E.ON se anunță mai agresivă în furnizarea de gaze și energie în România: și-a adus din Germania divizia de call-center, consultanță pentru clienți și vânzări la distanță

E.ON se anunță mai agresivă în furnizarea de gaze și energie în România: și-a adus din Germania divizia de call-center, consultanță pentru clienți și vânzări la distanță
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 20 iul 2018

Grupul german E.ON, unul dintre liderii industriei locale de furnizare și distribuție de energie electrică și gaze naturale, și-a adus în România divizia de call-center, consultanță pentru clienți și vânzări la distanță E.ON Energie Dialog GmbH, înființând și înregistrând oficial o subsidiară românească a acesteia, E.ON Dialog SRL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Firma are un capital social de aproape 50.000 de euro și sediul social în comuna Șelimbăr din județul Sibiu, iar obiectul său principal de activitate este "centre de intermediere telefonică".

În Germania, compania-mamă E.ON Energie Dialog GmbH se ocupă de gestionarea relațiilor cu clienții E.ON, servicii legate de vânzări retail, precum și de managementul facturilor de consum și al schimbării furnizorilor de electricitate, gaze, căldură, apă potabilă și canalizare de către consumatori.

Tarom a semnat contractul pentru cinci avioane noi Boeing 737-MAX 8, care au un preț de catalog de 586 milioane dolari CITEȘTE ȘI Tarom a semnat contractul pentru cinci avioane noi Boeing 737-MAX 8, care au un preț de catalog de 586 milioane dolari

"Prin e-mail, telefon sau poștă, pe echipe, angajații noștri se ocupă de nevoile clienților în sectoarele de electricitate, gaze, încălzire, apă potabilă și canalizare. Ținând seama de reglementările legale și de particularitățile pieței, oferim consultanță clienților retail și corporate. Printre alte lucruri, oferim consultanță despre produsele noastre standard și speciale, ne ocupăm de procesul de facturare și îi ajutăm pe noii clienți E.ON să-și schimbe furnizorii", se arată în prezentarea de pe site-ul companiei-mamă din Germania.

Principalele subsidiare ale E.ON din România, E.ON Energie, E.ON Gaz Furnizare și Delgaz Grid, au terminat anul trecut cu un profit net cumulat de aproape 284 milioane lei și un rulaj total de peste 5,2 miliarde lei.

Ministerul Energiei deține participații minoritare de 31,82% din acțiunile furnizorului de energie și gaze naturale E.ON Energie și de 13,51% din capitalul operatorului de distribuție Delgaz Grid.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on
e.on energie
e.on dialog
e.on gaz furnizare
delgaz grid
furnizare energie
furnizare gaze
distributie energie
distributie gaze
liberalizare piata energie
liberalizare piata gaze
factura energie
factura gaze