Nicușor Dan: 50 de kilometri de conductă de termoficare, schimbați în 2023

Nicușor Dan: 50 de kilometri de conductă de termoficare, schimbați în 2023
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2023

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că 50 de kilometri de conductă de termoficare au fost schimbați în acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Închidem anul cu încă 50 de kilometri de conductă de termoficare schimbați. Anul viitor vor continua lucrările pe șantiere cu finanțare din fonduri europene și naționale. Așa cum am mai spus, singura soluție pentru a avea apa caldă și căldură fără întrerupere este înlocuirea țevilor", a scris edilul general pe Facebook.

FOTO SEAP a intrat în mentenanță CITEȘTE ȘI FOTO SEAP a intrat în mentenanță

Conform unei prezentări video atașate postării, în 30 de ani au fost înlocuiți 110 - 120 de kilometri de rețea de termoficare din rețeaua principală, scrie Agerpres.

La mijlocul lunii decembrie, Nicușor Dan informa că în acest an au fost reabilitați 45 - 50 de kilometri de rețea de termoficare, dintre care 10 - 15 kilometri prin fonduri europene.

"Pe fonduri europene, suntem între 10 - 15 din rețeaua principală, iar per total între 45 - 50. O să avem toate datele în primele zile ale anului 2024. Pentru 2024 sunt mult mai optimist, pentru că pentru multe din tronsoanele care au început pe fonduri europene s-au depășit multe obstacole fie de proiectare, fie birocratice, fie de proprietate care nu au putut să fie prevăzute la momentul acela", declara primarul. 

viewscnt
Afla mai multe despre
primarul general al capitalei
nicușor dan