lujerului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4508

Luncii

Strada

6

Nu

 

 

4509

Macarovici V. George,g-ral.

Strada

6

Nu

 

 

4510

Malinului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4511

Manolescu Ion

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4512

Marcu Ion,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4513

Marcu Mihaela Ruxandra

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4514

Margelelor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4515

Marinescu Constantin,lt.col.

Strada

6

Nu

 

 

4516

Marinescu Stefan,lt.

Strada

6

Nu

 

 

4517

Mateescu Nicolae

Strada

6

Nu

 

 

4518

Mehadia

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4519

Mehedinti Simion

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4520

Meseriasilor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4521

Migdalului

Strada

6

Nu

 

 

4522

Mihailescu Vintila

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4523

Minodora

Strada

6

Nu

 

 

4524

Miorita

Strada

6

Nu

 

 

4525

Miroslavei

Strada

6

Nu

 

 

4526

Moanga Vasile,cpt.

Strada

6

Nu

 

 

4527

Mohorului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4528

Moinesti

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4529

Moise Constantin,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4530

Moisei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4531

Montana

Strada

6

Nu

 

 

4532

Munitiei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4533

Muntii Apuseni

Strada

6

Nu

 

 

4534

Muntii Gurghiului

Strada

6

Nu

 

 

4535

Muntilor

Strada

6

Nu

 

 

4536

Murelor

Strada

6

Nu

 

 

4537

Murguta

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4538

Negel Gheorghe,lt.av.

Strada

6

Nu

 

 

4539

Nenitescu Costin

Strada

6

Nu

 

 

4540

Nera

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4541

Nicodim

Strada

6

Nu

 

 

4542

Noica Constantin

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4543

Nucsoara

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4544

Obcina Mare

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4545

Oboga

Strada

6

Nu

 

 

4546

Odgonului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4547

Olanesti

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4548

Oncescu Nicolae

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4549

Orsova

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4550

Otescu Ion Nonna

Strada

6

Nu

 

 

 

 

4551

Padurarilor

Strada

6

Nu

 

 

4552

Padureni

Strada

6

Nu

 

 

4553

Paduretu

Strada

6

Nu

 

 

4554

Parafinei

Strada

6

Nu

 

 

4555

Paralutelor

Strada

6

Nu

 

 

4556

Partiturii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4557

Partizanilor

Strada

6

Nu

 

 

4558

Pascal Cristian,ing.

Strada

6

Nu

 

 

4559

Pascani

Strada

6

Nu

 

 

4560

Patrarului

Strada

6

Nu

 

 

4561

Pera Dumitru

Strada

6

Nu

 

 

4562

Performantei

Strada

6

Nu

 

 

4563

Pestera Dambovicioara

Strada

6

Nu

 

 

4564

Pestera Scarisoara

Strada

6

Nu

 

 

4565

Petrescu Constantin Titel

Strada

6

Nu

 

 

4566

Petuniei

Strada

6

Nu

 

 

4567

Piatra Craiului

Strada

6

Nu

 

 

4568

Piatra Rosie

Strada

6

Nu

 

 

4569

Pietrele Doamnei

Strada

6

Nu

 

 

4570

Pirotehniei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4571

Piscu Crasani

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4572

Planetei

Strada

6

Nu

 

 

4573

Plesul

Strada

6

Nu

 

 

4574

Poiana Campina

Strada

6

Nu

 

 

4575

Poiana Lacului

Strada

6

Nu

 

 

4576

Politehnicii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4577

Pomilor

Strada

6

Nu

 

 

4578

Popescu Eugen,mr.

Strada

6

Nu

 

 

4579

Popescu Stoian

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4580

Popovat Petre,g-ral.

Strada

6

Nu

 

 

4581

Portaresti

Strada

6

Nu

 

 

4582

Porumbacu

Strada

6

Nu

 

 

4583

Porumbelului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4584

Postolache Alex.,serg.

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4585

Pravat

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4586

Preciziei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4587

Prel Ghencea

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4588

Prosperitatii

Strada

6

Nu

 

 

4589

Pta Gara Basarab

Piata

6

Nu

 

 

4590

Putna

Strada

6

Nu

 

 

4591

Radna

Strada

6

Nu

 

 

4592

Ramura Jiului

Strada

6

Nu

 

 

4593

Ranetti Gheorghe,scriitor

Strada

6

Nu

 

 

4594

Rarau

Strada

6

Nu

 

 

4595

Rasadnitei

Strada

6

Nu

 

 

4596

Rasaritului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

 

 

4597

Raul Doamnei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4598

Raul Dorna

Strada

6

Nu

 

 

4599

Retezatului

Strada

6

Nu

 

 

4600

Reveriei

Strada

6

Nu

 

 

4601

Romancierilor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4602

Rosia Montana

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4603

Rosiori de Vede

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4604

Rostogolea Gheorghe,frt.

Strada

6

Nu

 

 

4605

Rusetu

Strada

6

Nu

 

 

4606

Sabiutei

Strada

6

Nu

 

 

4607

Sadinei

Strada

6

Nu

 

 

4608

Saidac Gheorghe,lt.

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4609

Sandulesti

Strada

6

Nu

 

 

4610

Sapanta

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4611

Scaeni

Strada

6

Nu

 

 

4612

Schiorilor

Strada

6

Nu

 

 

4613

Sculptorilor

Strada

6

Nu

 

 

4614

Sebe Vasile,sold.

