Incendiu puternic la Termocentrala Turceni

Incendiu puternic la Termocentrala Turceni
scris 28 iun 2017

Activitatea Blocului Energetic nr. 4 al Termocentralei Turceni a fost întreruptă în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui incendiu puternic, pompierii intervenind mai bine de șase ore pentru a stinge flăcările.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au fost alertați de angajații termocentralei, care au observat flăcări la benzile transportoare aflate la o înălțime de 36 metri, scrie News.ro.

Pompierii au reușit să stingă flăcările după mai bine de șase ore de intervenție, fără a fi înregistrate victime.

BERD finanțează cu 100 milioane euro creșterea eficienței energetice a locuințelor din România CITEȘTE ȘI BERD finanțează cu 100 milioane euro creșterea eficienței energetice a locuințelor din România

"La fața locului au fost trimise două autospeciale de la Secția Turceni, o scară de la Târgu Jiu, dar s-a intervenit și cu două autospeciale ale complexului, aici existând un serviciu special. Intervenția a fost una dificilă, având în vedere înălțimea la care s-a produs incendiul, dar și locul îngust în care se acționa. Nu au fost înregistrate victime", a declarat, miercuri, pentru News.ro, Mihai Avramescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

viewscnt
Afla mai multe despre
termocentrala turceni
incendiu