Dumitru Chiriță, numit președinte al CA al Electrica

Dumitru Chiriță, numit președinte al CA al Electrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Consiliul de Administrație al Electrica l-a ales luni pe Dumitru Chiriță, fost președinte al Autorității de Reglementare în domeniul Energiei, în calitate de președinte al CA începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024, conform unui raport remis Bursei de Valori București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, Consiliul de Administrație a decis înființarea a două poziții de vicepreședinte, funcții în care au fost numiți Dragoș Valentin Neacșu și Adrian Florin Lotrean, începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024, scrie Agerpres.

FOTO Burduja s-a întâlnit cu 2 comisari europeni în SUA. Le-a cerut amânarea opririi energiei pe cărbune și bani UE pentru nuclear, inclusiv SMR-urile americane NuScale CITEȘTE ȘI FOTO Burduja s-a întâlnit cu 2 comisari europeni în SUA. Le-a cerut amânarea opririi energiei pe cărbune și bani UE pentru nuclear, inclusiv SMR-urile americane NuScale

CA a hotărât și componența comitetelor sale consultative, pentru perioada menționată. Astfel, din Comitetul de Audit și Risc vor face parte Valentina Elena Siclovan - președinte și Adrian Florin Lotrean, Ion-Cosmin Petrescu membri.

În ceea ce privește Comitetul de Nominalizare și Remunerare, componența acestuia este: Adrian Florin Lotrean - președinte și Marian Cristian Mocanu și Ion Cosmin Petrescu membri.

Președinte al Comitetului de Strategie și Guvernanță Corporativă a fost numit Marian Cristian Mocanu, iar membri Dumitru Chiriță și Dragoș Valentin Neacșu.

Comitetul de Guvernanță Climatică și Politici Publice are următoarea componență: Dragoș Valentin Neacșu - președinte; Valentina Elena Siclovan - membru; Georgiana Bogasievici - membru.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
dumitru chiriță