Fostul șef al Autorității Naționale pentru Comunicații Liviu Nistoran a fost ales președinte al Romgaz

Fostul șef al Autorității Naționale pentru Comunicații Liviu Nistoran a fost ales președinte al Romgaz
scris 26 ian 2018

Consiliul de Administrație al Romgaz l-a ales pe fostul deputat Liviu Nistoran în funcție de președinte.

Întrunit în ședință, Consiliul de Administrație al producătorului de gaze natirale Romgaz Mediaș (SNG) l-a ales în funcția de președinte pe Liviu Nistoran, cel care în anii 2008-2009 a fost la conducerea Autorității Naționale pentru Comunicații, conform unei notificări publicate astăzi de companie pe portalul Bursei de Valori București.

Nistoran, în vârstă de 49 de ani, este absolvent al Universității Politehnice București, iar în legislatura 2004-2008 a fost deputat în Parlamentul României. În mediul privat, acesta a creat brandul local de gadgeturi Evolio, iar în luna septembrie a anului trecut a fost cooptat în Consiliul de Administrație al Romgaz.

În anul 2016, compania a obținut un profit net de 1,02 miliarde lei, în scădere cu 14%, față de exercițiul financiar precedent, în contextul unei cifre de afaceri de 3,4 miliarde lei. Romgaz este listată la cota Bursei de Valori București din noiembrie 2013, iar în ultimele luni acțiunile societății au fost pe un trend puternic ascendent care ridicau, la prețul de închidere de ieri de 35,20 lei/acțiune, capitalizarea bursieră la 13,56 miliarde lei (2,91 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
bvb
bursa
liviu nistoran
gaze naturale.