Gheorghe Olteanu a fost numit președinte al Consiliului de Supraveghere Transelectrica

Gheorghe Olteanu a fost numit președinte al Consiliului de Supraveghere Transelectrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2018

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunțat vineri că membrii Consiliului de Supraveghere l-au numit în funcția de președinte al consiliului pe Gheorghe Olteanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totodată, în ședința de vineri, membrii Consiliului de Supraveghere l-au desemnat în calitatea de membru provizoriu al directoratului pe Constantin Saragea, scrie News.ro.

”Mandatul membrului provizoriu al directoratului se acordă pentru perioada care a rămas până la expirarea mandatului membrilor directoratului în funcție, respectiv până la data de 16 iulie 2018. Numirea lui Constantin Saragea va deveni efectivă începând cu data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica”, arată compania.

România, exemplu negativ privind penetrarea vehiculelor electrice, în războiul industriei auto cu Comisia Europeană CITEȘTE ȘI România, exemplu negativ privind penetrarea vehiculelor electrice, în războiul industriei auto cu Comisia Europeană

Transelectrica este Operatorul de Transport și de Sistem din România, care gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă rețeaua de transport care cuprinde 81 stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 38.000 MVA și 8.834,4 km de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

Compania are circa 2.200 de salariați și se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

Transelectrica are o capitalizare de 1,47 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
gheorghe olteanu