Ministrul Energiei anunță: Stocurile de gaz sunt aproape 99%. Vom trece cu bine peste sezonul rece doar cu gaz românesc. Putem ajuta și Moldova!

Ministrul Energiei anunță: Stocurile de gaz sunt aproape 99%. Vom trece cu bine peste sezonul rece doar cu gaz românesc. Putem ajuta și Moldova!
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2023

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunță că stocurile de gaz au ajuns la 99%, angajamentale față de Uniunea Europeană fiind asumate. Ministrul precizează că, în condiții normale, vom trece cu bine peste iarnă, doar cu gaz românesc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro organizează, pe 19 octombrie, cu cei mai mari jucători în domeniu, Profit Energy.forum Ediția a VII- a - A doua iarnă de război în energie. Evenimentul, care va fi transmis în direct și la PROFIT NEWS TV, este organizat cu sprijinul Federației Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE), Electrica Furnizare, Tinmar Energy, Black Sea Oil & Gas, Delgaz Grid, Artenie, Secrieru & Partners (AS Partners), Romgaz.

Detalii aici

”Stăm bine cu pregătirile pentru iarnă. Stocurile de gaz sunt aproape 99% (!) Ne-am atins toate angajamentele asumate în fața Comisiei Europene și, în condițiile unei ierni normale, vom trece cu bine peste sezonul rece doar cu gaz românesc”, a transmis ministrul Energiei, citat de news.ro.

CONFIRMARE Cea mai importantă companie de energie cu capital privat din Polonia, controlată de miliardarul Sebastian Kulczyk, intră în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Cea mai importantă companie de energie cu capital privat din Polonia, controlată de miliardarul Sebastian Kulczyk, intră în România

Sebastian Burduja anunță că putem ajuta și Moldova.

”Stăm și la dispoziția fraților noștri de peste Prut. Independență și securitate pentru o Românie puternică”, a mai transmis ministrul Energiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
gaze
stoc