Nuclearelectrica estimează o creștere de cinci ori a profitului brut în acest an

Nuclearelectrica estimează o creștere de cinci ori a profitului brut în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2018

Producătorul de energie Nuclearelectrica estimează că va obține în acest an un profit brut de 365 de milioane de lei, de peste cinci ori mai mare decât cel bugetat pentru acest an, de 70 de milioane de lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli al companiei, care va fi discutat în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) din 2 martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Principalii factori cu impact semnificativ în determinarea profitului din exploatare, în sensul influențării veniturilor din exploatare, sunt prețurile estimate de vânzare pentru energia electrică (pentru anul 2018 prețul mediu ponderat pentru mixul de vânzări este cu aproximativ 21% mai mare decât prețul mediu ponderat bugetat pentru anul 2017)", se arată în nota de fundamentare a bugetului, citată de Agerpres.

Veniturile totale au fost estimate la 2,1 miliarde de lei, în plus cu 18% față de anul trecut, din care venituri din exploatare 2 miliarde de lei (+20,6%) și venituri financiare 71,2 milioane de lei (-27,2%).

ANRE: Distribuitorii de gaze \ CITEȘTE ȘI ANRE: Distribuitorii de gaze "sunt îndreptățiți" în continuare la o rată de rentabilitate a capitalului de doar 8,43%. Perioada de aplicare - prelungită până la finalul anului

Cheltuielile totale se vor ridica la 1,7 miliarde de lei (+1,8%).

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
venituri