Hidroelectrica scade cu un ban și prețul energiei pentru clienții casnici existenți în portofoliul companiei

Hidroelectrica scade cu un ban și prețul energiei pentru clienții casnici existenți în portofoliul companiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2020

Hidroelectrica va scădea, de la 1 ianuarie, prețul energiei electrice și pentru clienți casnici deja existenți în portofoliul companiei, după ce, anterior, anunțase aceeași reducere pentru clienții noi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit comunicatului, în contextul actualizării ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea prețului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor, compania anunță clienții deja existenți că și aceștia vor beneficia de noile prețuri, mai avantajoase, termenele și condițiile contractelor deja semnate urmând a fi actualizate în acest sens, scrie Agerpres.

Încă o benzinărie finalizată de Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român CITEȘTE ȘI Încă o benzinărie finalizată de Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român

"Este un semn de respect față de clienții noștri. Toți cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiții contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastră comercială înseamnă atragerea consumatorilor către un parteneriat corect, în care fiecare dă tot ce are mai bun, din proprie inițiativă", a declarat Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național. Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica
pret energie