Incident la Mina Livezeni. Mai mulți mineri sunt intoxicați cu fum și gaze toxice

Incident la Mina Livezeni. Mai mulți mineri sunt intoxicați cu fum și gaze toxice
scris 30 iun 2020

Un incident a avut loc, marți, la Mina Livezeni, județul Hunedoara, unde mai mulți mineri din subteran sunt intoxicați cu fum și gaze toxice.

ISU Hunedoara a anunțat, marți, producerea unui incident la Mina Livezeni, scrie News.ro.

CONFIRMARE Combinatul chimic Donau Chem Turnu Măgurele și-a reluat activitatea după 5 ani. Grupul InterAgro, controlat de Ioan Niculae, devine cel mai mare consumator de gaze individual din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Combinatul chimic Donau Chem Turnu Măgurele și-a reluat activitatea după 5 ani. Grupul InterAgro, controlat de Ioan Niculae, devine cel mai mare consumator de gaze individual din România

”Conform informațiilor furnizate de apelant, mai multe persoane aflate in subteran  ar fi intoxicate cu fum și gaze toxice. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a transmis ISU Hunedoara.

La fața locului, intervin o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Totodată, pentru optimizarea misiunii de răspuns, a fost prealertat și elicopterul SMURD.

ISU Hunedoara a precizat că, până în prezent, 14 mineri, intoxicați ușor cu fum, au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mina livezeni
mineri