Gazprom a decis să prelungească gazoductul TurkStream prin Bulgaria, Serbia, Ungaria și Slovacia

Gazprom a decis să prelungească gazoductul TurkStream prin Bulgaria, Serbia, Ungaria și Slovacia
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2018

Grupul rus Gazprom a pus la punct planuri pentru a prelungi conducta de gaze naturale TurkStream în patru state din sudul și centrul Europei (Bulgaria, Serbia, Ungaria și Slovacia), informează un articol publicat joi în cotidianul rus ''Kommersant''.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gazoductul TurkStream este parte din eforturile autorităților de la Moscova de a evita Ucraina ca rută pentru tranzitul gazelor rusești spre Europa, regiune care importă aproximativ o treime din necesarul său de gaze naturale de la Gazprom, scrie Agerpres.

OMV Petrom a început producția de gaze la o sondă recent forată în Vâlcea, în care a investit 10 milioane de euro CITEȘTE ȘI OMV Petrom a început producția de gaze la o sondă recent forată în Vâlcea, în care a investit 10 milioane de euro

Gazprom vrea să demareze livrarea de gaze către Bulgaria și Serbia prin TurkStream în anul 2021, urmând ca livrările spre Ungaria să înceapă în 2021, iar cele spre Slovacia la mijlocul lui 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
gazprom
turkstream