Strada

6

Nu

 

 

4615

Segarcea

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4616

Severin Emanoil Mihail,g-ral.dr.

Strada

6

Nu

 

 

4617

Sibiu

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4618

Siriului

Strada

6

Nu

 

 

4619

Sos Ciurel

Sosea

6

Nu

 

 

4620

Sos Cotroceni

Sosea

6

Nu

 

 

4621

Sos Grozavesti

Sosea

6

Nu

 

 

4622

Sos Orhideelor

Sosea

6

Nu

 

 

4623

Sos Virtutii

Sosea

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4624

Spacu Gheorghe

Strada

6

Nu

 

 

4625

Spartachiadei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4626

Spilcutei

Strada

6

Nu

 

 

4627

Spl Independentei

Splai

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4628

Sporului

Strada

6

Nu

 

 

4629

Stan Bogdan Serban

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4630

Stavrinos Vistiernicul

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4631

Stoicescu Atanase Economu

Strada

6

Nu

 

 

4632

Stramosilor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4633

Strigaturii

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4634

Studioului

Strada

6

Nu

 

 

4635

Stufului

Strada

6

Nu

 

 

4636

Stupca

Strada

6

Nu

 

 

4637

Sudului

Strada

6

Nu

 

 

4638

Szabo Gabriela,atleta

Strada

6

Nu

 

 

4639

Tabla Butii

Strada

6

Nu

 

 

4640

Tanganului

Strada

6

Nu

 

 

4641

Targu Neamt

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4642

Tatarus

Strada

6

Nu

 

 

 

 

4643

Televiziunii

Strada

6

Nu

 

 

4644

Teodorescu Niculae,ing.

Strada

6

Nu

 

 

4645

Tincani

Strada

6

Nu

 

 

4646

Tolbei

Strada

6

Nu

 

 

4647

Topolovat

Strada

6

Nu

 

 

4648

Topor Ion,plt.

Strada

6

Nu

 

 

4649

Torcatoarelor

Strada

6

Nu

 

 

4650

Trenului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4651

Tufanelelor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4652

Valea Argesului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4653

Valea Calugareasca

Strada

6

Nu

 

 

4654

Valea Cascadelor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP

4655

Valea Cerbului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4656

Valea Cibinului

Strada

6

Nu

 

 

4657

Valea Ialomitei

Strada

6

Nu

 

 

4658

Valea lui Mihai

Strada

6

Nu

 

 

4659

Valea Lunga

Strada

6

Int cu Aleea Moinesti

Bd Iuliu Maniu

RTS

4660

Valea Mare

Strada

6

Nu

 

 

4661

Valea Oltului

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4662

Valea Rosie

Strada

6

Nu

 

 

4663

Valea Soarelui

Strada

6

Nu

 

 

4664

Valea Ursului

Strada

6

Nu

 

 

4665

Valsan George

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4666

Varga Ecaterina

Strada

6

Nu

 

 

4667

Varnav Scarlat,ing.

Strada

6

Nu

 

 

4668

Velei

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4669

Veteranilor

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4670

Vidra

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4671

Vieru Ion,serg.

Strada

6

Nu

 

 

4672

Vijeliei

Strada

6

Nu

 

 

4673

Viscolului

Strada

6

Nu

 

 

4674

Vizitiu Stoica

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTP

4675

Vladeasa

Strada

6

Nu

 

 

4676

Zaganescu Pavel,cpt.

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4677

Zalic,lt.

Strada

6

Nu

 

 

4678

Zambetului

Strada

6

Nu

 

 

4679

Zamfirescu George Mihail

Strada

6

Nu

 

 

4680

Zilot Romanul

Strada

1

Nu

 

 

4681

Zola Emile,scriitor

Strada

1

Nu

 

 

4682

Zorileanu Mircea,av.

Strada

1

Nu

 

 

4683

Zosima Dumitru,ing.

Strada

1

Da - v. mentiunea

 

RTP, RTS

4684

Vulcan Judetu

Strada

3

Da - intregime

 

RTS

4685

Vulturilor

Strada

3

Nu

 

 

4686

Zboina Neagra

Strada

6

Da - v. mentiunea

 

RTS

4687

Zarafi

Strada

3

Da - v. mentiunea

 

RTS

4688

Zarzarilor

Strada

3

Nu

 

 

 

 

4689

Zborului

Strada

3

Nu

 

 

4690

Zemes

Strada

3

DA - v. mentiunea

 

RTS

4691

Zimnicea

Strada

3

Nu

 

 

4692

Zizin

Strada

3

Nu

 

 

4693

Bd 21 Decembrie 1989

Strada

3

Nu

 

 

4694

Zorileni

Strada

4

Nu

 

 

4695

Pta Natiunile Unite

Piata

4

Nu

 

 

4696

Pta Parcul Carol

Piata

4

Nu

 

 

4697

Pta Sudului

Piata

4

Nu

 

 

 
viewscnt
Afla mai multe despre
debransare radet
deconectare radet
centrala de apartament
centrala termica individuala
instalari centrale apartament
pret gigacalorie
pret gaze
pmb
cgmb
radet
sistemul centralizat de incalzire