Nuclearelectrica și Conpet anunță schimbări în conducerile companiilor

Nuclearelectrica și Conpet anunță schimbări în conducerile companiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2018

Producătorul de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN) și transportatorul național de țiței Conpet (simbol bursier COTE), aflate în subordinea Ministerului Energiei, au anunțat schimbări în conducerile proprii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Iulian-Robert Tudorache a fost ales președinte al Consiliului de Administrație Nuclearelectrica, perioada mandatului fiind de patru ani până la 28 septembrie 2022, potrivit unui anunț transmis Bursei de Valori București (BVB), scrie News.ro.

În plus, a fost stabilită componența comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administrație SNN. Astfel, din Comitetul consultativ de nominalizare și remunerare fac parte Iulian-Robert Tudorache, Cristian Dima și Remus Vulpescu. Din Comitetul consultativ de audit fac parte Cristian Dima, Remus Vulpescu și Mihai Aniței.

Romgaz are director general pentru următorii 4 ani: Constantin Volintiru, care a mai ocupat poziții cheie atât la producătorul de gaze naturale, cât și la AVAS și Poșta Română CITEȘTE ȘI Romgaz are director general pentru următorii 4 ani: Constantin Volintiru, care a mai ocupat poziții cheie atât la producătorul de gaze naturale, cât și la AVAS și Poșta Română

Din Comitetul consultativ pentru securitate nucleară fac parte Elena Popescu, Cristian Gentea și Cosmin Ghița, în timp ce Comitetul consultativ pentru strategie, dezvoltare și proiecte mari de investiții este alcătuit din Elena Popescu, Cristian Gențea, Mihai Aniței, Cosmin Ghița și Iulian-Robert Tudorache.

De asemenea, Consiliul de Administrație Conpet a aprobat marți numirea lui Dan – Silviu Baciu în funcția de director general provizoriu al companiei, pe o perioadă de maximum patru luni, ”respectiv pe perioada cuprinsă între momentul semnării contractului (data de 6 octombrie) și data finalizării procedurii de recrutare și selecție a directorilor societății, dar nu mai mult de data de 5 februarie 2019 inclusiv”.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
conpet