Engie are patru candidați pentru funcția de președinte al Consiliului de Administrație

Engie are patru candidați pentru funcția de președinte al Consiliului de Administrație
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2018

Consiliul de Administrație al grupului francez de utilități Engie a recomandat patru candidați pentru a prezida instituția, inclusiv directorul operațional al Airbus, Fabrice Bregier, și directorul general al Solvay, Jean-Pierre Clamadieu, a anunțat postul de televiziune BFM Business, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ceilalți doi sunt Frederic Lemoine, fost director al firmei de investiții Wendel, și Yann Delabriere, director în cadrul companiei Zodiac, a precizat BFM Business, scrie Agerpres.

Exxon Mobil a publicat vineri 2 rapoarte în care estimează cererea de petrol din 2040. Într-unul este anticipată o scădere cu 20%, în celălalt o creștere cu 20%! CITEȘTE ȘI Exxon Mobil a publicat vineri 2 rapoarte în care estimează cererea de petrol din 2040. Într-unul este anticipată o scădere cu 20%, în celălalt o creștere cu 20%!

Engie a informat că a decis să păstreze separate funcțiile de președinte și director general al Consiliului de Administrație.

Presa franceză anunța că directorul general al Engie, Isabelle Kocher, a făcut o ofertă pentru a combina cele două funcții, după pensionarea actualului președinte, Gerard Mestrallet, în mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
engie