FOTO CEZ Vânzare își anunță clienții - schimbă denumirea companiei, efect inclusiv pe facturi

FOTO CEZ Vânzare își anunță clienții - schimbă denumirea companiei, efect inclusiv pe facturi
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2024

CEZ Vânzare, companie de furnizare achiziționată de grupul financiar și de asset management Macquarie în 2020 și revândută recent, își anunță clienții că va deveni Premier Energy Furnizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Recent, Macquarie a vândut CEZ Vânzare către Premier Energy.

"În perioada 11.04.2024 ora 10:00 - 15.04.2024 ora 08:00 ne adaptăm sistemele informatice în conformitate cu caracteristicile noului brand.  Important! Termenii contractului tău actual, calitatea serviciilor sau costul energiei rămân nemodificate.

FOTO ING - Anunț pentru clienții din România: Modificări de comisioane și noi metode de securitate la tranzacții. Unele servicii dispar CITEȘTE ȘI FOTO ING - Anunț pentru clienții din România: Modificări de comisioane și noi metode de securitate la tranzacții. Unele servicii dispar

Pașii următori
Nu trebuie să faci nimic diferit. Continuă să accesezi contul și serviciile noastre așa cum ai făcut întotdeauna. În următoarele săptămâni, vei observă nouă imagine Premier Energy Furnizare pe facturile tale, pe site sau în aplicație, dar și în întreaga noastră corespondență cu ține", este mesajul trimis clienților.

Anterior a fost anunțat că grupul ceh CEZ, care deține în România business-uri în domeniul distribuției și producției de energie, mai puțin în cel al furnizării, în urma înstrăinării CEZ Vânzare către Macquarie în 2020, devine, la rândul său, Grupul EVRYO.

Reunind companiile Distribuție Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power și EVRYO Power, Grupul EVRYO administrează și operează cel mai mare parc eolian operațional de pe uscat din România, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de lângă Reșița și operează primul sistem plutitor de energie solară fotovoltaică din România.

Transelectrica a finalizat o investiție esențială în Dobrogea CITEȘTE ȘI Transelectrica a finalizat o investiție esențială în Dobrogea

Prin compania Distribuție Oltenia, EVRYO gestionează și investește în rețeaua de distribuție care asigură alimentarea cu energie electrică pe un sfert din teritoriul țării, în regiunea Olteniei și a Munteniei.

La acest moment, Consiliul Concurenței analizează tranzacția, dintre Macquire și Premier Energy, care este de circa 15 milioane euro, conform surselor Profit.ro.

RECORD NEGATIV Cele mai multe ore dintr-o zi în care producătorii de electricitate vor plăti pentru curentul livrat CITEȘTE ȘI RECORD NEGATIV Cele mai multe ore dintr-o zi în care producătorii de electricitate vor plăti pentru curentul livrat

Profit.ro a anunțat că și CEZ Vânzare, care are în portofoliu circa 1,4 milioane de clienți, va fi rebranduită cu numele noului proprietar.
 

FOTO CEZ Vânzare își anunță clienții - schimbă denumirea companiei, efect inclusiv pe facturi

viewscnt
Afla mai multe despre
cez
evryo