Ministerul Energiei: Alimentarea cu electricitate și căldură în timpul iernii următoare va costa 4,37 miliarde de lei

Ministerul Energiei: Alimentarea cu electricitate și căldură în timpul iernii următoare va costa 4,37 miliarde de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2019

Asigurarea energiei electrice și a celei termice va necesita o finanțare totală de 4,37 miliarde de lei pentru perioada în perioada 1 noiembrie 2019 - 31 martie 2020, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern inițiat de Ministerul Energiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din total, 3,14 miliarde de lei reprezintă suma necesară pentru asigurarea combustibilului aferent producției de energie și 1,23 milioane de lei - pentru lucrările de reparații (538 milioane de lei pentru reparații la centrale și 700 de milioane de lei pentru rețelele de distribuție și transport energie electrică), scrie Agerpres.

Surpriză: Șeful Gazprom România, schimbat din funcție după 11 ani. Rușii au unificat managementul traderilor de gaze din România, Ungaria și Bulgaria CITEȘTE ȘI Surpriză: Șeful Gazprom România, schimbat din funcție după 11 ani. Rușii au unificat managementul traderilor de gaze din România, Ungaria și Bulgaria

În nota de fundamentare, inițiatorii proiectului au arătat că, pentru iarna următoare, Dispeceratul Energetic Național (DEN) ia în calcul o creștere cu 2,2% a consumului de electricitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul energiei
caldura