Dumitru Chiriță, numit președinte al CA al Electrica

Dumitru Chiriță, numit președinte al CA al Electrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Consiliul de Administrație al Electrica l-a ales luni pe Dumitru Chiriță, fost președinte al Autorității de Reglementare în domeniul Energiei, în calitate de președinte al CA începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024, conform unui raport remis Bursei de Valori București.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

De asemenea, Consiliul de Administrație a decis înființarea a două poziții de vicepreședinte, funcții în care au fost numiți Dragoș Valentin Neacșu și Adrian Florin Lotrean, începând cu data de 12 februarie 2024 și până la data de 31 decembrie 2024, scrie Agerpres.

FOTO Burduja s-a întâlnit cu 2 comisari europeni în SUA. Le-a cerut amânarea opririi energiei pe cărbune și bani UE pentru nuclear, inclusiv SMR-urile americane NuScale CITEȘTE ȘI FOTO Burduja s-a întâlnit cu 2 comisari europeni în SUA. Le-a cerut amânarea opririi energiei pe cărbune și bani UE pentru nuclear, inclusiv SMR-urile americane NuScale

CA a hotărât și componența comitetelor sale consultative, pentru perioada menționată. Astfel, din Comitetul de Audit și Risc vor face parte Valentina Elena Siclovan - președinte și Adrian Florin Lotrean, Ion-Cosmin Petrescu membri.

În ceea ce privește Comitetul de Nominalizare și Remunerare, componența acestuia este: Adrian Florin Lotrean - președinte și Marian Cristian Mocanu și Ion Cosmin Petrescu membri.

Președinte al Comitetului de Strategie și Guvernanță Corporativă a fost numit Marian Cristian Mocanu, iar membri Dumitru Chiriță și Dragoș Valentin Neacșu.

Comitetul de Guvernanță Climatică și Politici Publice are următoarea componență: Dragoș Valentin Neacșu - președinte; Valentina Elena Siclovan - membru; Georgiana Bogasievici - membru.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
dumitru chiriță